Neste-äppi yrityksille

Turvallisuutta ja helppoutta Neste-äpillä 

Neste-sovelluksen avulla voit turvata polttoaineostot rajaamalla sallitut tuotteet kullekin käyttäjälle ja tehostaa yrityksen maksuvälineiden hallintaa reaaliajassa Oma Neste -palvelun kautta.

Yrityksen kaikki tankkaukset ja autopesut näkyvät yhdellä laskulla, kun maksuväline on aktivoitu. Aktivoi maksutapa käyttäjälle reaaliajassa ja seuraa ostotapahtumia Oma Nesteen kautta. Mikä parasta - et tarvitse mobiilimaksun aktivointiin muovikorttia lainkaan! 

Maksutapa on aina kuljettajan mukana ja tankkausten aloittaminen tapahtuu nopeasti suoraan ajoneuvon sisältä. Äpin asemahaun avulla kuljettaja löytää helposti perille sopivalle Neste-asemalle. Voit myös maksaa autopesut äpin avulla Neste K-asemilla.

 

Mikäli yrityksellä on jo Nesteen maksuvälineitä, mutta ei ole Oma Neste -palvelun tunnuksia tai kirjautuneena ylävalikossa ei näy “Maksuvälineet” -painiketta, tulee täyttää palvelusopimus maksuvälineiden hallinnointia varten.

KATSO OHJEET KÄYTTÖÖNOTTOON

Uutta Neste-äpissä

Mobiilimaksu leasingasiakkaille

Oletko leasingautoilija ja haluat siirtyä helpon ja vaivattoman Neste-äpin käyttäjäksi? Neste-äpillä voit maksaa auton tankkaukset ja pesut ilman perinteistä polttoainekorttia sekä ladata sähköä Neste työpaikkalatauspisteessä.

Jos leasingyhtiö on lähettänyt sinulle jo aktivointikoodin tekstiviestinä, voit ottaa Neste-äpin käyttöön sen avulla. Seuraa alla olevia ohjeita:

Klikkaa ohjeet auki tästä

  1. Lataa sovellus iOS tai Android -sovelluskaupasta. Löydät Neste-äpin helposti hakusanalla “Neste”. Salli äpin automaattinen päivitys. 
  2. Avaa sovellus ja valitse alueeksi Suomi. 
  3. Rekisteröidy uudeksi käyttäjäksi valitsemalla ruudun alaosasta “Olen uusi käyttäjä”.
  4. Seuraa näytön ohjeita ja syötä pyydetyt tiedot. Salli sijainti, jotta sovellus tunnistaa sinun olevan asemalla kun aloitat tankkauksen. 
  5. “Valitse maksutapa” -kohdassa valitse Neste-tili yrityksille. 
  6. Syötä aktivointikoodi. Aktivointikoodin saat automaattisesti SMS-viestillä, kun leasingyhtiö on aktivoinut mobiilimaksun käyttöösi. 
  7. Aseta PIN-koodi. Voit myös valita haluatko käyttää biometrista tunnistetta eli sormenjälkeä tai FaceID:ta. 
  8. Valmis! Maksuväline on aktivoitu ja olet valmis tankkaamaan Neste-äpillä 
  9. Älä kirjaudu ulos. Sisäänkirjautuminen vaatii uuden aktivointikoodin.

Neste-äppi — yritysautoilijan tukena

Neste-äppi yritysautoilijalleNeste-äppi tekee autoilusta entistä miellyttävämpää, turvallisempaa ja sujuvampaa. Se kerää yhteen pakettiin kaiken autoilijan tarvitseman tiedon: lähimmät Neste-asemat, voiteluainesuositukset sekä paikalliset edut ja tarjoukset.

Sovellus on tehty liikkuvan ja kiireisen asiakkaan tarpeisiin. Sovelluksen avulla asiakas voi entistä vaivattomammin suunnitella matkareittinsä sekä hyödyntää reitin varrella olevat edut ja tarjoukset. Neste-äpillä voit maksaa kaikilla Nesteen liikenne- ja autopesuasemilla.

Asemayrittäjät tiedottavat sovelluksessa omista paikallisista eduistaan ja tarjouksistaan. Näin asemayrittäjillä on mahdollisuus tuoda omaa persoonallista otettaan esille ja asiakas näkee heti, missä kannattaa pysähtyä kahville tai ruokailemaan.

Kattavien asemapalvelutietojen lisäksi sovellus tarjoaa muuta hyötytietoa. Syöttämällä sovellukseen auton tiedot, se kertoo, millaista öljyä tai voiteluainetta autoon tarvitaan sekä missä niitä on saatavilla.

TIESITKÖ? Neste-äpin avulla voit myös rajata yrityksesi tankkaukset vain uusiutuvaan dieseliin, ja varmistat pienemmän hiilijalanjäljen yrityksellesi.

Lisätietoja saat yhteyshenkilöltäsi Nesteeltä tai asiakaspalvelustamme.

Lataa Neste-äppi käyttöösi maksutta

 

 

Android: käyttöjärjestelmä Android 6.0 tai uudempi

iPhone: Käyttöjärjestelmä iOS 11.0 tai uudempi