Neste Marine

Yli 90 % maailman kauppaliikenteestä kulkee meriteitse, ja merenkulku on elintärkeää globaalin talouden kannalta. 

Neste tarjoaa korkealaatuisia vähärikkisiä laivapolttoaineita. Nesteen Suomessa valmistamat tuotteet takaavat tinkimättömän laadun ja luotettavuuden, ja auttavat aluksia ja niiden henkilöstöä operoimaan mahdollisimman tehokkaasti.

Tutustu tarkemmin Neste Marine™0.1 -tuotteeseemme

ESL logo
"Neste Marine Co-processed -laivapolttoaine on toiminut moottoreissamme virheettömästi ja vähentänyt päästöjä välittömästi. Tuote on aito vaihtoehto fossiilisille polttoaineille ja valmiiksi yhteensopiva nykyisten alustemme kanssa."
Mikki Koskinen, Toimitusjohtaja, ESL Shipping
“Valitessamme aluksillemme polttoainetoimittajaa painotamme useita seikkoja, muun muassa jalostamo- ja toimituskapasiteettia, polttoaineen laatua, toimituskykyä ja hintaa sekä yhteistyömahdollisuuksia. Valinta perustuu aina näiden seikkojen kokonaisarviointiin”
Clas-Johann Westén, Tekninen tarkastaja, Tallink Silja
”Nesteen laivapolttoaineratkaisu vastaa meidän tarpeisiimme. Tuotteen ympäristö- ja tekninen laatu, Nesteen luotettavuus toimittajana ja yhtiön logistiikka-asiantuntemus saivat meidät vakuuttuneiksi kumppanuuden eduista.”
Tarvi-Carlos Tuulik, Head of Ship Management, AS Tallink Grupp
Viking Linen logo
“Nesteen vähärikkinen laivapolttoaine soveltuu meille hyvin. Meistä on tärkeää tehdä töitä Itämeren ja sen arvokkaan saariston suojelemiseksi tuleville sukupolville. Korkealaatuisen tuotteen lisäksi Neste pystyy tarjoamaan arvokasta asiantuntemustaan toimitusketjun hallinnan osalta sekä luotettavat ja nopeat toimitukset.”
Jan Hanses, Toimitusjohtaja, Viking Line