Neste Yksityiskortti

Neste Yksityiskortteja ei toistaiseksi myönnetä uusille asiakkaille. Mikäli sinulla on jo Neste Yksityiskortti, voit jatkaa sen käyttöä normaalisti. Suosittelemme asiakkaitamme ottamaan käyttöön Neste-äpin, jolla tankkaus onnistuu nopeasti ja sujuvasti.

Neste Yksityiskortilla saat monia etuja maan tiheimmässä asemaverkostossa. Voit tankata kortilla Nesteen polttoaineita sekä käyttää monipuolisia myymälä-, kauppa-, kahvila- ravintola- ja pesupalveluita.

Kun maksat Neste Yksityiskortilla, eivät muiden kanta-asiakaskorttien edut ole käytössä (esim. K-Plussakortti). Yksityiskortin polttonestealennus hyvitetään bensiini- ja dieselostoista laskutuksen yhteydessä.

Neste Yksityiskortin käyttö

Suomessa voit käyttää Neste Yksityiskorttia ​kaikkiin ostoihin ​lähes 500 Neste- ja Neste Express -asemalla​​. Neste korteilla ei kuitenkaan voi ostaa ​lahjakortteja, Veikkauksen tuotteita ja arpoja sekä 31.3.2023 alkaen myös alkoholi-, nikotiini- ja tupakkatuotteiden ostaminen Neste-korteilla on estetty. ​Ammattiliikenteen Neste Truck -asemilla yksityiskortti ei käy maksuvälineenä. 

Asemahaulla löydät helposti Nesteen asemat ja niiden palvelut kotimaassa ja ulkomailla.

Neste-kortit toimivat maksuvälineenä Neste-asemilla Virossa, Latviassa ja Liettuassa. Ulkomailla ostetut tankkaukset laskutetaan ostopaikan mittarihinnalla.​ ​

Kortin myöntämisen periaatteet

Neste Maksuaikakortin myöntämiseksi edellytetään lähtökohtaisesti, että olet

  • Vähintään 20 vuoden ikäinen
  • Sinulla on säännölliset tulot
  • Olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti ja luottotietosi pystytään tarkastamaan.

Neste tekee päätöksen maksuvälineen myöntämisestä kulloinkin voimassaolevien maksuväline-ehtojen mukaisesti. Neste varaa aina itselleen oikeuden olla joko  hyväksymättä maksuvälinehakemusta mistä tahansa syystä tai tarjota tilalle prepaid-korttia. Prepaid tarkoittaa maksuvälinettä, jolla tehtävät ostot on maksettava Nesteelle ennen ostotapahtumaa.

Uusien korttien osalta käyttöraja on maksimissaan 600 e/kk tai 20 % bruttotuloista, jollei hakemuksessa ole esitetty hyväksyttäviä perusteita korkeammalle käyttörajalle.

Perheenjäsenille rinnakkaiskortit

Neste Yksityiskorttia voi täydentää myös rinnakkaiskorteilla. Rinnakkaiskorttia voivat hakea kaikki 15 vuotta täyttäneet samassa taloudessa asuvat henkilöt. Rinnakkaiskorttien hakeminen edellyttää maksuvälinesopimuksen täyttämistä ja allekirjoittamista. Rinnakkaiskorttiostot laskutetaan samalla laskulla pääkortin kanssa. Eri korttien ostot ovat eriteltyinä laskussa korteittain. Voit tilata rinnakkaiskorttihakemuksen asiakaspalvelustamme kortit@neste.com.

E-lasku

Mikäli Neste Yksityiskortin lasku toimitetaan e-laskuna, kortin käytöstä ei veloiteta 2,50 euron tilinhoitomaksua. E-laskuun siirtymistä varten ensimmäinen lasku toimitetaan kuitenkin aina paperisena.

Palvelumaksut

Maksuvälineen käyttöehtojen mukainen tilinhoitomaksu ja lisäpalveluista veloitettavat maksut ovat seuraavat:

  • Kortin käytöstä peritään kuukausittainen tilinhoitomaksu 2,5 euroa.
  • E-laskusta ei veloiteta tilinhoitomaksua, mutta e-laskuun siirtymistä varten ensimmäinen lasku toimitetaan paperisena, josta veloitetaan tilinhoitomaksu.
  • Asiakkaan pyynnöstä tehtävät lisäpalvelut seuraavasti: tositekopio 5 euroa, laskukopio 5 euroa, raportti 5 euroa, saldo-/korkotodistus 5 euroa ja muu kirjallinen selvitystyö 20 euroa/jokainen alkava tunti.
  • Huomautusmaksu maksun viivästymisestä 5 euroa.
  • Kadonneen kortin löytäjälle maksettava palkkio, jonka Neste veloittaa Asiakkaalta, on 9 euroa.

Huolehdimme, että tietosi ovat turvassa

Asiakkaiden yksityisyys ja oikeus tietosuojaan ovat tärkeitä Nesteelle. Tästä syystä haluamme kertoa mahdollisimman tarkasti, miten käsittelemme asiakkaidemme henkilötietoja. Lue lisää www.neste.fi/tietosuoja

Kuluttajariitalautakunta

Asiakkaalla on oikeus saattaa sopimusta koskeva erimielisyys kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) käsiteltäväksi. Kuluttajariitalautakunnan päätökset ovat luonteeltaan suosituksia.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).