Autopesut

Autopesu tuo tuntuvasti lisää kilometrejä

Suomen laajimpana asemaverkostona Neste tarjoaa kattavat auton pesu- ja puhdistusmahdollisuudet niin kotikulmilla kuin pidemmilläkin matkoilla, jotta voit pitää autosi puhtaana.

Neste Easy Wash

Nesteen Easy Wash -autopesut ovat käteviä ja nopeita tapoja pestä autosi. Easy Wash -asemat ovat auki ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Yöaikaan (21-06) jokaisen aseman valikoimasta löydät kolme eri pesua erikoishintaan -50%.

Pesuvalikoimaan kuuluu 5 peruspesua, jotka ovat jokaisen Easy Wash -aseman valikoimassa. Lisäksi valikoimaan kuuluu vuodenajan ja sään mukaan vaihtuvia lisävaihtoehtoja. Pesukemikaalimme ovat joutsenmerkittyjä. 

Neste Easy Wash -autopesuissa voit maksaa Neste-äpillä, yleisimmillä pankki- tai luottokorteilla tai Neste-kortilla. Kokeile myös autopesua kuukausimaksulla!

Lue lisää Easy Wash -pesuista ja löydä oma lähin asemasi!

Neste ja Neste K -pesuasemat

Neste ja Neste K -pesuasemat tarjoavat puhtaimman pesutuloksen ajoneuvolle kuin ajoneuvolle ympäri Suomen. Autopesuja tarjoavat Neste-asemat löydät Nesteen asemahausta valitsemalla rajaavaksi tekijäksi autopesun. Monipuolinen pesupalveluvalikoima sopii erilaisille henkilöautoille, osassa autopesuloista voit pestä myös isomman pakettiauton.

Pesut voit maksaa asemakohtaisesti joko Neste-äpillä, yleisimmillä maksuvälineillä, lahjakortilla tai käteisellä aseman aukioloaikoina. Tietyt Neste -asemat tarjoavat pesumahdollisuuden viikon jokaisena päivänä, ympäri vuoden. Tarkista oman lähiasemasi tarjonta ja autopesujen hinnasto asemaltasi!

Pesut kartalla

7 vinkkiä auton pesemiseen

Auton pesulla on suuri merkitys maalipinnan kestävyyteen varsinkin Suomen vaativissa olosuhteissa. Lue asiantuntijoidemme kokoamat vinkit, joiden avulla peset auton turvallisesti, saat maalipinnan puhtaammaksi ja voit jopa pidentää auton käyttöikää.

Auton pesu turvallisesti

Pidä autosi puhtaana - monipuolisella pesutarjonnalla peset autosi juuri niin useasti kuin tarvitset

Satoi tai paistoi, Suomessa auton pelteihin kohdistuu jatkuvasti jonkin verran rasitusta. Suomen talvessa auto joutuu todelliseen happotestiin.

Joka talvi Suomen teille levitetään keskimäärin 80 000 tonnia suolaa. Tämän vuoksi auto kannattaa pestä myös talvella.

Teiden varsille on varastoitunut suolan lisäksi monenlaisia muita auton pinnoille haitallisia aineita kuten pölyä, hiekkaa ja pikeä. 

Viimeistään kevään koittaessa auto kannattaa pestä huolellisesti talven loskan ja roiskuvan ravan jäljiltä. Kesällä auton peltejä ja maalipintaa rasittavat hyönteiset ja lintujen jätökset. Erityisesti kuumalla helteellä lintujen jätökset on syytä pyyhkiä pois mahdollisimman nopeasti.

Auton pesu kannattaa tehdä vähintään kerran kuukaudessa ympäri vuoden. Peltihygieniasta huolehtiva autonomistaja välttää korroosion ja maalipinnan haalistumisen. Puhdas auto erottuu edukseen ja säännöllisesti pestävä auto säilyttää arvonsa pidempään.