Neste Lataus

Sähköautojen latausratkaisulla kohti hiilineutraaliutta

Miten pienentää liikenteen hiilijalanjälkeä? Neste Lataus -palvelu tarjoaa yritysasiakkaille räätälöidyn kokonaisratkaisun liikenteen päästöjen pienentämiseksi - niin varikolla kuin työpaikallakin.

Neste Lataus -palvelu tarjoaa ratkaisun niin varikolle ja terminaalille kuin myös  työpaikalle. Investoimme puolestasi latauskenttään, jolloin Neste Lataus -palvelussa maksat vain kuukausittaista palvelumaksua yrityksellesi räätälöidystä latausratkaisusta.

Sähkölataus
Neste Lataus -palvelun kautta ladatulla sähköllä logistiikkayritykset voivat pienentää kasvihuonekaasupäästöjään keskimäärin 85 %*. Laskenta perustuu Suomen viiden vuoden keskiarvoon kantaverkoston käytetystä sähköstä sekä eurooppalaiseen lainsäädäntöön.

*) Ladatun sähkön elinkaaren aikaisia päästöjä verrataan fossiilisen dieselin käyttöön. Neste Lataus -palvelussa käytetään useimmiten asiakkaan kiinteistön olemassa olevaa sähköliittymää. Sähkön alkuperä vaihtelee siis asiakaskohtaisesti riippuen asiakkaan sähkösopimuksesta.

Neste Lataus varikolle tai työpaikalle

Neste Lataus Fleet varikolle

  • Optimoi kaluston latauksia omalla varikolla aikaa säästäen
  • Kattava raportointi apunasi
  • Digitaalinen päästöjen ja päästövähenemän seuranta
  • Huolehdimme alihankkijoiden latausten laskutuksesta puolestasi
  • Kuukausittainen palvelumaksu

Neste Lataus työpaikalle

  • Tunnistautuminen Neste-äpillä mahdollistaa lataustapahtumien seurannan
  • Kattava raportointi apunasi
  • Leasing-autoilijan latauslaskut suoraan leasing-yhtiölle 
  • Ei vaadi lisäinvestointeja
  • Useat maksutavat helpottavat käyttöä

Lue lisää palvelusta

Sähköautojen lataaminen varikolla

Saat yritysasiakkaana polttoainetankkaukset ja sähköautojen lataukset nyt kätevästi samalta toimittajalta. Neste Lataus -palvelussa maksat kuukausittaista palvelumaksua yrityksellesi räätälöidystä latausratkaisusta. Säästä aikaa hoitamalla lataukset tehokkaasti omalla varikolla ilman lisäinvestointeja laitteisiin. 

Neste Lataus -palvelu auttaa logistiikka-alan yrityksiä pienentämään kasvihuonekaasupäästöjään. Tuomme sähköauton latausratkaisun yrityksesi varikolle ja terminaalille. Valitsemme yrityksesi tarpeille parhaiten sopivat latauslaitteet kohdekartoituksen avulla yhdessä kumppanimme Plugit Finland Oy:n kanssa. Säästät aikaa optimoimalla kaluston latauksia esimerkiksi lastausoperaatioiden aikana omalla varikolla. Vastaavasti latausratkaisumme voi tukea myös kaluston latauksia yön yli -periaatteella, jolloin kalusto on toimintavalmiina heti vuoron alkaessa. 

Yritysasiakkaana saat Neste Lataus -palvelun mukana oikeudet latausaseman Dashboardille, jolla yrityksesi edustaja voi seurata latauksia reaaliaikaisesti. Samalla näet myös latauskentän statuksen, joka auttaa Fleet Managerin arkea. Digitaalinen päästöjen seuranta tukee yritystäsi ilmastotavoitteiden saavuttamisessa todentamalla päästöt ja päästövähenemät. Kattava raportointi löytyy kätevästi yhdestä paikkaa Oma Neste palvelusta. Latausten seuranta on mahdollista tunnistautumalla ja aloittamalla lataukset Neste-äpillä, jonka käyttö on helppoa niin latauksissa kuin myös tankkauksissa.  

Ongelmatilanteissa apu on lähellä sillä asiakaspalvelumme neuvoo sinua. Tukenasi on myös kumppanimme Plugit Finland Oy:n asiakastuki ympäri vuorokauden. Älykäs lataus mahdollistaa etäyhteyden latauslaitteisiin, sillä laitteet on yhdistetty taustajärjestelmään.  

Tarvitsevatko myös alihankkijasi ladata sähköistä kalustoaan varikollasi tai terminaalissa? Neste Lataus -palvelu tarjoaa ratkaisun myös alihankkijoiden sähkölatauksiin. Huolehdimme alihankkijoidesi latauslaskutuksesta yrityksesi puolesta. Ota yhteyttä ja kerromme lisää.

 

Sähköautojen lataaminen työpaikalla

Tarvitseeko yrityksesi työntekijöiden ladata autojaan työpäivän aikana? Meillä on siihen ratkaisu, sillä Neste Lataus -palvelu tuo sähköautojen latauksen nyt myös työpaikalle. Teemme kohdekartoituksen yrityksesi toimipisteeseen yhdessä kumppanimme Plugit Finland Oy:n kanssa. Ratkaisuehdotuksemme suosittelee yrityksesi tarpeille sopivan latauskentän kokoonpanon. Huomioimme myös tulevaisuuden tarpeet, jolloin latauskentän skaalaus tulevaisuudessa on kustannustehokasta. 

