Ostorajoitusluokat ja hinnoittelu

Maksuvälineiden ostorajoitusluokat

Valitse yrityksesi tarpeisiin sopiva ostorajoitusluokka ja varmista turvallinen maksaminen. Tutustu lisäksi päivä- ja kuukasitasoisiin enimmäisostomääriin ja muuta käyttörajoja täältä.

Neste-yrityskortti ja Neste-äppi

Neste-yrityskortteihin ja Neste-äppiin on mahdollista valita erilaisia ostorajoitusluokkia, joiden avulla voit rajata maksuvälineiden käyttäjien ostomahdollisuuksia. Käytettävissä olevat vaihtoehdot ovat listattuna alle. 

Asiakkaan valitsemien rajoitusten lisäksi on kaikilta Neste-korteilta estetty lahjakorttien, Veikkauksen tuotteiden ja arpojen ostaminen. Edellä mainittujen tuoteryhmien lisäksi estetään 31.3.2023 alkaen myös alkoholi-, nikotiini- ja tupakkatuotteiden ostaminen. 

Mikäli haluat jonkin tietyn ostorajoitusluokan käyttöösi, ilmoitathan tästä maksuvälineiden hakemuksessa.

  • Rajoittamaton kortti: Rajoittamattomalla yrityskortilla voit ostaa Neste-asemien kaikkia tuotteita ja palveluita.
  • Ostorajoitusluokka 1: Ostorajoitusluokka 1 kortilla voit ostaa polttonesteitä, sähköauton lataus Neste MY Uusiutuva Lataus -asemilla, AdBlue-urealiuosta, lasinpesunesteitä, voiteluaineita, autotarvikkeita, pikapesuja, nestekaasua ja huoltoja.
  • Ostorajoitusluokka 3: Ostorajoitusluokka 3 kortilla voit ostaa pelkkiä polttonesteitä, sähköauton lataus Neste MY Uusiutuva Lataus -asemilla, lasinpesunesteitä ja AdBlue-urealiuosta (asemien mittarimyynti).
  • Ostorajoitusluokka 4: Ostorajoitusluokka 4 (ent. D-kortit) on suunnattu raskaan kaluston ammattiautoilijoille. Ostorajoitusluokan maksuvälineet käyvät raskaankaluston Truck- ja Truck+ asemilla sekä diesel-tankkausten osalta ostorajoitustensa puitteissa kaikilla Neste-asemilla ja sähköauton lataus Neste MY Uusiutuva Lataus -asemilla. Tällä ostorajoitusluokalla voit tankata dieseliä, moottoripolttoöljyä sekä lasinpesunestettä ja AdBlue-urealiuosta (asemien mittarimyynti).
  • Ostorajoitusluokka 5: Ostorajoitusluokka 5 -kortilla voit ostaa voiteluaineita, lasinpesunesteitä, AdBlue-urealiuosta, autotarvikkeita, pikapesuja ja huoltoja.

Truck+ erityisostorajoitusluokat

Truck+ maksuvälineeseen on tarjolla eri vaihtoehtoja käyttötarkoituksen mukaan, joilla voit rajata ostokset joko dieseliin, moottoripolttoöljyyn tai AdBlue -urealiuokseen. Ajoneuvossa voi olla yhtäaikaisesti käytössä useita tunnistimia. Mikäli haluat jonkin tietyn erityisostorajoitusluokan käyttöösi, ilmoitathan tästä maksuvälineiden hakemuksessa tai ota yhteyttä meihin.

Yrityskorttien paikkakuntakohtaiset hintatiedot

Tarjoamme yritysasiakkaillemme palveluna paikkakuntakohtaisen hintatiedon. Palvelun löydät Oma Neste -palvelusta. Kun olet rekisteröitynyt, voit katsoa kortin numerolla paikkakuntakohtaiset sopimushintasi palvelustamme. Lisäksi voit hakea hintahistorian edelliseltä kuukaudelta.

Katso lisätietoja maksuvälineiden hinnoitteluperiaatteista täältä.

Hinnoittelu Neste-asemaverkostossa

Asemaverkostomme koostuu Neste ja Neste K -liikenneasemista, Neste Express -asemista sekä raskasta liikennettä palvelevista Neste Truck -asemista. Lisätietoa hinnoitteluperiaatteista löydät alla olevasta taulukosta:

Truck+ maksuvälineellä voi tankata ainoastaan Truck+ -asemilla ostorajoituksiensa puitteissa. Neste Truck-asemat on tarkoitettu raskaalle kalustolle.

Asiakaskohtainen sopimushinnoittelu

Neste tarjoaa asiakaskohtaisen sopimushinnoittelun Truck-asemien lisäksi Neste Express -asemilla sekä nyt myös osalla Neste-liikenneasemista. Lataa lista sopimushinnoittelun mahdollistavista asemista tästä. Muilla liikenneasemilla saat senttimääräistä alennusta aseman mittarihinnasta.

Lisätietoja saat tarvittaessa yritysasiakaspalvelustamme puh. 0200 11311 (0,16 €/min + pvm/mpm) arkisin klo 8—16.

Huom! Sopimushinnoittelu on voimassa vain osalla miehitetyistä Neste-liikenneasemista.

Palvelumaksut

Perimme asiakkaan pyynnöstä tehdyistä selvitystöistä ja lisäpalveluista alla olevan hinnaston mukaiset maksut. Palvelut, jotka eivät sisälly hinnastoon, sovitaan tapauskohtaisesti.

Palvelumaksut