Neste-äppi - Mobiilitankkaus nyt entistä sujuvammin

Ensitankkaajan etu nyt Neste-äpissä - saat 5 snt/l alennusta ensimmäisestä tankkauksesta! 

Mitä jos maksaisit tankkauksen nopeammin suoraan puhelimella ja samalla saisit alennusta tankkauksesta? Nyt on oiva hetki asentaa Neste-äppi puhelimeesi, sillä tarjoamme uusille käyttäjille kertaetuna  5 sentin alennuksen/litra ensitankkauksesta  31.3.2020 asti. Tarjous ei koske Express-asemia. Tarjousta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai etuihin. Etu ei koske Neste-kortteja. Lataa sovellus puhelimesi sovelluskaupasta ja eikun tankkaamaan!

 

Neste-äppi tekee autoilusta entistä miellyttävämpää ja sujuvampaa. Liikkuvan ja kiireisen asiakkaan tarpeisiin kehitetty Neste-äppi on mobiilisovellus, jolla voit maksaa tankkaukset ja pesut, sekä hyödyntää asemien edut ja tarjoukset. 
Neste-äpissä on myös kuukausittain vaihtuvia mahtavia tarjouksia ja kilpailuja! Julkaisemme Neste-äpissä myös erilaisia pelejä Neste-äpin käyttäjille, joissa voi voittaa tankillisia. Tämän hetkisen pelin säännöt löydät täältä: Bensiksen onnenpyörä

Mobiilitankkaus

Mobiilitankkaus tarkoittaa sitä, että voit maksaa Neste-asemilla tankkauksen kännykkäsi mobiilisovelluksella. Ei siis enää tarvetta kaivaa esiin lompakkoa tankkauksen yhteydessä! Mobiilitankkaus on nykyaikainen, helppo ja turvallinen tapa tankata. Katso alta video, joka näyttää minuutissa kuinka kätevästi Neste-äppin mobiilitankkaus toimii. 

Mobiilipesu

Nyt autonpesu on entistä vaivattomampaa, sillä maksaa sen Neste K-asemilla tehdä Neste-äpillä ilman autosta nousemista tai jonottamista! Lue lisää täältä: Mobiilipesu

Neste-äppi mahdollistaa tankkaukset kätevästi matkapuhelimella ilman korttia tai käteistä.

 

Nesteen asemilla voit tankata kaikkien pankkien credit- ja debit -korteilla – ensimmäisenä Suomessa! Mobiilitankkaus aktivoidaan turvallisesti verkkopankkitunnuksilla. Voit lisätä myös oman Plussa-korttisi äppiin ja näin kerryttää Plussaa mobiilitankkauksista.

Voit valita maksuvälineeksi myös Neste Yksityiskortin. Neste Yksityiskortti -asiakkaana tankkaat 1,5 senttiä edullisemmin per polttonestelitra Suomen Neste-palveluasemilla ja Neste-automaattiasemilla. Tankkaukset laskutetaan kuukausittain Neste Yksityiskortti -laskulla. Kysymyksiä ja vastauksia Nesteen mobiilitankkauksesta. Lue lisää Neste Yksityiskortista.

Neste Express -automaattiasemilla tehdyistä tankkauksista polttoneste-etua ei saa. Kun maksat Neste Yksityiskortilla, muiden kanta-asiakaskorttien edut eivät ole käytössä (esim. K-Plussakortti). Polttonestealennus hyvitetään bensiini- ja dieselostoista laskutuksen yhteydessä.

Neste-äppi on kuluttajille ilmainen. Mobiilitankkaus toimii Suomessa ja Baltian maissa. Sovellus vaatii verkkoyhteyden ja toimii seuraavien puhelimien ja käyttöjärjestelmien kanssa:
iPhone: käyttöjärjestelmä iOS 11.0 tai uudempi
Android: käyttöjärjestelmä Android 4.1 tai uudempi