Kerrytä Plussa-etuja Neste K- ja Neste-asemilla

Tuttu Plussa-kortti on nyt myös autoilevan kansan etukortti, joka tarjoaa uusia Plussa-etuja. Plussa-korttia kannattaa jatkossa näyttää kaikilla Neste K- ja Neste-asemilla – nyt myös Neste Express -asemilla, sillä sielläkin tehdyt Plussa-ostokset kerryttävät asiakasetua. Laajan ja kattavan Neste-verkoston asemia löytyy Suomesta liki 460, joten etujen kerryttäminen on huippuhelppoa! 

Neste K -asemat löydät täältä.

Neste-asemat löydät täältä.

Kaupan, ravintolan, kahvilan ja autopesujen ostoista saa jatkossakin Plussa-pisteitä. Sen sijaan polttonesteostoista niitä ei enää kerry, vaan kaikki Plussa-kortilla tehdyt polttonesteostot kerryttävät kuitenkin henkilökohtaista Plussa-etua. On siis tärkeää, että tunnistaudut ja käytät Plussa-korttia kaikkien ostosten maksamisen yhteydessä joka kerta kaikilla asemilla*. Henkilökohtaisten etujen lisäksi asiakkaat saavat jatkossa entistä enemmän Plussa-tarjouksia kaikilta palveluasemilta **.

Antamalla sähköisen markkinointiluvan, varmistat, että meillä on mahdollisuus kertoa sinulle Neste- ja Neste K –palveluasemilta lunastettavista Plussa-kortille ladatuista eduista. Voit antaa markkinointiluvan k-ruoka.fi/asiakaskirje –sivulla.

Mitä enemmän Plussa-korttia käyttää, sitä enemmän etua saa!

Näistä hankinnoista ei Plussa-pisteitä eikä etua kerry:

  • Lämmitysöljy ja huolto
  • Asemakohtaiset erityistuotteet ja -palvelut kuten vuokraus (autot, peräkärryt yms)
  • Kotipizza, Subway, Hesburger, Burger King, ScanBurger ja Rolls
  • Veikkaus
  • Lipunmyynti

Voit maksaa ostoksesi Neste-liikenneasemilla myös Plussa-rahalla. Plussa-etuun oikeuttavat maksutavat ovat käteinen, pankkikortti, Plussan maksu-/luotto-ominaisuus- sekä Visa ja MasterCard-kortit. Yleisluottokorteista poikkeuksen muodostaa Diners-kortti, jolla Plussa-etuja ei kerry. Mittarikentän automaatin etäluku ei tunnista Plussa-korttia, vaan se on syötettävä kortinlukijaan. Neste-korteilla Plussa-etuja ei voi kerryttää.
  

Plussa-rahalla voi maksaa polttoainetankkauksia Neste K-verkostossa, joissa on polttoaineiden ennakkomaksu käytössä, mutta Plussa-raha ei toimi kaikilla muilla asemilla, joissa on polttonesteiden ennakkomaksu käytössä. Polttoaineiden ennakkomaksulla tarkoitetaan sitä, että asiakas käy ensin tekemässä katevarauksen polttoaineostokseensa aseman sisällä kassalla, ja vasta sen jälkeen käy tankkaamassa auton. Kaikilla Neste K -asemilla on käytössä polttoaineiden ennakkomaksu sekä tietyillä Neste-palveluasemilla.

Näin luet kuitilla olevia tietoja Plussasta:

Plussaa kerryttävät ostot = ostot, jotka oikeuttavat Plussa-pisteisiin. Plussa-pisteitä ei kerry polttoaineostoista (31.5.2021 alkaen), lämmitysöljystä ja huollosta, asemakohtaiset erikoistuotteet ja -palveluista kuten vuokraus (autot, peräkärryt yms), Kotipizza, Hesburger, Burger King, Subway, Rolls ja ScanBurger -ostoista, Veikkauksen palvelujen käytöstä ja lipunmyynnistä.  Lisäksi Plussa-pisteitä ei kerry niistä tuotteista, joista se ei lain mukaan ole sallittua.

Plussa-ostoksesi on tunnistettu = kun maksat polttonesteostoksesi automaatilla, kuitissa näkyvä teksti tarkoittaa, että Plussa-kortin käyttösi on tunnistettu.

*Polttoaineautomaatin etäluku ei tunnista Plussa-korttia, vaan se on syötettävä kortinlukijaan

**  Kaupan, ravintolan, kahvilan ja autopesujen Plussa-edut eivät ole voimassa seuraavilla asemilla: Neste Easy Wash -asemat ja Neste Oulu Maikkula.