Moottoriöljyt henkilöautoille ja kevyelle kalustolle

Teot puhuvat sanoja enemmän — Nesteen moottoriöljyjen ja voiteluaineiden laatu ja luotettavuus todistetaan äärimmäisissä olosuhteissa.

Kun haluat parasta, odotat puhdasta ammattimaisuutta ja vaadit OEM-hyväksyttyä suoritustehoa, Neste-voiteluaineet ovat valintasi. Korkeinta laatua oleva perusöljy takaa, että moottoriöljyjen lisäaineistuksesta saadaan irti paras mahdollinen hyöty. Siksi voiteluaineet pitävät moottorin iskussa pidempään ja auttavat myös hillitsemään ylimääräistä polttoaineen kulutusta. Tuotteemme on Suomessa suomalaisella työllä kehitetty voittamaan pohjoisen vaativat ja vaihtelevat olosuhteet.

Moottoriöljyn valinta on helppoa Nesteen voiteluaineen valintatyökalulla

Nesteen Voiteluainesuositukset-palvelu auttaa löytämään oikeat voiteluaineet henkilöautoihin.

VALITSE OIKEA VOITELUAINE

Kaikki Nesteen voiteluaineet on kehitetty toimimaan luotettavasti ankarimmissakin olosuhteissa

Voiteluaineiden säilytykseen ja käsittelyyn kannattaa kiinnittää huomiota, sillä epäsuotuisissa olosuhteissa voiteluaineiden ominaisuudet voivat heiketä merkittävästi. Voiteluaineiden säilytyspaikka ja -olosuhteet tulee valita niin, että vettä ja epäpuhtauksia ei missään vaiheessa pääse voiteluaineeseen.

Säilytyspaikan tulee olla sateelta suojattu sekä mahdollisimman vähän lämpötilojen vaihteluille alttiina. Lämpötilan vaihtelut voivat aiheuttaa kosteuden tiivistymistä astioihin, jotka eivät ole tiiviisti suljettuja. Tynnyrit on parasta varastoida kyljellään tai ylösalaisin niin, että täyttöaukko on öljypinnan alapuolella.

Muistathan, että voiteluaineiden, kuten myös öljyjen sekä kemikaalien käsittelyssä on noudatettava viranomaisten antamia ohjeita ja määräyksiä. Katso tarkemmat tiedot tuotekohtaisesti käyttöturvallisuustiedotteista.

TUTUSTU HENKILÖAUTOJEN MOOTTORIÖLJYIHIN