Lasinpesunesteet

Hyvä näkyvyys on tärkeä liikenneturvallisuusasia niin syksyn pimeillä teillä kuin auringonpaisteellakin. Neste Voltera -lasinpesunesteillä varmistat hyvän näkyvyyden kaikissa olosuhteissa. 

Voltera -lasinpesunesteet puhdistavat tuulilasin kirkkaaksi ja suojaavat pesujärjestelmää jäätymiseltä kovillakin pakkasilla. Nesteen Voltera-tuulilasinpesunesteet eivät sisällä myrkyllistä metanolia ja ovat koostumukseltaan ympäristömyönteisiä.

Neste Voltera Pro pitää lasinpesunesteissä merkittävää paalupaikkaa

Suomessa kehitetty Voltera Pro™ on kalvoteknologiaan perustuva lasinpesuneste. Neste Voltera Pro™ saa tuulilasin hylkimään likaa ja vettä. Käyttövalmis Neste Voltera Pro™ -lasinpesuneste muodostaa lasin pinnalle läpinäkyvän, heijastamattoman kalvon, joka hylkii vettä, jäätä ja likaa. Tuulilasi pysyy puhtaampana pidempään, ja lasinpesunestettä kuluu vähemmän. Kalvo suojaa myös tuulilasia hankaukselta.

Huolla pyyhkijöiden sulat Nesteen lasinpesunesteellä

Tyypillisesti pyyhinsulat kestävät käytössä noin vuoden. Aina sulkia ei kuitenkaan tarvitse vaihtaa uusiin. Sulkien säännöllinen peseminen ja huoltaminen pidentää niiden käyttöikää ja parantaa pyyhintätehoa. Jos edellisestä sulkien huollosta on kulunut aikaa, matkamaisemista voi saada yllättävän kirkkaita yksinkertaisilla huoltotoimenpiteillä

Neste Voltera Pro on hyvä valinta myös sulkien huoltoon. Käsittele pyyhinsulat laimentamattomalla Voltera Prolla huolellisesti – näin sulat puhdistuvat ja niiden pinnalle muodostuu lialta ja kulumiselta suojaava kalvo. Sulkien käyttöikään vaikuttaa myös tuulilasin pinnalla oleva lika ja epätasaisuudet. Auton lasinpesujärjestelmässä Neste Voltera Pron kalvo tekee tuulilasista pyyhkimille merkittävästi tasaisemman ja vähemmän kuluttavan.

Lue lisää vinkkejä tuulilasinpesunesteen valintaan.