Plussaa Neste-asemilta

Saat Plussa-kortilla Plussa-pisteitä Neste-bensiinin ja -dieselin sekä -moottoripolttoöljyn ostoista Neste-asemilla, kaikkialla Suomessa. Polttonesteostojen lisäksi kerrytät Plussa-pisteitä myös Neste-liikenneasemien myymälä-, kahvila- ja pesuostoista.

Neste Express -automaattiasemilla ostoista ei kerry Plussa-pisteitä. 

Muita poikkeuksia Plussa-pisteiden myöntämisessä. Näistä hankinnoista Plussa-pisteitä ei kerry:

  • Lämmitysöljy ja huolto
  • Erityispalvelut kuten vuokraus (autot, peräkärryt yms)
  • Kotipizza 
  • Veikkaus 
  • Lipunmyynti
  • Ray

Voit maksaa ostoksesi Neste-liikenneasemilla myös Plussa-rahalla. Plussa-etuun oikeuttavat maksutavat ovat käteinen, pankkikortti, Plussa-pisteseteli, Plussan maksu-/luotto-ominaisuus- sekä Visa ja MasterCard-kortit. Yleisluottokorteista poikkeuksen muodostaa Diners-kortti, jolla Plussa-etuja ei kerry. Mittarikentän automaatin etäluku ei tunnista Plussa-korttia, vaan se on syötettävä kortinlukijaan.

Mikäli sinulla ei vielä ole Plussa-korttia, korttihakemuksen voit täyttää Neste-liikenneasemalla. Hakemuksen täytettyäsi saat samalla käyttöösi väliaikaisen kortin. Hakemus toimitetaan puolestasi Plussa-asiakaspalveluun. Tämän jälkeen Plussa-kortin liittymismaksu on 8,40 euroa. Lisätietoja ja hakemuksen saat myös osoitteesta www.plussa.com. Plussan asiakaspalvelu vastaa puhelinnumerosta 010 19 8604, joka palvelee ark. ma-pe 8-18. Puhelun hinta on 0,08 euroa/min + paikallisverkko- tai matkapuhelinmaksu. Vaihtoehtoisesti voit olla yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen plussa@kesko.fi.