Olet täällä

Neste MY Uusiutuva Polttoöljy™

Pienennä nopeasti työkoneiden ja lämmityksen hiilijalanjälkeä

Auttaaksemme asiakkaitamme pienentämään työkoneiden ja lämmityksen hiilijalanjälkeä, lanseerasimme Neste MY Uusiutuvan Polttoöljyn.

“Satoja kuljetusalan yrityksiä on pienentänyt jo vuosia hiilijalanjälkeään liikenteessä uusiutuvalla dieselillä. Halusimme tukea myös muilla aloilla toimivia yrityksiä pienentämään omia päästöjään tarjoamalla nopean ratkaisun.” — Joni Pihlström, Suomen myynnistä vastaava johtaja.

Vastuullisuudessa uskomme vahvasti kumppanuuteen, jonka avulla rakennetaan konkreettista vaikutusta. Autamme pienentämään hiilijalanjälkeäsi, todentamaan ja raportoimaan saavutetut päästövähennykset ja luomaan näkyvyyttä mitattavalla markkinointiviestinnällä.

TUTUSTU KUMPPANUUTEEN

Lainsäädäntö tukee fossiilittomia työkoneita

Vuoden 2021 alussa uusiutuvien polttoaineiden jakeluvelvoite laajeni myös polttoöljyyn. Entistä suurempi osa Suomessa myytävän polttoöljyn valmistuksessa käytettävistä raaka-aineista korvataan ilmaston kannalta kestävämmillä raaka-aineilla. Velvoitteen tavoitteena on edistää biopolttoöljyn käyttöä fossiilisen kevyen polttoöljyn korvaamiseksi työkoneissa, kiinteästi asennetuissa moottoreissa ja lämmityksessä (lue lisää Neste MY Uusiutuvan Polttoöljyn käytöstä lämmityksessä). Näin osaltaan voidaan täyttää Suomen omia sekä EU:n asettamia ilmastotavoitteita.

Kaikkia ratkaisuja tarvitaan ilmastotavoitteiden saavuttamiseksi, mutta esimerkiksi sähköistäminen on työkoneiden osalta vielä alussa. Siksi 100 %:sti uusiutuva polttoöljy sopii ratkaisuksi ‒ tässä ja nyt. 

*) Elinkaaripäästöjen ja päästövähenemän laskentamenetelmä on EU:n uusiutuvaa energiaa koskevan direktiivin (2009/28/EY) mukainen.

Bailantaissakin päästöjä vähennettiin Neste MY Uusiutuvalla Polttoöljyllä