Teollisuuden voiteluaineet

Suomessa kehitetyt voiteluaineet pitävät pyörät pyörimässä pitkään

Huippulaatuinen teollisuusöljy on investointi tuottavuuteen. Nesteen teollisuusöljyihin valitaan parhaat mineraaliöljyt ja synteettiset perusöljyt sekä johtavien lisäainevalmistajien lisäaineet. Näin saavutetaan paras voitelevuus, korroosionesto ja käyttöikä. Teollisuusvoiteluainevalikoima kattaa kaikki tärkeimmät teollisuuden voitelukohteet.

Tutustu voiteluainesuosituksiin »

Tutustu teollisuusöljyihin»

Tutustu prosessiöljyihin »

Tutustu muuntajaöljyihin »

Tutustu EP-vaihteistoöljyihin »

Tilaa tuotteita tästä »

Tutustu tuoteluetteloon »

Voiteluaineiden kunnonseuranta

Öljyn kunnonvalvonta ja -seuranta ovat ensiarvoisen tärkeitä osana tuotantolaitteiden käynnin varmistusta ja sitä tärkeämpiä mitä kriittisempi valvottava kohde on. Voitelujärjestelmien kuntoa seurataan öljyanalyyseillä joka antaa tietoa järjestelmän kunnosta. Ennakoiviin huoltotoimenpiteisiin voidaan ryhtyä välittömästi tuotantoseisokkien aikana. Säännöllinen öljyn analysointi ehkäisee hallitsemattomia seisokkeja.

Säästöjä vaativiin prosesseihin 

Prosessin vaihtelut voivat vaikuttaa merkittävästi voiteluöljyn kuntoon ja käyttöikään. Neste LubeService tarjoaa automatisoidun ratkaisun, joka mittaa voiteluöljyn kuntoa kellon ympäri ja varoittaa laitettasi uhkaavista poikkeamista ajoissa. Mittaamme hydrauli-, voitelu-, lämmönsiirto- tai vaihteistoöljyn kuntoa ja seuraamme, että koneesi toimii normaalisti. Reagoimme poikkeamiin ennen kuin niistä aiheutuu vahinkoa laitteillesi tai prosessillesi. Kehitämme kanssasi prosessiisi sopivia öljyjä ja vähennämme tarpeettomia öljynvaihtoja.