Oma Asema

Neste Oma asema on palvelu, joka tuo polttoaineen luoksesi.

Tankkaat omasta säiliöstä, jonka Neste täyttää puolestasi. Tyypillisiä Oma Asema -asiakkaita ovat esim raskaan kaluston varikot, jakelukeskukset, tai varavoimakohteet, mutta Oma Asema sopii myös muille kohteille. Palvelulla kasvatat siis kannattavuuttasi ja kalustosi on aina valmiina lähtöön!

Tunnista yrityksesi tarpeet ja valitse sopiva kokonaisuus

Neste Oma Asema -palvelu mahdollistaa polttoainejakelun omasta säiliöstä, johon Neste toimittaa jaeltavan tuotteen. Laitteiston perusvarusteluun kuuluu mm. säiliö yhdelle tai kahdelle polttonesteelle, jakelumittari oheislaitteineen, ja tankkauksen seurantajärjestelmä.  Säiliöksi voidaan valita joko teräksinen tai muovinen kaksoisvaippasäiliö (5m3 - 9,9m3). Lisäksi palveluun kuuluu säiliössä olevan polttoaineen määrän etävalvonta (Pinturi) ja siihen perustuva, erillisellä sopimuksella tehtävä polttoaineen täydennys.

Tarvittaessa räätälöimme myös suurempia säiliötä, toimitamme AdBlue-säiliöitä, tai tarjoamme esim. Neste korttipäätettä tiettyihin säiliöihin, jolloin voit käyttä omia Neste korttejasi tankkauksissa.

Oma Asema -palvelusta tehdään lähtökohtaisesti 5 vuoden sopimus. Oma Asema -sopimuskauden jälkeen Pinturi-sopimusta voidaan jatkaa toistaiseksi voimassa olevana. Jakelupisteen omistus- ja hallintaoikeus (poislukien Pinturi) sekä sitä koskeva vaaranvastuu siirtyvät asiakkaalle välittömästi jakelupisteen luovutushetkellä. Palvelussa käytettävien laitteiden ja järjestelmien toimituksesta vastaavat Nesteen valitsemat kumppanit.