Neste-äppi yrityksille

Turvallisuutta ja helppoutta Neste-äpillä 

Neste-sovelluksen avulla voit turvata polttoaineostot rajaamalla sallitut tuotteet kullekin käyttäjälle ja tehostaa yrityksen maksuvälineiden hallintaa reaaliajassa Oma Neste -palvelun kautta.

Yrityksen kaikki tankkaukset ja autopesut näkyvät yhdellä laskulla, kun maksuväline on aktivoitu. Aktivoi maksutapa käyttäjälle reaaliajassa ja seuraa ostotapahtumia Oma Nesteen kautta. Mikä parasta - et tarvitse mobiilimaksun aktivointiin muovikorttia lainkaan! 

Maksutapa on aina kuljettajan mukana ja tankkausten aloittaminen tapahtuu nopeasti suoraan ajoneuvon sisältä. Äpin asemahaun avulla kuljettaja löytää helposti perille sopivalle Neste-asemalle. Voit myös maksaa autopesut äpin avulla Neste K-asemilla.

Kaksivaiheinen tunnistautuminen käyttöön Neste-äppiin 23.4. alkaen

Avatessasi ensi kertaa Neste-äpin päivityksen jälkeen sinun tulee tunnistautua vahvistuskoodin avulla, jonka saat henkilökohtaiseen sähköpostiisi ja tekstiviestitse. Jatkossa et tarvitse enää salasanaa Neste-äppiä käyttäessäsi, vaan tunnistautuminen tapahtuu vahvistuskoodilla.

Huomaathan, että jatkossa et voi käyttää yrityksesi yhteistä sähköpostiosoitetta Neste-äppiin kirjautuessasi, johon on pääsy useammalla henkilöllä. Käytännössä tämä siis tarkoittaa, että jatkossa käyttäjätunnuksiin tulee jokaisella olla kytkettynä henkilökohtaisessa käytössä oleva sähköpostiosoite. Mahdollisissa ongelmatilanteissa lue sivun alalaidasta Usein kysyttä Neste-äpistä, ota yhteys asiakaspalveluun tai yrityksesi maksuvälineiden pääkäyttäjään.

Muistathan päivittää Neste-äpin sovelluskaupasta aina uusimpaan versioon.

Mikäli yrityksellä on jo Nesteen maksuvälineitä, mutta ei ole Oma Neste -palvelun tunnuksia tai kirjautuneena ylävalikossa ei näy “Maksuvälineet” -painiketta, tulee täyttää palvelusopimus maksuvälineiden hallinnointia varten.

KATSO OHJEET KÄYTTÖÖNOTTOON

Uutta Neste-äpissä

Mobiilimaksu leasingasiakkaille

Oletko leasingautoilija ja haluat siirtyä helpon ja vaivattoman Neste-äpin käyttäjäksi? Neste-äpillä voit maksaa auton tankkaukset ja pesut ilman perinteistä polttoainekorttia sekä ladata sähköä Neste työpaikkalatauspisteessä.

Jos leasingyhtiö on lähettänyt sinulle jo aktivointikoodin tekstiviestinä, voit ottaa Neste-äpin käyttöön sen avulla. Seuraa alla olevia ohjeita:

Klikkaa ohjeet auki tästä

  1. Lataa sovellus iOS tai Android -sovelluskaupasta. Löydät Neste-äpin helposti hakusanalla “Neste”. Salli äpin automaattinen päivitys. 
  2. Avaa sovellus ja valitse alueeksi Suomi. 
  3. Rekisteröidy uudeksi käyttäjäksi valitsemalla ruudun alaosasta “Olen uusi käyttäjä”.
  4. Seuraa näytön ohjeita ja syötä pyydetyt tiedot. Salli sijainti, jotta sovellus tunnistaa sinun olevan asemalla kun aloitat tankkauksen. 
  5. “Valitse maksutapa” -kohdassa valitse Neste-tili yrityksille. 
  6. Syötä aktivointikoodi. Aktivointikoodin saat automaattisesti SMS-viestillä, kun leasingyhtiö on aktivoinut mobiilimaksun käyttöösi. 
  7. Aseta PIN-koodi. Voit myös valita haluatko käyttää biometrista tunnistetta eli sormenjälkeä tai FaceID:ta. 
  8. Valmis! Maksuväline on aktivoitu ja olet valmis tankkaamaan Neste-äpillä 
  9. Älä kirjaudu ulos. Sisäänkirjautuminen vaatii uuden aktivointikoodin.

Usein kysytyt kysymykset

Yritykselläni on käytössä yhteiskäyttötunnukset, miten toimin, että saamme kaksivaiheisen tunnistautumisen käyttöön?

