Varautumisen palvelut

Turvaa toimintasi häiriötilanteessa

Varautumisen palvelut ovat tärkeä osa jatkuvuuden hallintaa organisaatioille, joilla on tarve varmistaa kaluston, laitteiden ja operaatioiden toimivuus myös häiriötilanteessa.

Varautumisen palveluiden avulla on mahdollista varautua esimerkiksi pitkäkestoiseen sähkökatkokseen, jonka aikana on tarve tankata kalustoa esim. raivaus- tai pelastustöitä varten. Voit varmistaa olevasi polttoainetoimitusten prioriteettilistalla tai pitää huolen esimerkiksi varavoimakoneidesi polttoaineen laadusta.

Valitse yrityksellesi sopiva kokonaisuus

Häiriötilanteisiin varautuminen ja valmistautuminen on osoittanut tärkeytensä kuluneiden vuosien aikana. Tarjoamme palveluita, joiden avulla parannat yrityksesi varautumista ja valmistautumista häiriötilanteissa huomattavasti esimerkiksi polttoainetoimitusten muodossa.

Neste tarjoaa osana Varautumisen palveluita kolme eri osapalvelua, joista voit rakentaa itsellesi sopivan kokonaisuuden tai ottaa käyttöösi vain yksittäisen palvelun. Palveluihin kuuluu Neste Häiriöturva, Neste Toimitusturva ja Neste Polttoaineanalyysi.

Laajenna varautumista Oma Asema -palvelun avulla

Voit laajentaa varautumisen palveluita myös Nesteen Oma Asema -palvelulla, joka tuo polttoaineen luoksesi. Tankkaat omasta säiliöstä, jonka Neste täyttää puolestasi. 

Lue lisää