Miksi moottoripolttoöljyn valinnalla on väliä?

Työkoneet ovat  isoja investointeja ja korjauksista johtuvat seisonta-ajat voivat käydä kalliiksi. Miten polttoainevalinnalla voi parantaa työkoneiden toimintavarmuutta  ja pidentää niiden käyttöikää?

Työkoneiden käyttövoimana dominoivat vielä pitkään dieselmoottorit, jotka ovat kehittyneet 2000-luvun aikana merkittävästi. Uudet moottorit asettavat uudet vaatimukset myös polttoaineille. Työkoneet tarvitsevat erityisesti niitä varten tehtyjä polttoaineita. Vuoden 2019 alussa voimaan astuneiden työkoneiden Stage V päästörajojen alittaminen vaatii polttonesteiltä entistäkin parempia ominaisuuksia. Laadukkaassa moottoripolttoöljyssä yhdistyvät parempi käyttövarmuus ja suorituskyky sekä pienemmät  ylläpitokustannukset ja päästöt.

Oikealla moottoripolttoöljyllä voi varmistaa huolettomat urakat ja pitää kaluston aina valmiina seuraavalle työmaalle.

Puhtaampi moottori,  parempi suorituskyky 

Erityisesti työkoneille tarkoitetussa Neste Pro moottoripolttoöljyssä on erinomaisen perustuotteen lisäksi tehokas lisäaineistus, joka pitää polttoainesuuttimet ja  moottorin puhtaana.  Korkeapainepumppujen ja suuttimien pienet välykset, korkeat ruiskutuspaineet ja polttonestevoitelu vaativat entistä puhtaampia polttoaineita. Näin moottori toimii paremmin,  suorituskyky paranee ja  päästöt pienenevät.

 “Polttonesteen puhtaus on erittäin tärkeä nykyaikaisten polttoainesuuttimien luotettavalle toiminnalle ja  kestävyydelle”, Nesteen tuotepäällikkö Kari Jaanila huomauttaa.

Myös pakokaasujen jälkikäsittelylaitteet kuormittuvat vähemmän. Laadukkaan moottoripolttoöljyn käyttö parantaa moottorin kestävyyttä ja käyttöikää, jolloin ylläpitokustannukset pienenevät.

Toimintavarmuutta kaikissa olosuhteissa

Työkoneiden tulee toimia ankarissa olosuhteissa -  vaihtelevissa lämpötiloissa ja erilaisissa maastoissa. 

“Neste Pro  moottoripolttoöljy on suunniteltu erityisesti varmistamaan työkoneiden  parempaa suorituskykyä,  ja näin se soveltuu erinomaisesti myös vaativaan ammattikäyttöön”, Jaanila kertoo. 

Työkonekäyttöön suunniteltua Neste Pro moottoripolttoöljyä on saatavilla koko maassa  talvi-, ja  kesälaatuisena sekä jopa arktisena laatuna Pohjois-Suomessa. Tuotteen lisäaineistus antaa sille paremman korroosiosuojan ja varmistaa sen  säilyvyyden käyttökelpoisena useita vuosia.  

Polttoöljyjen kehitys ja jalostus tapahtuu Euroopan edistyneimpiin kuuluvilla Nesteen Porvoon ja Naantalin jalostamoilla.

Vaativaan käyttöön suunniteltu uusi Neste Pro moottoripolttoöljy tarjoaa työkoneelle puhtaasti enemmän suorituskykyä.

Sujuvampaa  tankkaamista laajasta verkostosta

Moottoripolttoöljyn vaahdonestolisäaineen ansiosta tankkaaminen on nopeampaa ja siistimpää, sillä vaahtoa syntyy tankatessa vähemmän. Neste Pro moottoripolttoöljyä on nyt saatavilla suoratoimitusten lisäksi kaikilta moottoripolttoöljyä myyviltä Neste Truck- ja miehitetyiltä liikenneasemilta.

Etsi lähin Pro MPO-asema