Autokansalainen, nyt pääset kerryttämään Plussa-etuja KAIKILLA Neste K- ja Neste-asemilla

Tuttu Plussa-kortti on nyt myös autoilevan kansan etukortti, joka tarjoaa uusia Plussa-etuja. Plussa-ohjelma uudistuu 31.5.2021 alkaen koko Neste-verkostossa. Plussa-korttia kannattaa jatkossa näyttää kaikilla Neste K- ja Neste-asemilla – nyt myös Neste Express -asemilla, sillä sielläkin tehdyt Plussa-ostokset kerryttävät asiakasetua. Laajan ja kattavan Neste-verkoston asemia löytyy Suomesta liki 460, joten etujen kerryttäminen on huippuhelppoa! 

Neste K -asemat löydät täältä.

Neste-asemat löydät täältä.
Neste Automaattiasemat ovat muuttuneet Neste Express -asemiksi syyskuun 2021 aikana.
Kaupan, ravintolan, kahvilan ja autopesujen ostoista saa jatkossakin Plussa-pisteitä, sen sijaan polttonesteostoista niitä ei enää kerry 31.5. alkaen. Kaikki Plussa-kortilla tehdyt polttonesteostot kerryttävät kuitenkin henkilökohtaista Plussa-etua. On siis tärkeää, että tunnistaudut ja käytät Plussa-korttia kaikkien ostosten maksamisen yhteydessä joka kerta kaikilla asemilla*. Henkilökohtaisten etujen lisäksi asiakkaat saavat jatkossa entistä enemmän Plussa-tarjouksia kaikilta palveluasemilta **.

Antamalla sähköisen markkinointiluvan, varmistat, että meillä on mahdollisuus kertoa sinulle Neste- ja Neste K –palveluasemilta lunastettavista Plussa-kortille ladatuista eduista. Voit antaa markkinointiluvan k-ruoka.fi/asiakaskirje –sivulla.

Mitä enemmän Plussa-korttia käyttää, sitä enemmän etua saa!

Näistä hankinnoista ei Plussa-pisteitä eikä etua kerry:

  • Lämmitysöljy ja huolto
  • Asemakohtaiset erityistuotteet ja -palvelut kuten vuokraus (autot, peräkärryt yms)
  • Kotipizza, Subway, Hesburger, Burger King, ScanBurger ja Rolls
  • Veikkaus
  • Lipunmyynti

Voit maksaa ostoksesi Neste-liikenneasemilla myös Plussa-rahalla. Plussa-etuun oikeuttavat maksutavat ovat käteinen, pankkikortti, Plussan maksu-/luotto-ominaisuus- sekä Visa ja MasterCard-kortit. Yleisluottokorteista poikkeuksen muodostaa Diners-kortti, jolla Plussa-etuja ei kerry. Mittarikentän automaatin etäluku ei tunnista Plussa-korttia, vaan se on syötettävä kortinlukijaan. Neste-korteilla Plussa-etuja ei voi kerryttää.
  

Näin luet kuitilla olevia tietoja Plussasta:

Plussaa kerryttävät ostot = ostot, jotka oikeuttavat Plussa-pisteisiin. Plussa-pisteitä ei kerry polttoaineostoista (31.5.2021 alkaen), lämmitysöljystä ja huollosta, asemakohtaiset erikoistuotteet ja -palveluista kuten vuokraus (autot, peräkärryt yms), Kotipizza, Hesburger, Burger King, Subway, Rolls ja ScanBurger -ostoista, Veikkauksen palvelujen käytöstä ja lipunmyynnistä.  Lisäksi Plussa-pisteitä ei kerry niistä tuotteista, joista se ei lain mukaan ole sallittua.

Plussa-ostoksesi on tunnistettu = kun maksat polttonesteostoksesi automaatilla, kuitissa näkyvä teksti tarkoittaa, että Plussa-kortin käyttösi on tunnistettu.

*Polttoaineautomaatin etäluku ei tunnista Plussa-korttia, vaan se on syötettävä kortinlukijaan

** Kaupan, ravintolan, kahvilan ja autopesujen Plussa-edut eivät ole voimassa seuraavilla asemilla: Neste Easy Wash -asemat,  Neste Alajärvi, Neste Jämijärvi ja Neste Oulu Maikkula.

Polttoaine-edut eivät ole voimassa seuraavilla asemilla: Neste Alajärvi ja Neste Jämijärvi