6 hyötyä Neste-äpistä – Tee tankkauksesta mukavampaa ja hyödy monenlaisista eduista

Neste-äppi on autoilijan tarpeisiin tehty mobiilisovellus, joka helpottaa asiointia Neste-asemilla ja tarjoaa runsaasti kiinnostavia etuja. Lue vinkit, joilla saat kaikki Neste-äpin hyödyt käyttöösi.

1. Maksa tankkaus Neste-äpillä mukavasti autossa

  • Mobiilitankkauksen maksaminen on vaivatonta. Neste-äpillä voit hakea lähimpiä Neste-asemia ja niiden palveluja. Kun saavut asemalle, paina sovelluksen ”Tankkaa”-nappia ja valitse mittarin numero. Näin maksaminen hoituu mukavasti autossa – suojassa kylmyydeltä ja sateelta.
  • Maksaminen helpottuu entisestään. Haluamme tarjota sinulle vaivattoman tankkauskokemuksen, ja Neste-äpissä voit maksaa useimmilla luotto- ja debit-korteilla. Voit myös maksaa Apple Paylla kaikilla credit- ja debit-korteilla, jotka on lisätty Apple Walletiin. Tiesitkö, että maksaminen onnistuu Neste-äpissä helposti nyt myös Visalla, ilman vahvaa pankkitunnistautumista.

2. Saat alennuksia ja monia erilaisia etuja

Antamalla Neste-äpissä markkinointiluvan, saat vaihtuvia etuja ja alennuksia. Lisää Plussa-kortti äppiin ja kerrytä Plussa-etuja Nesteen asemilla mobiilitankkauksista ja esimerkiksi pesuista. Saat myös sinulle kohdistettuja henkilökohtaisia etuja.
 
Neste-äpissä on lisäksi aina asemakohtaisia etuja, esimerkiksi alennuksia kahvilan tuotteista. Asemat tarjoavat sovelluksessa myös erilaisia leimapasseja, joilla voit saada vaikkapa joka kuudennen tai kymmenennen pesun tai lounaan ilmaiseksi. Löydä Nesteen asema läheltäsi.

3. Kuitit helposti tallessa sovelluksessa

Kun tankkaat tai maksat palveluja Neste-äpillä, kuitit näkyvät suoraan sovelluksessa ja pysyvät siellä tallessa. Tämä helpottaa asiointia ja vähentää paperin käyttöä.

4. Voit maksaa pesut Neste-äpillä – ja ostaa edullisia kuukausihintaisia pesupaketteja

Neste-äpillä voi maksaa autopesuja Neste K -asemilla ja Nesteen Easy Wash -asemilla. Voit ostaa pesun helposti autosta nousematta. Ajat vain pesuun ja valitset Neste-äpillä haluamasi pesuohjelman.

Jotkin Neste Easy Wash -asemat tarjoavat kuukausihintaista pesupakettia. Ostamalla sen Neste-äpissä voit pestä autoasi niin usein kuin haluat kiinteällä kuukausi- tai vuosihinnalla. Lue lisää: 7 vinkkiä auton pesuun – Näin saat auton puhtaammaksi.

neste-äppi

5. Maksa sähköauton lataus Neste-äpillä

Nesteen sähköautojen suurteholatausverkosto kasvaa vauhdilla ympäri Suomea. Neste MY Uusiutuva Lataus -asemat on rakennettu poikkeuksellisen laadukkaiksi – kapasiteettia on paljon ja lataus sujuu nopeasti.

Käytössä on useita maksutapoja, ja voit maksaa latauksen helposti myös Neste-äpillä. Lue lisää: Sähköautojen lataus matkalla – Näin pidempikin matka onnistuu sähköauton kanssa.

6. Lataa Neste-äppi ja hyödynnä uuden käyttäjän etu

Voit ladata Neste-äpin puhelimeesi helposti ja maksutta sovelluskaupassa – iPhoneen Applen AppStoressa ja Android-puhelimiin Google Play -palvelussa. Sovellusta kehitetään aktiivisesti, ja siihen lisätään jatkuvasti uusia ominaisuuksia.

Hyödynnä Neste-äpin uuden käyttäjän etu – saat ensimmäsestä tankkauksesta alennusta kaksi senttiä litralta (etu ei koske Express-automaattiasemia).
 

Neste-äppi helpottaa kiireistä autoilijaa, ja saat käyttöösi monia etuja.