Neste Tempera polttoöljy kesälaatu

Kun haluat kotiisi lämmitysöljyltä laatua ja toimintavarmuutta, valitse Suomessa jalostettu Neste Tempera polttoöljy.

Lämmitysöljyä toimitetaan kesä- ja talvilaatuisena. Oikean öljylaadun valinta varmistaa, että arkesi on huoletonta ja kotisi pysyy lämpimänä kylmimpinäkin kuukausina.

Tilaa lämmitysöljyä

Kesälaatu sopii sisätiloissa oleviin ja hyvin eristettyihin säiliöihin ympäri vuoden. Jos öljysäiliö ja putkisto on lämpimässä paikassa, kesälaatu on toimiva ja taloudellinen vaihtoehto ympäri vuoden.

Kesälaadun alhaisin säilytyslämpötila on kesäkaudella (1.5.—31.8.) toimitettavissa erissä 0⁰C ja muulloin (1.9.—30.4.) -3⁰C.

Vaihdatko kesälaadusta talvilaatuun?

Toisinaan kevyemmin eristettyä säiliötä käyttävät öljylämmittäjät vaihtavat kesälaatuun kun öljyn säilytyslämpötila sen sallii. Palattaessa takaisin talvilaatuun on hyvä muistaa, että talviaikaan talvilaatu toimitetaan kylmänä. Tämä tarkoittaa, että jos öljysäiliössä on jäljellä kesälaatua, säiliössä oleva öljy saattaa jähmettyä. Kun tilaat talvilaatua kesälaadun jälkeen, muistathan tarkistaa jäljellä olevan kesälaatuisen lämmitysöljyn määrän.

Kun arvostat kotimaisuutta ja ylivoimaista laatua, on Nesteen polttoöljyt oikea valinta

Nesteen polttoöljyjä kehitetään ja valmistetaan Porvoon jalostamolla, jonka haluamme olevan Euroopan vastuullisin jalostamo vuoteen 2030 mennessä. 
Kotimaisuuden lisäksi olemme ylpeitä kilpailukykyisistä ja innovatiivista polttoaineratkaisuistamme, joilla autamme asiakkaitamme vähentämään kasvihuonekaasupäästöjä. Neste on puhtaampien ja korkealaatuisten polttonesteiden tiennäyttäjä ja edelläkävijä.