Neste-äppi - Autoilu ei ole koskaan ollut näin sujuvaa

Neste-äppi tekee autoilusta entistä miellyttävämpää ja sujuvampaa. Liikkuvan ja kiireisen asiakkaan tarpeisiin kehitetty Neste-äppi on mobiilisovellus, joka kerää yhteen kätevään pakettiin lähimmät Neste-asemat, mobiilimaksamisen sekä monenlaiset edut, joita voit hyödyntää maan kattavimmassa asemaverkostossa.

Neste-äppi tuo yhteen paikalliset Neste-yrittäjät ja persoonallista ja asiantuntevaa palveluotetta etsivät, liikkuvat asiakkaat. Asemayrittäjät tiedottavat sovelluksessa aktiivisesti omista paikallisista eduistaan, tarjouksistaan ja palveluistaan. Siksi Neste-äppi tarjoaa parhaat vinkit kahvitteluun, ruokailuun ja parempiin pysähdyksiin. Kattavien palvelujen lisäksi pääset sovelluksen kautta tarkastamaan rekisterinumeron perusteella ajoneuvollesi sopivat voiteluainesuositukset.

Neste-äppi mahdollistaa tankkaukset kätevästi matkapuhelimella ilman korttia tai käteistä.

Neste Yksityiskortti -asiakkaana tankkaat 1,5 senttiä edullisemmin per polttonestelitra Suomen Neste-palveluasemilla ja Neste-automaattiasemilla. Tankkaukset laskutetaan kuukausittain Neste Yksityiskortti -laskulla. Kysymyksiä ja vastauksia Nesteen mobiilitankkauksesta täällä. Lue lisää Neste Yksityiskortista täällä.

 

 

 

Neste Express -automaattiasemilla tehdyistä tankkauksista polttoneste-etua ei saa. Kun maksat Neste Yksityiskortilla, muiden kanta-asiakaskorttien edut eivät ole käytössä (esim. K-Plussakortti). Polttonestealennus hyvitetään bensiini- ja dieselostoista laskutuksen yhteydessä.

Neste-äppi on käyttäjilleen ilmainen. Tällä hetkellä tarjolla on suomenkielinen sovellus ja myöhemmin Neste-äppi on saatavissa myös latviaksi, liettuaksi ja viroksi. Sovellus vaatii verkkoyhteyden ja toimii seuraavien puhelimien ja käyttöjärjestelmien kanssa:
iPhone: käyttöjärjestelmä iOS 6.0 tai uudempi
Android: käyttöjärjestelmä Android 5 tai uudempi

Lataa Neste-äppi mobiilisovellus käyttöösi maksutta: