Saldomuistutus

Tarjoamme asiakkaillemme veloituksettoman saldomuistutuspalvelun. Palvelun avulla varmistat, että korteillanne on aina riittävästi saldoa käytettävissä. Palvelu muistuttaa tekstiviestillä kun käytettävissä oleva saldo laskee määritellyn rajan alle.

Kirjaudu Oma Neste -palveluun

Voit kirjautua palveluun henkilökohtaisilla tunnuksilla valitsemalla Oma Neste.

Syötä käyttäjätunnus ja salasana ja valitse kirjaudu. 

Säilytäthän henkilökohtaiset tunnuksesi ja salasanasi huolellisesti. 

Saldomuistutuksien asettaminen

Kirjaudu Oma Neste -palveluun. Valitse valikosta korttiasiakkaan saldo. Näin pääset tarkistamaan käytettävissäsi olevan saldon sekä saldomuistutukset.

Saldomuistutus on maksuton lisäpalvelu Nesteen korttiasiakkaille. Saldomuistutusta voi hyödyntää sekä laskutusasiakkaana että Neste Prepaid -asiakkaana. Voit asettaa saldomuistutuksella euromääräisen rajan, jolloin saat tekstiviestin valitsemaasi matkapuhelinnumeroon. Käytössä olevia saldorajoja voi olla useampia. Saldoraja viittaa siihen summaan, joka asiakkaalla on sillä hetkellä vielä käytettävissä  

Aseta ensin euromääräinen muistutusraja ja matkapuhelinnumero, johon haluat vastaanottaa tekstiviestin kun raja on saavutettu.  Palvelu lähettää muistutuksen kun raja on saavutettu vuorokauden ajasta huolimatta.