Neste-äpissä mahdollisesti käytössä olevat yrityksen yhteiskäyttötunnukset eivät kaksivaiheiseen tunnistautumiseen siirtymisen jälkeen enää toimi Neste-äppiin kirjautuessa. 
Mikäli yrityksessä on käytössä yhteiskäyttötunnus tai yhteiskäyttötunnuksia Neste-äpin käyttäjätunnuksena, seuraa alla olevia ohjeita. 

Oma Nesteen pääkäyttäjä / maksuvälineiden hallinnoija

1. Tilaa Oma Nesteestä uudet mobiilimaksuvälineet niille Neste-äpin käyttäjille, joilla ei ole käyttäjätunnuksena ollut henkilökohtaisessa käytössä olevaa sähköpostiosoitetta.

2. Nämä Neste-äpin käyttäjät saavat uuden aktivointikoodin tekstiviestillä, jolla saavat mobiilimaksuvälineen käyttöönsä. 

3. Sulje vanhat, tarpeettomiksi jäävät mobiilimaksuvälineet Oma Nesteestä. Näin maksuvälineiden hallinnointi on sinulle jatkossa entistä vaivattomampaa.

Neste-äpin käyttäjä

1. Tarkista Neste-äpin “Omat tiedot” -osiosta millä käyttäjätunnuksella olet kirjautuneena sovellukseen. Jos käyttäjätunnus on oma henkilökohtainen sähköpostisi, sinun ei tarvitse tehdä mitään.
Mikäli Neste-äpin käyttäjätunnuksenasi on muu kuin henkilökohtaisessa käytössäsi oleva sähköposti, seuraa tätä ohjetta loppuun asti. 

2. Kirjaudu ulos Neste-äpistä. 

3. Rekisteröidy Neste-äppiin uudella sähköpostilla, joka on henkilökohtaisessa käytössäsi.
Jatkossa kirjaudut Neste-äppiin tällä sähköpostilla tai puhelimeesi tekstiviestillä saapuvalla vahvistuskoodilla.

4. Huomioithan, että yrityksenne pääkäyttäjän pitää luoda sinulle uusi mobiilimaksuväline Oma Nesteessä. Olethan siis yhteydessä myös pääkäyttäjään.

5. Saat yrityksenne pääkäyttäjältä Oma Nesteestä lähetettävän uuden aktivointikoodin, jonka avulla voit lisätä lisää uuden mobiilimaksuvälineen Neste-äppiisi.

 Ottaessani kaksivaiheisen tunnistautumisen käyttöön saan viestin, että minut siirretään kirjautumaan ulkopuoliselle sivustolle. Onko se turvallista? 

 Kyllä,verkkosivu osoitteessa login.neste.com on turvallinen, Nesteen asiakkailleen tarjoamien digitaalisten palveluiden kirjautumissivu.

Olen unohtanut Neste-äpin käyttäjätunnuksen. Mitä minun tarvitsee tehdä? 

 Neste-äpin käyttäjätunnus on sähköpostiosoitteesi. Jos et muista mitä sähköpostiosoitetta olet käyttänyt, ota yhteyttä Nesteen asiakaspalveluun.

 

Neste-äppi — yritysautoilijan tukena

Neste-äppi yritysautoilijalleNeste-äppi tekee autoilusta entistä miellyttävämpää, turvallisempaa ja sujuvampaa. Se kerää yhteen pakettiin kaiken autoilijan tarvitseman tiedon: lähimmät Neste-asemat, voiteluainesuositukset sekä paikalliset edut ja tarjoukset.

Sovellus on tehty liikkuvan ja kiireisen asiakkaan tarpeisiin. Sovelluksen avulla asiakas voi entistä vaivattomammin suunnitella matkareittinsä sekä hyödyntää reitin varrella olevat edut ja tarjoukset. Neste-äpillä voit maksaa kaikilla Nesteen liikenne- ja autopesuasemilla.

Asemayrittäjät tiedottavat sovelluksessa omista paikallisista eduistaan ja tarjouksistaan. Näin asemayrittäjillä on mahdollisuus tuoda omaa persoonallista otettaan esille ja asiakas näkee heti, missä kannattaa pysähtyä kahville tai ruokailemaan.

Kattavien asemapalvelutietojen lisäksi sovellus tarjoaa muuta hyötytietoa. Syöttämällä sovellukseen auton tiedot, se kertoo, millaista öljyä tai voiteluainetta autoon tarvitaan sekä missä niitä on saatavilla.

TIESITKÖ? Neste-äpin avulla voit myös rajata yrityksesi tankkaukset vain uusiutuvaan dieseliin, ja varmistat pienemmän hiilijalanjäljen yrityksellesi.

Lisätietoja saat yhteyshenkilöltäsi Nesteeltä tai asiakaspalvelustamme.

Lataa Neste-äppi käyttöösi maksutta

 

 

Android: käyttöjärjestelmä Android 6.0 tai uudempi

iPhone: Käyttöjärjestelmä iOS 11.0 tai uudempi