Jäähdytinnesteet

Neste-jäähdytinnesteiden tehokas lisäaineistus suojaa auton moottoria ja jäähdytysjärjestelmää niin kylmissä kuin kuumissakin lämpötiloissa.

Jäähdytinneste on syytä valita tarkasti, sillä nykyautoissa jäähdytinnesteiden suositukset ovat merkkikohtaisia. Nesteen tuotevalikoimasta löytyy valmistajien hyväksymiä perinteisiä ja erittäin pitkille vaihtoväleille tarkoitettuja jäähdytinnesteitä. Nesteen jäähdytinnesteitä on saatavilla tiivisteinä, sekä käyttövalmiina Ready-laatuna.

Löydä oikea jäähdytinneste autollesi

Meiltä löydät juuri sinun autoosi sopivat jäähdytinnesteet. Klikkaa yllä olevaa linkkiä, kirjoita palveluun autosi rekisterinumero tai malli – ja saat heti listan autoosi sopivista jäähdytinnesteistä!

Valitse oikea jäähdytinneste vaihtovälin ja pakkasenkestävyyden mukaan

Jäähdytinnesteen sisältämä lisäaineistus määrittelee sen suorituskyvyn, joka yhdessä moottorinvalmistajan suositusten kanssa määrittää vaihtovälin.

Erilaisten jäähdytinnesteiden sekoittamista ei suositella, mutta jos pakkasnestettä pitää lisätä, voi tilapäisesti lisätä Neste Special Coolant pakkasnestettä. Tällöinkin on parasta vaihtaa järjestelmään ensi tilassa yksi laatu. Etyleeni- ja propyleeniglykolipohjaisia jäähdytinnesteitä ei saa sekoittaa keskenään.

Lue lisää: 5 vinkkiä jäähdytysnesteen valintaan – Oikeanlainen jäähdytysneste suojaa moottoria ja estää vaurioita