Plussa

Plussa-kortti on autoilijan etukortti!

Plussa-kortti on myös autoilijan etukortti, joka kerryttää henkilökohtaisia OmaPlussa-etuja tankkauksista sekä Plussa-pisteitä ja -etuja sisäkaupan ostoksista ja pesuista. Etujen kerryttäminen on helppoa kaikkialla missä liikutkin koko Suomen laajuisen Neste-verkoston ansiosta.

Tankkaa henkilökohtaisia OmaPlussa-etuja

Käyttämällä Plussa-korttia tankkauksen ja autopesun yhteydessä kaikilla Neste-, Neste K- ja Neste Express -asemilla kerrytät rahanarvoisia, henkilökohtaisia OmaPlussa-etuja.* Katso lähin asemasi, joissa voit kerryttää Plussa-etuja.

Asemahaku

Henkilökohtaiset OmaPlussa-edut ovat rahanarvoisia etuja mm. tankkauksesta, kahvila- ja lounastarjonnasta sekä kaupan valikoimasta. Henkilökohtaiset edut näet helposti K-Ruoka -sovelluksesta tai sähköpostiisi saapuvasta uutiskirjeestä.**

Lisää Plussa-kortti Neste äppi -sovellukseen ja kerrytä etuja vaivattomasti!

** Antamalla sähköisen markkinointiluvan, varmistat, että meillä on mahdollisuus kertoa sinulle Neste- ja Neste K –palveluasemilta lunastettavista Plussa-kortille ladatuista eduista. Voit antaa markkinointiluvan k-ruoka.fi/asiakaskirje –sivulla.

Plussa-kortti ja tankkaus

Kerrytä Plussa-pisteitä huoltoaseman myymälästä

Kaupan, ravintolan, kahvilan ja pesujen ostojen yhteydessä kerrytät Plussa-pisteitä ja -etuja jokaiselta Neste-* ja Neste K -asemalta.

Plussa-jäsenenä saat ostoistasi Plussa-pisteen jokaista käyttämääsi euroa kohden. Kuukauden lopuksi kaikki pisteesi lasketaan yhteen ja muutetaan Plussa-rahaksi.

Polttoaineostot eivät kerrytä Plussa-pisteitä, mutta Plussa-korttia kannattaa käyttää kaikkien ostosten yhteydessä - myös tankatessa. Näin voit kerryttää omalle Plussa-kortillesi ladattavia OmaPlussa-etuja, ja saada henkilökohtaisia alennuksia esimerkiksi tankkauksesta, lounaasta ja autopesusta.

Muista siis näyttää Plussa-korttia jokaisen ostoksen yhteydessä! Lisätietoja Plussa-pisteistä voit lukea Plussan sivuilta.

*Ei koske Neste Oulu Maikkulaa

Plussaa kerryttävät maksutavat & Plussa-raha

Maksutavat 

 • Plussa-etuun oikeuttavat maksutavat ovat käteinen, pankkikortti, Plussan maksu-/luotto-ominaisuus, Visa ja Mastercard-kortit ja Neste-äppi, kun Plussa-kortti on liitetty sovellukseen. 
 • Liikenneasemien mittarikentän automaatin etäluku ei tunnista Plussa-korttia, vaan se on syötettävä kortinlukijaan. 
 • Neste-korteilla Plussa-etuja ei voi kerryttää.

Plussa-raha

 • ​​​​​Voit maksaa ostoksiasi Neste- ja Neste K -liikenneasemilla myös Plussa-rahalla. 
 • Plussa-rahalla ei voi kuitenkaan maksaa polttoainetankkauksia kaikilla asemilla, joten kannattaa tarkistaa Plussa-rahan toimivuus asemakohtaisesti. 
 • Plussa-rahasta voit lukea lisää Plussan sivuilta.

Kysymyksiä ja vastauksia Plussasta

Miten tulkitsen kuitilla olevat tiedot Plussa-ostoksista?

Plussa-ostoksesi on tunnistettu = Automaatilla maksettujen polttoaineostojen yhteydessä käytetty Plussa-kortti on tunnistettu. 

Plussaa kerryttävät ostot = ostot, jotka oikeuttavat Plussa-pisteisiin tai etuihin.

Saanko Plussa-pisteitä tankkauksista ja autopesuista?

Tankkaukset kerryttävät henkilökohtaisia OmaPlussa-etuja. Plussa-pisteitä voit kerryttää sisäkaupan ostoista. Lue lisätietoa Plussa-pisteiden kerryttämisestä Plussan sivuilta.

Mistä saan henkilökohtaisia OmaPlussa-etuja?

Henkilökohtaisia OmaPlussa-etuja kerrytät tankkauksista, autopesuista sekä kahvila-ravintolan ostoksista. Lisätietoa voit lukea Plussan sivuilta.

Mistä ei kerry Plussa-pisteitä tai -etuja?

Plussa-pisteitä ja -etuja ei kerry seuraavista ostoksista:

 • Lämmitysöljystä ja huollosta
 • Asemakohtaisista erityistuotteista ja -palveluista kuten vuokrauksesta (autot, peräkärryt yms).
 • Kotipizza, Subway, Hesburger, Burger King, ScanBurger ja Rolls -ostoksista.
 • Veikkauksen palvelujen käytöstä ja lipunmyynnistä.  
 • Tuotteista, joista se ei lain mukaan ole sallittua.

Mikä on Plussa-pisteen ja -edun ero?

Plussa-jäsenenä saat ostoistasi Plussa-pisteen jokaista käyttämääsi euroa kohden. Kuukauden lopuksi kaikki pisteesi lasketaan yhteen ja muutetaan Plussa-rahaksi.

Plussa-edut ovat henkilökohtaisia vaihtuvia etuja ja tarjouksia perustuen aikaisempiin tankkauksiin ja ostoksiin Neste-verkostossa. Edut voivat olla esimerkiksi autopesuja, kahvila-/ravintolatarjouksia, polttonestealennuksia tai sisäkaupan tuotteita.

Kuinka käytän Plussa-korttia mittarikentällä?

Syötä Plussa-kortti ensin ja vasta sen jälkeen maksukortti. Plussa- yhdistelmämaksukortti toimii sellaisenaan. Plussa-kortin lähiluku ei toimi automaatissa, joten käytäthän kortinlukijaa aina, jotta Plussa-edut kertyvät.