Neste Futura Diesel

Tasainen suorituskyky, ei FAMEa

Neste Futura Diesel™ on suunniteltu pitämään moottorit entistä puhtaampina. Pakokaasujen puhdistuslaitteet, katalysaattorit ja hiukkassuodattimet toimivat myös entistä tehokkaammin ja kestävät pidempään Futura Dieselimme avulla. Myös ympäristön kuormitus pienenee.

Tarjoamme laajan valikoiman dieselpolttoaineita pohjoisiin olosuhteisiin – kesän kuumuuteen, talven äärimmäiseen kylmyyteen ja kaikkeen näiden ääripäiden välillä.

Paras laatu takaa toimivuuden

Neste on valinnut tuotteiden kylmäominaisuudet juuri suomalaisiin olosuhteisiin sopiviksi. Kylmäominaisuuksia ja tuotteen käytettävyyttä talviolosuhteissa parannetaan jatkuvasti kehittämällä mm. tuotteen lisäaineistusta.

Neste Futura Diesel™ -40/-40 on ratkaisumme ankarimpiin pohjoisiin olosuhteisiin, joissa lämpötila voi laskea erittäin kylmäksi. Sitä voidaan myös lisätä muihin diesellaatuihin missä tahansa seossuhteessa niiden kylmäkäytettävyyden parantamiseksi. Tarkista arktisen dieselin saatavuus asemahausta.

 

Laatu

Käyttö

Samepiste

Suodatettavuus

Neste Futura Diesel -10/-20

Kevät, kesä, syksy

-10 °C

-20 °C

Neste Futura Diesel -29/-38

Talvi

-29 °C

-38 °C

Neste Futura Diesel -40/-40

Talvi

-40 °C

-40 °C

Samepiste eli alin varastointilämpötila, Suodatettavuus eli alin arvioitu käyttölämpötila

Vuosia kestänyt kehitystyö

Nesteen biopolttoaineiden liiketoiminta sai alkunsa yli 20 vuotta sitten.
Neste Futura Dieselin kehitystyön kannalta välttämättömät moottori-, kenttä- ja laboratoriotestit kestivät vuosia. Testausvaiheen aikana on ajettu tuhansia kilometrejä erilaisilla autoilla ja ajoneuvoilla sekä paukkupakkasessa että kesäkuumalla. Työn tuloksena Futura Diesel käy kaikkiin dieselautoihin ja -moottoreihin, eikä edellytä minkäänlaisia säätöjä tai lisäaineistusta moottoriin.