Neste ReNew -moottoriöljyt uusiutuvista perusöljyistä

Ota askel kohti vastuullisempaa tulevaisuutta.

Neste ReNew -moottoriöljyt ovat vastuullisempi valintasi henkilö- ja pakettiautojen moottorien voiteluun. Niiden korkealuokkaiset perusöljyt valmistetaan hyödyntäen uusiutuvia raaka-aineita, jotka tarjoavat loistavat tekniset ominaisuudet. Huippuluokan lisäaineet ja viimeisin teknologiaosaaminen täydentävät voittavan laadun.

Neste ReNew -moottoriöljyt tarjoavat erinomaisen suorituskyvyn täyttäen nykyaikaiset moottoriöljyjen standardit. Ne ovat sekoituskelpoisia vastaavan suorituskyvyn omaavien moottoriöljyjen kanssa, joten niiden käyttöönotto on helppoa. Lisäksi sekoituskelpoisuus tarkoittaa, että Neste ReNew soveltuu hyvin lisäysöljyksi.
Valitse Neste ReNew -moottoriöljyt, kun haluat säästää luonnonvaroja ja vähentää riippuvuutta raakaöljystä – voiteluominaisuuksista ja suorituskyvystä tippaakaan tinkimättä.

 

Neste ReNew -moottoriöljyt henkilö- ja pakettiautoihin saatavana tynnyritoimituksena ja 1 l pienpakkauksissa.

  • Neste ReNew A5/B5 0W-30 - Vastuullisempi täyssynteettinen moottoriöljy.
  • Neste ReNew C5 0W-20 - Vastuullisempi täyssynteettinen moottoriöljy.
  • Neste ReNew C2 0W-30 - Vastuullisempi täyssynteettinen moottoriöljy.

Neste ReNew

Sustainable Technology by Neste

Neste ReNew -tuotteet tunnistat etiketin vihreästä Sustainable Technology by Neste -merkistä. Se merkitsee uusinta teknologiaa liittyen vastuullisempiin ratkaisuihin ja suorituskykyyn ilman kompromisseja.

Sustainable technology by Neste