Neste Pro pienmoottoribensiini

Puhtaampi sinulle, koneellesi ja ympäristölle

Puhtaasti palava Neste Pro pienmoottoribensiini on korkealuokkaisinta markkinoilla olevaa bensiiniä. Neste Pro™ on erinomainen valinta päivittäiseen käyttöön kaikissa bensiinikäyttöisissä laitteissa, joissa käyttäjä altistuu pakokaasuille. Pienmoottoribensiiniämme voidaan käyttää esimerkiksi työkaluissa, veneilyssä tai harrastusvälineissä niin 2- kuin 4- tahtisissa moottoreissa.

Etsi lähin asemasi

Neste Pro 4T Pienmoottoribensiiniä on saatavilla myös mittarista tietyiltä Neste -asemilta. 

Katso lähin Neste -asema

Neste PRO 2T pienmoottoribensiiniä on saatavilla 5 ja 10 litran kannuissa ja Neste PRO 4T pienmoottoribensiiniä 5 litran kannuissa kautta maan. Valikoidut asemat myyvät Neste PRO 4T:tä suoraan mittarista.

Milloin valita 2T ja milloin 4T?

Neste PRO 4T pienmoottoribensiini soveltuu kaikkiin 4-tahtisiin moottoreihin kuten ruohonleikkureihin, mönkijöihin ja perämoottoreihin.

Neste PRO 2T pienmoottoribensiini soveltuu vastaavasti kaikkiin 2-tahtisiin ilmajäähdytteisiin moottoreihin kuten moottorisahoihin ja raivaussahoihin. Neste Pro 2T on valmiiksi sekoitettu 2-tahtimoottoreita varten. Se sisältää 2% biohajoavaa täyssynteettistä 2T-öljyä.

Neste Pro pienmoottoribensiinin salaisuus on sen parafiinisessa koostumuksessa. Sen ansiosta Neste Pro palaa puhtaasti ja säästää moottoria sekä ympäristöä. Neste Pro tuottaa ratkaisevasti tavanomaista bensiiniä vähemmän karstaa moottoriin.

Pienissä polttomoottoreissa pienmoottoribensiinin laadulla on suuri merkitys

Neste Pro pienmoottoribensiiniä käytettäessä eron huomaa välittömästi. Pienmoottoribensiinissä ei ole aromaattisia yhdisteitä, kuten karsinogeenistä bentseeniä. Niinpä pienmoottoribensiinin kanisterin tai tankin täyttö on vähemmän haitallista terveydelle. Tankatessa haitallisia höyryjä syntyy merkittävästi vähemmän, ja moottori tuottaa olennaisesti vähemmän haitallisia pakokaasuja. Neste Pro pienmoottoribensiinin hyödyt korostuvat kaikissa sellaisissa tilanteissa, joissa moottorin päästöt vaikuttavat lähiympäristöön ja laitteen käyttömukavuuteen.

Puhtaan koostumuksensa ansiosta  Neste Pro ei hartsiinnu eikä pilaannu kaasuttimessa, joten se on ylivertainen valinta pitkienkin aikojen säilytysbensiiniksi.