Jäsenetujen käyttö

Jäsenetujen käyttö Neste-asemilla

Näin saat jäsenedut käyttöösi kätevästi Neste-äpissä, jäsenkortilla korttiautomaatilla tai kassalla suoritetusta maksusta. Tarkemmat tiedot sovituista jäseneduista saat omalta jäsenliitoltasi.

Maksa tankkaukset helposti Neste-äpillä jäsenetuhintaan

Tiesitkö, että Neste-asemilla voit maksaa tankkauksen kännykkäsi mobiilisovelluksella jäsenetuhintaan? Ei siis enää tarvetta kaivaa esiin lompakkoa ja kortteja tankkauksen yhteydessä! Lisäämällä jäsentietosi sovellukseen tankkaat aina etuhintaan. Lue lisää Neste-äpistä ja eduista.

 

 

Näin lisäät etukorttisi Neste-äppiin

  1. Avaa sovellus ja siirry asetuksiin oikean yläkulman kolmesta pisteestä
  2. Valitse korttien hallinta ja etukortit.
  3. Valitse sinulla oleva etukortti. 
  4. Lisää jäsennumero korttinumerolle varattuun kenttään ja paina tallenna. 
  5. Mikäli sopimuksen mukainen jäsenpainike ei näy Neste-äpin valikossa, tulee äppi päivittää uusimmaksi versioksi sovelluskaupassa.

Jäsenedun lisäys Neste-äppiin

Lisäämällä etukorttisi Neste-äppiin saat mobiilitankkauksista alennuksen bensiineistä ja dieselistä. Jäsenetu on voimassa toistaiseksi.

Jäsenedut jäsenkortilla

Jäsenkortilla saat alennusta polttoaineesta Neste-asemilta. Neste Express- & Truck-asemilta etua ei myönnetä. Edun saaminen edellyttää jäsenkortin käyttämistä maksutapahtuman yhteydessä. 

Jäsenedun saa, kun maksaa ostoksen käteisellä, pankkikortilla, Visa- tai MasterCard-kortilla. Yleisluottokorteista poikkeuksen muodostaa Amex-kortti, jolla maksettaessa jäsenetua ei voi käyttää. Myöskään Neste-korteilla suoritettujen ostojen yhteydessä etua ei myönnetä. Kaikkien maksutapojen yhteydessä etuja voi saada vain yhdellä etukortilla kerrallaan.

Miten saan edun käyttööni asemalla?

Korttiautomaatit:

1.Syötä jäsenkortti automaattiin. Automaatti lukee magneettijuovan kortin poiston yhteydessä. 

2. Odota, että automaatti ilmoittaa kortin tunnistetuksi ja syötä tämän jälkeen maksukortti. 

3. Suorita maksu automaatin ilmoittamien ohjeiden mukaisesti.

Korttiautomaatin ohjelmistoversiosta riippuen osa automaateista kysyy Plussa-maksukorttia tai Plussa-luottokorttia käytettäessä, halutaanko jäsenetu vaihtaa Plussa-eduksi. Jos Plussa-valintaa ei tehdä, säilyvät ensimmäiseksi maksupäätteeseen syötetyn etukortin edut. 

 

Kassalle suoritetut maksut:

Anna etukortti kassahenkilölle, joka lukee kortin kassan yhteyteen sijoitetulla maksupäätteellä. Kassalaite ilmoittaa kortin tunnistetuksi, minkä jälkeen suoritetaan maksutapahtuma kassapöydälle sijoitetun sirumaksupäätteen ohjeiden mukaan. 

Kassalaitteesta riippuen osa sirumaksupäätteistä kysyy Plussa-maksukorttia tai Plussa-luottokorttia käytettäessä halutaanko jäsenetu vaihtaa Plussa-eduksi. Jos Plussa-valintaa ei tehdä, säilyvät ensimmäiseksi kassalaitteella luetun etukortin edut. 

Jos etukortin käyttäjä haluaa Plussa-pisteitä polttonesteostojen yhteydessä ostettavista muista tuotteista, tulee ostotapahtuma jakaa polttonesteisiin ja muihin tuotteisiin etujen saamiseksi.