Neste Tempera polttoöljy

Sopii sekä lämmitys- että moottorikäyttöön

Rikitön Neste Tempera polttoöljy on erinomainen valinta, kun etsitään taloudellista polttoöljyä niin lämmitys-, energia- kuin moottorikäyttöön.  Neste Tempera polttoöljy on saatavilla suoratoimituksina.

Neste Tempera polttoöljy kesälaatu
Kesälaatu sopii sisätiloissa oleviin ja hyvin eristettyihin säiliöihin ympäri vuoden.

Neste Tempera polttoöljy kesälaatu (-3/-8) toimitetaan aikavälillä 1.9-30.4 
Neste Tempera polttoöljy kesälaatu (0/-5) toimitetaan aikavälillä 1.5-31.8

Neste Tempera polttoöljy -29/-38 
Talvilaatu on varma valinta! Talvilaatua käytetään silloin kun öljy altistuu kylmälle, eli säiliö tai putkisto on ulkona tai kylmässä tilassa.

Neste Tempera polttoöljy -40/-40
Kaikkein kylmimpiin olosuhteisiin tarkoitettu arktinen laatu. Saatavilla Pohjois-Suomessa talvikaudella

Vaihdatko kesälaadusta talvilaatuun?

Toisinaan kevyemmin eristettyä säiliötä käyttävät asiakkaat vaihtavat kesälaatuun kun öljyn säilytyslämpötila sen sallii. Palattaessa takaisin talvilaatuun on hyvä muistaa, että talviaikaan talvilaatu toimitetaan kylmänä. Tämä tarkoittaa, että jos öljysäiliössä on jäljellä kesälaatua, säiliössä oleva öljy saattaa jähmettyä. Kun tilaat talvilaatua kesälaadun jälkeen, muistathan tarkistaa jäljellä olevan kesälaatuisen polttoöljyn määrän.

Kun arvostat kotimaisuutta ja ylivoimaista laatua, on Nesteen polttoöljyt oikea valinta

Nesteen polttoöljyjä kehitetään ja valmistetaan Porvoon jalostamolla, jonka haluamme olevan Euroopan vastuullisin jalostamo vuoteen 2030 mennessä. 
Kotimaisuuden lisäksi olemme ylpeitä kilpailukykyisistä ja innovatiivista polttoaineratkaisuistamme, joilla autamme asiakkaitamme vähentämään kasvihuonekaasupäästöjä. Neste on puhtaampien ja korkealaatuisten polttonesteiden tiennäyttäjä ja edelläkävijä.