Neste Tempera polttoöljy talvilaatu

Neste Tempera polttoöljy talvilaatu -29/-38

Kun haluat kotiisi lämmitysöljyltä laatua ja toimintavarmuutta, valitse Suomessa jalostettu Neste Tempera polttoöljy -29/-38. Talvilaatu on varma valinta.

Lämmitysöljyä toimitetaan kesä- ja talvilaatuisena. Oikean öljylaadun valinta varmistaa, että arkesi on huoletonta ja kotisi pysyy lämpimänä kylmimpinäkin kuukausina.
 

Tilaa lämmitysöljyä

Talvilaatua käytetään silloin, kun öljy altistuu kylmälle, eli säiliö tai putkisto on ulkona tai kylmässä tilassa, öljyputkisto on heikosti eristetty, polttimessa ei ole esilämmitintä tai öljyn lämpötila voi käytön tai säilytyksen aikana laskea alle 0°C.

Talvilaadun alhaisin säilytyslämpötila on -29⁰C.

Vaihdatko kesälaadusta talvilaatuun?

Toisinaan kevyemmin eristettyä säiliötä käyttävät öljylämmittäjät vaihtavat kesälaatuun kun öljyn säilytyslämpötila sen sallii. Palattaessa takaisin talvilaatuun on hyvä muistaa, että talviaikaan talvilaatu toimitetaan kylmänä. Tämä tarkoittaa, että jos öljysäiliössä on jäljellä kesälaatua, säiliössä oleva öljy saattaa jähmettyä. Kun tilaat talvilaatua kesälaadun jälkeen, muistathan tarkistaa jäljellä olevan kesälaatuisen lämmitysöljyn määrän.

Kun arvostat kotimaisuutta ja ylivoimaista laatua, on Nesteen polttoöljyt oikea valinta

Nesteen polttoöljyjä kehitetään ja valmistetaan Porvoon jalostamolla, jonka haluamme olevan Euroopan vastuullisin jalostamo vuoteen 2030 mennessä. 
Kotimaisuuden lisäksi olemme ylpeitä kilpailukykyisistä ja innovatiivista polttoaineratkaisuistamme, joilla autamme asiakkaitamme vähentämään kasvihuonekaasupäästöjä. Neste on puhtaampien ja korkealaatuisten polttonesteiden tiennäyttäjä ja edelläkävijä.