Neste Yrityskortti — Lisäkorttitilaus

Kun liiketoiminta laajenee tai tankkaajien määrää muuttuu, lisäkorttien hankkiminen on viisas veto. Lisäkorttien käyttörajoitusluokan voi valita kätevästi käyttötarpeen mukaan.

  • Rajoittamaton kortti: Rajoittamattomalla yrityskortilla voit ostaa Neste-asemien kaikkia tuotteita ja palveluita.
  • Ostorajoitusluokka 1: Ostorajoitusluokka 1 kortilla voit ostaa polttonesteitä, urealiuosta, voiteluaineita, autotarvikkeita, pikapesuja ja huoltoja.
  • Ostorajoitusluokka 3: Ostorajoitusluokka 3 kortilla voit ostaa pelkkiä polttonesteitä ja urealiuosta (truck -asemien mittarimyynti).
  • Neste D-kortti/Ostorajoitusluokka 4: Neste D-kortit on suunnattu raskaan kaluston ammattiautoilijoille. D-kortit käyvät raskaankaluston Truck- ja Truck+ asemilla sekä diesel-tankkausten osalta ostorajoitustensa puitteissa kaikilla Neste-asemilla. D-kortilla voit tankata Dieseliä, moottoripolttoöljyä sekä urealiuosta (truck -asemien mittarimyynti).
  • Ostorajoitusluokka 5: Ostorajoitusluokka 5 -kortilla voit ostaa voiteluaineita, autotarvikkeita, pikapesuja ja huoltoja.

Täytä ja allekirjoita hakemus sähköisesti

Asiakirjat ja hakemukset voit allekirjoittaa sähköisesti Signom-allekirjoituspalvelun avulla. Huomaa, että tunnistautumisvaiheessa tarvitaan henkilökohtaisia pankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta. 

Tee lisäkorttitilaus sähköisesti

Tilauksen tekeminen ilman sähköistä allekirjoitusta

Täytä huolellisesti Lisäkortin tilauslomake sivun oikeasta laidasta. Tilauksen tulee allekirjoittaa yrityksen nimenkirjoitusoikeuden omaava henkilö tai hänen valtuuttamansa henkilö.

Huomioithan, että lisäkortteja ei voi tilata puhelimitse tai vapaamuotoisella sähköpostilla. Lisäkorttitilaukseen tarvitaan aina allekirjoitettu lisäkorttitilauslomake.

Lisäkorttitilauksen yhteydessä kannattaa miettiä, onko tarvetta myös käyttörajan nostolle. Käyttörajamuutokset käsitellään pikaisesti luottokäsittelymme kautta. Tarkistamme aina asiakkaan luottotiedot käyttörajan nostamisen yhteydessä. 

Skannaa allekirjoitettu lomake ja lähetä osoitteeseen kortit@neste.com tai lähetä kirjeenä ilman postituskuluja:

Neste Markkinointi Oy
Asiakaspalvelu
Tunnus 5000822
00003 VASTAUSLÄHETYS

Tutustu myös KorttiExtra –palveluumme tästä!