Neste-äppi - Mobiilitankkaus nyt entistä sujuvammin

Neste-äppi tekee autoilusta entistä miellyttävämpää ja sujuvampaa. Liikkuvan ja kiireisen asiakkaan tarpeisiin kehitetty Neste-äppi on mobiilisovellus, joka kerää yhteen kätevään pakettiin lähimmät Neste-asemat, mobiilimaksamisen sekä monenlaiset edut, joita voit hyödyntää maan kattavimmassa asemaverkostossa.

Neste-äpissä on myös kuukausittain vaihtuvia mahtavia tarjouksia ja kilpailuja! Olemme arponeet lippuja mm. Suomen parhaille festareille sekä tarjonneet mobiilitankkaajille kokeilujaksoja ja alennuskoodeja (mm. BookBeat, Viaplay ja Tallink). Kun lataat Neste-äpin, varmistat myös saavasi parhaat edut ja tarjoukset. 

Mobiilitankkaus

Mobiilitankkaus tarkoittaa sitä, että voit maksaa Neste-asemilla tankkauksen kännykkäsi mobiilisovelluksella. Ei siis enää tarvetta kaivaa esiin lompakkoa tankkauksen yhteydessä! Mobiilitankkaus on nykyaikainen, helppo ja sujuva tapa tankata. Katso alta video, joka näyttää minuutissa kuinka kätevästi Neste-äppin mobiilitankkaus toimii. 

Mobiilipesu

Mobiilipesulla voit maksaa Neste K-asemilla autopesun mobiilisovelluksella. Nyt autonpesu on entistä vaivattomampaa, sillä voit tehdä sen Neste-äpillä ilman autosta nousemista tai jonottamista! Lue lisää täältä: Mobiilipesu

Neste-äppi mahdollistaa tankkaukset kätevästi matkapuhelimella ilman korttia tai käteistä.

 

Nesteen asemilla voit tankata kaikkien pankkien credit- ja debit -korteilla – ensimmäisenä Suomessa! Mobiilitankkaus aktivoidaan turvallisesti verkkopankkitunnuksilla. Voit lisätä myös oman Plussa-korttisi äppiin ja näin kerryttää Plussaa mobiilitankkauksista.

Voit valita maksuvälineeksi myös Neste Yksityiskortin. Neste Yksityiskortti -asiakkaana tankkaat 1,5 senttiä edullisemmin per polttonestelitra Suomen Neste-palveluasemilla ja Neste-automaattiasemilla. Tankkaukset laskutetaan kuukausittain Neste Yksityiskortti -laskulla. Kysymyksiä ja vastauksia Nesteen mobiilitankkauksesta. Lue lisää Neste Yksityiskortista.

Neste Express -automaattiasemilla tehdyistä tankkauksista polttoneste-etua ei saa. Kun maksat Neste Yksityiskortilla, muiden kanta-asiakaskorttien edut eivät ole käytössä (esim. K-Plussakortti). Polttonestealennus hyvitetään bensiini- ja dieselostoista laskutuksen yhteydessä.

Neste-äppi on kuluttajille ilmainen.  Mobiilitankkaus toimii Suomessa ja Virossa. Tällä hetkellä tarjolla on suomenkielinen ja vironkielinen sovellus ja myöhemmin Neste-äppi on saatavilla myös latviaksi ja liettuaksi. Sovellus vaatii verkkoyhteyden ja toimii seuraavien puhelimien ja käyttöjärjestelmien kanssa:
iPhone: käyttöjärjestelmä iOS 9.0 tai uudempi
Android: käyttöjärjestelmä Android 4.1 tai uudempi

Lataa Neste-äppi mobiilisovellus käyttöösi maksutta: