Tuulilasinpesunesteet

Ammattiliikenteessä lasinpesunesteeltä vaaditaan paljon. Sen pitää ympäri vuoden puhdistaa tuulilasi liasta ja suojata pyyhkijöitä likaantumiselta. Se ei saa vaahdota eikä muodostaa kalvoa tuulilasille. Lisäksi sen pitää ehkäistä pesujärjestelmän jäätymistä kylminä aikoina.

Voltera -sarjan kaikki lasinpesunesteet ovat etanolipohjaisina ympäristömyötäisiä eivätkä sisällä myrkyllistä metanolia. Voltera-lasinpesunesteillä on hyvän pakkaskeston lisäksi kauttaaltaan erinomaiset tekniset ja käyttöominaisuudet: riittoisuus käytössä, soveltuvuus ympärivuotiseen käyttöön, helppo kaadettavuus pakkauksista ja miellyttävä tuoksu. Laimentamattomalla nesteellä voidaan puhdistaa myös likaantuneet sulat.

Kaikki Neste Voltera-tuoteperheen tuotteen on testattu samoilla testeillä, mitä Saksan autoteollisuus vaatii, jotta voidaan olla varmoja, etteivät ne vahingoita muovi- tai maalipintoja.

Neste Voltera Strong -80 : Veteen sekoitettava etanolipohjainen tuulilasinpesutiiviste, joka poistaa tehokkaasti maantielian ja hyönteiset. Pakkaskestävyys 1:1-seoksella -30 °C ja 1:2-seoksella -17 °C. Kesäaikana voidaan käyttää 1:10 seosta. Ei sisällä metanolia. Väriltään sininen.
Neste Voltera Citrus Ready : Sitruunantuoksuoinen käyttövalmis lasinpesuneste. Pakkaskestävyys -20 °C. Ei sisällä metanolia. Väriltään keltainen.
Neste Voltera Ready: Valmiiksi sekoitettu käyttövalmis etanolipohjainen tuulilasinpesuneste. Pakkaskestävyys -20 °C. Ei sisällä metanolia. Väriltään sininen. Pussissa on käytetty 65% vähemmän muovia, kuin vastaavassa perinteisessä kannussa. Voidaan hävittää polttamalla.
Neste Voltera Summer Ready (pss): Käyttövalmis kesälasinpesuneste. Neste Voltera Summer Ready on kesäaikaan käytettävä ajoneuvojen käyttövalmis tuulilasien pesuneste. Puhdistaa tuulilasin tehokkaasti kaikenlaisesta kesäajan liasta ja hyönteisistä jättämättä näkyvyyttä häiritsevää kalvoa tuulilasille. Ehkäisee myös tuulilasinpyyhkijöiden likaantumista. Varjeltava jäätymiseltä!

Neste Voltera Pro - Uuden sukupolven suojaava käyttövalmis lasinpesuneste

Kun tuulilasin on pysyttävä pitkään ehdottoman kirkkaana, valinta on Neste Voltera Pro. Neste Voltera Pro on uuden sukupolven käyttövalmis lasinpesuneste. Sen ainutlaatuiseen teknologiaan perustuva lisäaineistus muodostaa tuulilasin pintaan näkymättömän ja heijastamattoman suojakalvon vettä ja likaa vastaan. Neste Voltera Prota käytettäessä tuulilasi pysyy puhtaampana pidempään, ja tuulilasinpesunestettä kuluu vähemmän. Kalvo suojaa myös tuulilasia hankaukselta.
Neste Voltera Pron pakkasenkesto on -21 °C, joten sitä voi käyttää kaikkina vuodenaikoina. Saatavana 3 litran pussissa.