Lentopolttoneste JET A-1

Oikeaan aikaan luotettavasti saatavilla

Jet A1 -kerosiinimme tuotetaan omalla jalostamollamme Porvoossa, ja tarkka laadunvalvonta varmistaa, että se täyttää IATA:n ja ASTM:n sekä kaikkien muiden asianmukaisten kansainvälisten standardien tiukat laatuvaatimukset.

Lentoyhtiöille

Tarjoamme Helsinki-Vantaan lentoaseman johtavana polttoainepalvelujen tarjoajana JET A1 -kerosiinia toimitettuna omasta jalostamostamme luotettavasti ajallaan ja vaatimusten mukaisesti. Suihku- ja potkuriturbiinimoottorien käyttämää JET A-1 -lentopetrolia on saatavana kansainvälisen Helsinki-Vantaan lentoaseman lisäksi Kuusamon lentokentällä. Näillä kahdellla kentällä tarjotaan myös Neste Aviation -tiimin palveluita. Helsinki-Vantaan lentokentällä operoivat Nesteen tankkausautot ajavat Neste MY Uusiutuvalla Dieselillä.

Välittäjille

Helsinki-Vantaan lentoaseman johtavana polttoainepalvelujen tarjoajana Neste on valmis tarjoamaan Helsingissä lyhyiden välilaskujen ja pidempien seisahdusten polttoainetäydennykset luotettavasti ajallaan ja vaatimusten mukaisesti. Kentällä on ammattitaitoinen henkilökunta, joka hoitaa tankkauksen luotettavasti. Tankkausten sujuvuutta lisää myös nykyaikainen tankkauskalusto.

JET A-1 lentopolttoneste
Neste on johtava lentokoneiden polttoainepalveluiden tarjoaja Helsinki-Vantaalla. Nesteen osaava henkilöstö pitää huolta, että polttoainetta käsitellään aina asianmukaisesti koko tuotantoprosessin ajan ja aina lentokoneen polttoainesäiliöön asti.

Uusiutuvalla lentopolttoaineella vähennetään lentoliikenteen päästöjä

Lentoliikenteen osuus maailman hiilidioksidipäästöistä on noin 2–3 %. Lentomatkustamisen odotetaan kaksinkertaistuvan seuraavan 15 vuoden aikana, joten myös lentämisen päästöt kasvavat nopeasti. Monet ratkaisut, kuten sähköistetty lentoliikenne, ovat vielä kehitysvaiheessa, mutta ala tarvitsee ratkaisuja lentämisen suorien hiilidioksidipäästöjen leikkaamiseen.

Neste MY Uusiutuva Lentopolttoaine™ on vastuullisesti tuotettu lentopolttoaine, joka vähentää kasvihuonekaasupäästöjä jopa 80% verrattuna fossiiliseen lentopolttoaineeseen. Polttoaine tarjoaa välittömän ratkaisun lentämisen suorien hiilidioksidipäästöjen vähentämiseen ja auttaa siten teollisuutta saavuttamaan kunnianhimoiset tavoitteensa.

Vastuullisuudessa uskomme vahvasti kumppanuuteen, jonka avulla rakennetaan konkreettista vaikutusta. Autamme pienentämään hiilijalanjälkeäsi, todentamaan ja raportoimaan saavutetut päästövähennykset ja luomaan näkyvyyttä mitattavalla markkinointiviestinnällä.

TUTUSTU KUMPPANUUTEEN

Lue lisää