Voitelurasvat

Kuumaan ja kylmään, kitkaan ja paineeseen — voitelurasvoilla suojaa laitteistoille ja ajoneuvoille vaativimpiinkin käyttökohteisiin

Nesteen voitelurasvat suojaavat laitteistoja ja ajoneuvoja lämpötilojen vaihteluilta, kosteudelta, kulumiselta ja kuormitukselta erinomaisesti. Valikoima tarjoaa parhaan voitelukyvyn ja korroosioneston haastavimpiin olosuhteisiin ja äärimmäisessä rasituksessa toimiviin kohteisiin.

Voitelurasvat ovat erilaisilla saentimilla, saippuoilla paksunnettuja mineraali- tai synteettisiä öljyjä. Tämän lisäksi voitelurasvat voivat sisältää erilaisia lisäaineita, joilla parannetaan mm. voitelu- ja EP-ominaisuuksia sekä korroosionestokykyä.

Voitelukohteen vaatimusten perusteella voidaan valita voitelurasva, jonka käyttölämpötila-alue, voiteluominaisuudet ja tunkeuma/juoksevuus ovat optimaaliset. Neste-voitelurasvat ovat litium- ja kalsium-pohjaisia sekä kompleksi-saentimia sisältäviä rasvoja, jotka kattavat sekä liikenteen että teollisuuden vaativatkin käyttökohteet.

Voitelurasvan valinta on helppoa Nesteen voiteluaineen valintatyökalulla

Nesteen Voiteluainesuositukset-palvelu auttaa löytämään oikeat voiteluaineet sinun tarpeisiisi.

VALITSE OIKEA TUOTE KÄYTTÖÖSI

Voitelurasvat soveltuvat monenlaisiin käyttötarkoituksiin ja ovat tärkeitä kaluston käyttöiän pidentämisessä

Laaja voitelurasvavalikoimamme sisältää muun muassa yleisrasvan, pyöränlaakereihin ja kardaaneihin soveltuvia rasvoja, niveltappeihin soveltuvia rasvoja, alustan rasvaamiseen käytettäviä rasvoja, rasvoja keskusvoiteluainejärjestelmään sekä märkiin olosuhteisiin soveltuvia rasvoja. 

Voitelurasvan suorituskyky muodostuu perusöljyn ja lisäaineistuksen yhteisvaikutuksesta sekä valitun saentimen ominaisuuksista. Tyypillisiä saentimien ominaisuuksia:

TUTUSTU VOITELURASVOIHIN