Truck+

Neste Truck+ tarjoaa helpommat ja turvallisemmat tankkaukset – ilman korttia, erillisellä ajoneuvoon asennetulla tunnisteella. Nesteen raskaan liikenteen asemilla on siirrytty turvallisempaan kortittomaan Truck+ tankkaukseen ensimmäisenä Suomessa. Tunnistin voidaan asentaa sekä rekkoihin että työkoneisiin. Palvelun saat käyttöösi tilaamalla Neste maksuvälineen, ja liittämällä siihen Truck+:n.

Vaivattomuutta ja turvallisuutta tien päälle.

Miten saan Truck+:n käyttööni?

Uusi asiakas - tee maksuvälinehakemus!

Tee hakemus tästä

 

Nykyinen asiakas - tilaa Truck+ lisäpalvelu!

Tilaa Truck+ tästä

Huomaa, että tunnistautumisvaiheessa tarvitaan henkilökohtaisia pankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta.Tunnistautuminen onnistuu suomalaisten pankkitunnusten lisäksi myös Ruotsin,Tanskan, Norjan, Viron, Latvian sekä Liettuan tunnuksilla.

Mikäli yrityksellä on jo Nesteen maksuvälineitä, mutta ei ole Oma Neste -palvelun tunnuksia tai kirjautuneena ylävalikossa ei näy “Maksuvälineet” -painiketta, tulee täyttää palvelusopimus maksuvälineiden hallinnointia varten.

KATSO TRUCK+ ASEMAT KARTALLA

Truck+ palvelulla tankkaat raskaan liikenteen asemilla ilman maksukorttia tai PIN-koodia. Truck+ lyhentää tankkausaikaa, vähentää väärinkäytöksiä ja helpottaa kuljettajiesi arkea.

OHJEET TRUCK+ TANKKAUKSEEN