Neste Pro pienmoottoribensiini

Kun arvostat arjessasi toimintavarmuutta.

Neste Pro™ -pienmoottoribensiini on yksi markkinoiden korkealaatuisimmista bensiineistä. Neste Pro on erinomainen valinta päivittäiseen käyttöön kaikissa bensiinikäyttöisissä laitteissa, kuten työkoneissa, veneiden moottoreissa tai harrastusvälineissä,  ja se sopii sekä 2- että 4- tahtisiin moottoreihin.
 

Neste PRO 2T pienmoottoribensiiniä on saatavilla 5 ja 10 litran kannuissa ja Neste PRO 4T pienmoottoribensiiniä 5 litran kannuissa kautta maan. Monikerroskannut estävät tuotteen ylimääräisen haihtumisen pakkauksesta ja tuotteet myös säilyvät erinomaisesti. Joiltakin verkostomme asemista voit tankata Neste Pro 4T -pienmoottoribensiiniä vaivattomasti myös suoraan mittarista.

Milloin valita 2T ja milloin 4T?

Neste PRO™ 4T pienmoottoribensiini soveltuu kaikkiin 4-tahtisiin moottoreihin kuten ruohonleikkureihin, mönkijöihin ja perämoottoreihin.

Neste PRO™ 2T pienmoottoribensiini soveltuu vastaavasti kaikkiin 2-tahtisiin ilmajäähdytteisiin moottoreihin kuten moottorisahoihin ja raivaussahoihin. Neste Pro™ 2T on valmiiksi sekoitettu 2-tahtimoottoreita varten. Se sisältää 2% biohajoavaa täyssynteettistä 2T-öljyä.

Neste Pro pienmoottoribensiinin salaisuus on sen parafiinisessa koostumuksessa. Sen ansiosta Neste Pro palaa puhtaasti ja säästää moottoria sekä ympäristöä. Neste Pro tuottaa ratkaisevasti tavanomaista bensiiniä vähemmän karstaa moottoriin.

Pienissä polttomoottoreissa pienmoottoribensiinin laadulla on suuri merkitys

Neste Pro™ pienmoottoribensiiniä käytettäessä eron huomaa välittömästi. Pienmoottoribensiinissä ei ole aromaattisia yhdisteitä, kuten karsinogeenistä bentseeniä. Niinpä pienmoottoribensiinin kanisterin tai tankin täyttö on vähemmän haitallista terveydelle. Tankatessa haitallisia höyryjä syntyy merkittävästi vähemmän, ja moottori tuottaa olennaisesti vähemmän haitallisia pakokaasuja. Neste Pro™ pienmoottoribensiinin hyödyt korostuvat kaikissa sellaisissa tilanteissa, joissa moottorin päästöt vaikuttavat lähiympäristöön ja laitteen käyttömukavuuteen.

Puhtaan koostumuksensa ansiosta Neste Pro™ pienmoottoribensiini ei hartsiinnu eikä pilaannu kaasuttimessa, joten se on ylivertainen valinta pitkienkin aikojen säilytysbensiiniksi.