Neste Pro pienmoottoribensiini

Kun arvostat arjessasi toimintavarmuutta.

Neste Pro™ -pienmoottoribensiini on yksi markkinoiden korkealaatuisimmista bensiineistä. Neste Pro on erinomainen valinta päivittäiseen käyttöön kaikissa bensiinikäyttöisissä laitteissa, kuten työkoneissa, veneiden moottoreissa tai harrastusvälineissä,  ja se sopii sekä 2- että 4- tahtisiin moottoreihin.

Helposti Neste -asemalta 

Neste Pro -pienmoottoribensiinit saat lähimmältä Neste-asemaltasi. Neste Pro 4T Pienmoottoribensiiniä on saatavilla Neste-asemilta - myös mittarista tietyiltä Neste -asemilta. 

Katso lähin Neste -asema

Neste PRO 2T pienmoottoribensiiniä on saatavilla 5 ja 10 litran kannuissa ja Neste PRO 4T pienmoottoribensiiniä 5 litran kannuissa kautta maan. Monikerroskannut estävät tuotteen ylimääräisen haihtumisen pakkauksesta ja tuotteet myös säilyvät erinomaisesti. Joiltakin verkostomme asemista voit tankata Neste Pro 4T -pienmoottoribensiiniä vaivattomasti myös suoraan mittarista.

Milloin valita 2T ja milloin 4T?

Neste Pro 4T -pienmoottoribensiini soveltuu kaikkiin 4-tahtisiin moottoreihin kuten ruohonleikkureihin ja mönkijöihin. Suosittelemme, että valitset 2-tahtiseen venemoottoriin  4-tahtipienmoottoribensiinin ja veneen moottorille suunnitellun 2-tahtiöljyn.

Neste Pro 2T -pienmoottoribensiini soveltuu kaikkiin 2-tahtisiin ilmajäähdytteisiin moottoreihin kuten moottori- ja raivaussahoihin. Neste Pro 2T on valmiiksi sekoitettu 2-tahtimoottoreita varten. Se sisältää 2% biohajoavaa, täyssynteettistä 2T-öljyä.

 

Neste Pro pienmoottoribensiinin salaisuus on sen parafiinisessa koostumuksessa. Sen ansiosta Neste Pro palaa puhtaasti ja säästää moottoria sekä ympäristöä. Neste Pro tuottaa ratkaisevasti tavanomaista bensiiniä vähemmän karstaa moottoriin.

Pienissä polttomoottoreissa pienmoottoribensiinin laadulla on suuri merkitys

Neste Pro -pienmoottoribensiiniä käytettäessä eron tavalliseen bensiiniin huomaa välittömästi. Pienmoottoribensiinissä ei ole aromaattisia yhdisteitä, kuten karsinogeenistä bentseeniä. Tankatessa haitallisia höyryjä syntyy vähemmän, ja Neste Pro:lla käydessään moottori tuottaa olennaisesti vähemmän haitallisia pakokaasuja. Parafiinisen koostumuksensa ansiosta Neste Pro ei hartsiinnu eikä pilaannu kaasuttimessa, joten se on ylivertainen valinta pitkienkin aikojen säilytysbensiiniksi.