Käyttörajan muuttaminen

Nesteen maksuvälineissä on käytössä kaksi korttiturvallisuutta parantavaa ominaisuutta: maksuvälinekohtainen enimmäisostomäärä vuorokaudessa sekä asiakasnumerokohtainen enimmäisostomäärä kalenterikuukaudessa. Käyttörajat on käytössä, koska maksuvälineille on turvallisuussyistä määriteltävä ostojen yläraja. Nesteen maksuvälineet on verrattavissa pankkien luotto- ja maksukortteihin.

Kun sinulla on maksuvälineiden hallinnointiin oikeuttavat tunnukset Oma Neste -palveluun, pääset tekemään käyttörajan muutospyynnön Oma Nesteessä kätevästi ilman erillisiä allekirjoituksia.

Kirjaudu Oma Nesteeseen Tee käyttörajamuutos

Kuukausittainen käyttöraja

Kuukausittainen käyttöraja koskee kaikkia yrityksen maksuvälineitä yhteensä. Ostot kuitenkin saattavat tilanteiden muuttuessa nousta tai laskea. Käyttöraja on tärkeää muuttaa vastamaan yrityksesi todellista ostotarvetta. Tällä toimenpiteellä vältytään korttien sulkeutumiselta käyttörajan ylittyessä.

Löydät yrityksesi kuukausikohtaisen käyttörajan laskun liitteenä olevalta tankkauserittelysivulta sekä Oma Neste -palvelusta. Mikäli yritykselläsi on useita asiakasnumeroita, on jokaisella asiakasnumerolla oma erillinen käyttörajansa. Voit päivittää kuukausittaista käyttörajaa viereisestä linkistä.  Käyttörajan nostaminen vaatii aina allekirjoitetun hakemuksen.

Täytä ja allekirjoita yrityskortin käyttörajamuutoshakemus sähköisesti: Asiakirjojen allekirjoitukset hoituvat sähköisesti Signom-allekirjoituspalvelun avulla. Huomaa, että tunnistautumisvaiheessa tarvitaan henkilökohtaisia pankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta.Tunnistautuminen onnistuu suomalaisten pankkitunnusten lisäksi myös Ruotsin,Tanskan, Norjan, Viron, Latvian sekä Liettuan tunnuksilla. Tee käyttörajamuutos täältä.

Mikäli haluat muuttaa käyttörajaa pienemmäksi, ota yhteys yhteyshenkilöösi tai yritysasiakaspalveluumme puh. 0200 11311 (0,16 € min + pvm/mpm)

Maksuvälinekohtainen käyttöraja vuorokaudessa

Maksuvälinekohtainen käyttöraja vuorokaudessa on lähtökohtaisesti 2000 euroa. Maksuvälineen joutuessa vääriin käsiin päiväkohtainen raja hidastaa vahingon kertymistä. Mikäli käyttöraja täyttyy, maksuväline lakkaa toimimasta. Maksuväline toimii jälleen vuorokauden vaihduttua, uuden vuorokautisen päivärajan astuessa voimaan. Maksuvälinekohtaisen päivärajan pystyy päivittämään Oma Neste -palvelussa.

Nesteen asiakaspalvelu opastaa käyttörajaan liittyvissä kysymyksissä. Puh. 0200 11311, (arkisin klo 8—16).

Neste Markkinointi Oy:n maksupalvelulain mukaista maksupalvelujen tarjoamista valvoo:

Finanssivalvonta
Snellmaninkatu 6 ja Mikonkatu 8
PL 103, 00101 Helsinki
Puhelin 010 831 51
www.finassivalvonta.fi