Yritysasiakkaana latausratkaisu työpaikalle ei vaadi laiteinvestointeja. Me investoimme yrityksesi puolesta latauskenttään, jotta yrityksesi työntekijät voivat ladata täyssähköautojaan ja ladattavia hybrideitään kätevästi työpäivän aikana. Neste Lataus -palvelu on vaivaton ja helppo ratkaisu työnantajalle, sillä Neste operoi latausasemaa työpaikan parkkipaikalla.Työntekijät tunnistautuvat turvallisesti ja aloittavat lataukset Neste-äpillä. Sama äppi käy sekä sähköautojen latauksiin että tankkauksiin. Tunnistautumisen avulla käyttäjäkohtainen seuranta on mahdollista. Käytössäsi ovat useat maksutavat, jolloin

Yrityksesi Leasing autoilijoiden lataukset onnistuvat myös Neste Lataus -palvelun avulla. Olemme tehneet jo pitkään yhteistyötä Leasing yhtiöiden kanssa polttoaineiden puolella. Nyt myös leasing-autoilijoiden sähköautojen latauslaskut menevät suoraan Leasing yhtiöille. Ota yhteyttä ja kerromme lisää ratkaisustamme.  

Työnantajana voit seurata latauksia yhdessä paikassa Oma Neste palvelussa, jossa yritykselläsi on käytettävänä kattavat raportit käyttövoimasta riippumatta aina päästöjen todentamiseen. 

Ongelmatilanteissa apu on lähellä sillä asiakaspalvelumme neuvoo sinua. Tukenasi on myös kumppanimme Plugit Finland Oy:n asiakastuki ympäri vuorokauden latauksiin liittyvissä ongelmissa. Älykäs lataus mahdollistaa etäyhteyden latauslaitteisiin, sillä laitteet on yhdistetty taustajärjestelmään. Yritysasiakkaana maksat kokonaisvaltaisesta Neste Lataus -palvelusta kuukausittaista palvelumaksua.

Vastuullisuudessa uskomme vahvasti kumppanuuteen, jonka avulla rakennetaan konkreettista vaikutusta. Autamme pienentämään hiilijalanjälkeäsi, todentamaan ja raportoimaan saavutetut päästövähennykset ja luomaan näkyvyyttä mitattavalla markkinointiviestinnällä.

TUTUSTU KUMPPANUUTEEN

Neste Latauksen käyttöohje

Kuinka ottaa Neste Lataus käyttöösi? Alta löydät ohjeet suomeksi ja englanniksi. Käyttääksesi Neste Lataus -palvelua tarvitset Neste-äpin. Mikäli olet uusi Neste-äpin käyttäjä voit tarkistaa ohjeet Neste-äpin käyttöönottoon tästä.

NESTE LATAUKSEN KÄYTTÖOHJE SUOMEKSI 

INSTRUCTIONS FOR CHARGING WITH NESTE APP

Useimmin kysytyt kysymykset

Kenelle Neste Lataus -palvelu on tarkoitettu?

Neste Lataus -palvelu on tarkoitettu yritysasiakkaille, jotka haluavat vähentää liikenteen päästöjä ja tarvitsevat sähköistyvälle kalustolle sähköautojen latausratkaisun joko varikolle tai työpaikalle.

Mistä Neste Lataus -palvelu koostuu?

Palvelu koostuu kahdesta osasta. Toimitusprojektilla luomme tekniset valmiudet latauskentän rakentamiseksi. Kun latausasema on toimintavalmiudessa, Nesteen lisäarvoa tuottavilla palveluelementeillä tuetaan latauspalvelun käyttöä ja asiakaskokemusta. Tällaisia palveluelementtejä ovat esimerkiksi Neste-äppi, raportointipalvelut, digitaalinen dashboard ja asiakaspalvelu.

Millaista tukea tarjoamme käyttöönottoon?

Asiantunteva apu on lähellä mahdollisissa ongelma- ja häiriötilanteissa. Nesteen asiakaspalvelu ja Asiakkuuspäällikkö auttavat yritystäsi. Kumppanimme Plugit Finland Oy:n asiakastuki auttaa tarvittaessa kellon ympäri. Yhteystiedot löydät latauslaitteista. Tarvittaessa voimme ottaa yhteyden latauslaitteisiin etänä ongelmien ratkaisemiseksi. 

Millaiset latauslaitteet kuuluvat palveluun?

Valitsemme yrityksesi tarpeisiin parhaiten sopivat latauslaitteet kohdekartoituksen perusteella. Toimittamamme latauslaitteet ovat erittäin kilpailukykyisiä. Laitevalikoimassa on latauslaitteita keskinopeista AC latauslaitteista aina tehokkaampiin (nimellisteho 22 kW) DC latauslaitteisiin (nimellisteho 50-150 kW). Suosittelemme latauslaitteita, jotka vastaavat yrityksesi tarpeisiin myös huomenna.

Kuka vastaa laitteiston huollosta ja kunnossapidosta?

Vastuu laitteiston huollosta ja kunnossapidosta kuuluu Nesteelle sopimuskaudella. Latauslaitteilla on minimissään 2 vuoden takuu.

Kuinka paljon Neste Lataus -palvelu maksaa?

Kohdekartoituksen perusteella teemme yrityksellesi yksityiskohtaisemman tarjouksen latausratkaisusta huomioiden latauslaitteilta vaadittavat ominaisuudet, niiden määrän ja sijainnin toimipisteessä. Yritysasiakkaana maksat kuukausittaisen palvelumaksun, joka mahdollistaa sähköisen kaluston lataamisen omalla varikolla tai työpaikalla. Latauksiin käytetty sähkö tulee vuorostaan useimmiten asiakkaan kiinteistön sähköliittymästä.