Neste-äppi - Mobiilitankkaus nyt entistä sujuvammin

Mikä on Neste-äppi?

Neste-äppi tekee autoilusta entistä miellyttävämpää ja sujuvampaa. Liikkuvan ja kiireisen asiakkaan tarpeisiin kehitetty Neste-äppi on mobiilisovellus, jolla voit maksaa tankkaukset ja pesut, sekä hyödyntää asemien edut ja tarjoukset. Neste-äpissä on myös kuukausittain vaihtuvia mahtavia tarjouksia ja kilpailuja! 

Nyt kannattaa käyttää Neste-äppiä! Kun tankkaat tai pesetät auton Neste-äpillä kesäkuussa, saat HBO Maxin 30 päiväksi veloituksetta. Lue lisää äpin edusta täältä.

 

 

 

Mobiilitankkaus

Mobiilitankkaus tarkoittaa sitä, että voit maksaa Neste-asemilla tankkauksen kännykkäsi mobiilisovelluksella, Neste-äpillä. Ei siis enää tarvetta kaivaa esiin lompakkoa tankkauksen yhteydessä! Mobiilitankkaus on nykyaikainen, helppo ja turvallinen tapa tankata. Katso alta video, joka näyttää minuutissa kuinka kätevästi Neste-äppin mobiilitankkaus toimii.  Nyt uutena ominaisuutena voit aktivoida Apple Payn maksuvälineeksi Neste-äppiin.

Mobiilipesu

Autonpesu on entistä vaivattomampaa, sillä pesun voi maksaa Neste K-asemilla myös Neste-äpillä ilman autosta nousemista tai jonottamista! Lue lisää täältä: Mobiilipesu

Nyt voit maksaa Apple Paylla Neste-äpissä

Apple Paylla voit turvallisesti maksaa Neste-äpin kautta kaikilla credit-/debit -korteilla, jotka on lisätty käyttäjän omaan Apple Walletiin. Se on käytettävissä kaikille Suomessa ja Baltiassa Apple Payn iPhone-puhelimessaan aktivoineille Neste-äpin käyttäjille.

Apple Payn käyttö mahdollistaa entistä nopeamman maksamisen Neste-äpissä, sillä et joudu tunnistamaan ostotapahtumia vahvasti PSD2 direktiivin mukaisesti. Huomioi, että käyttöönotto vaatii Neste-äpin uusimman version päivittämisen. Apple Pay toimii uusimmilla laitteilla ja tiettyjen pankkien maksuvälineiden kanssa. Tarkista lisätiedot puhelimen valmistajalta.

Neste-äppi mahdollistaa tankkaukset kätevästi matkapuhelimella ilman korttia tai käteistä.

 

Nesteen asemilla voit tankata ETA-maiden yleisimpien pankkien myöntämillä credit- ja debit -korteilla. Mobiilitankkaus aktivoidaan turvallisesti verkkopankkitunnuksilla. Voit lisätä myös oman Plussa-korttisi äppiin ja näin kerryttää Plussaa mobiilitankkauksista. Kysymyksiä ja vastauksia Nesteen mobiilitankkauksesta

Neste Express -automaattiasemilla tehdyistä tankkauksista polttoneste-etua ei saa. Kun maksat Neste Yksityiskortilla, muiden kanta-asiakaskorttien edut eivät ole käytössä (esim. K-Plussakortti). Polttonestealennus hyvitetään bensiini- ja dieselostoista laskutuksen yhteydessä.

Neste-äppi on ilmainen. Mobiilitankkaus toimii Suomessa ja Baltian maissa. Sovellus vaatii verkkoyhteyden ja toimii seuraavien puhelimien ja käyttöjärjestelmien kanssa:
iPhone: käyttöjärjestelmä iOS 13.0 tai uudempi
Android: käyttöjärjestelmä Android 5.0 tai uudempi

Varmistathan, että käytössäsi on päivitetty versio sovelluksesta.