Neste-äppi - Mobiilitankkaus nyt entistä sujuvammin

Mikä on Neste-äppi?

Neste-äppi tekee autoilusta entistä miellyttävämpää ja sujuvampaa. Liikkuvan ja kiireisen asiakkaan tarpeisiin kehitetty Neste-äppi on mobiilisovellus, jolla voit maksaa tankkaukset ja pesut, sekä hyödyntää asemien edut ja tarjoukset. 

Neste-äpissä on myös kuukausittain vaihtuvia mahtavia tarjouksia ja kilpailuja! 

Äpin käyttäjänä saat kolmesta ensimmäisestä tankkauksesta 5 senttiä/litra alennusta, kun tankkaat Neste-äpillä lokakuussa (tarjous voimassa 31.10. asti). Etua ei voi yhdistää muihin etuihin, eikä se ole voimassa Express-asemilla.

Jos et ole vielä rekisteröitynyt Neste-äppiin, niin nyt kannattaa! Lokakuussa Neste-äppiin rekisteröityneet käyttäjät saavat HS Digin kuukaudeksi veloituksetta. Lataa Neste-äppi App Storesta tai Google Play -kaupasta. Etu on voimassa 31.10. asti. Etu toimitetaan äppiin rekisteröityneille käyttäjille sähköpostilla 9.11.2021. Etu koskee vain uusia Neste-äppiin rekisteröityneitä käyttäjiä.

 

 

 

Mobiilitankkaus

Mobiilitankkaus tarkoittaa sitä, että voit maksaa Neste-asemilla tankkauksen kännykkäsi mobiilisovelluksella, Neste-äpillä. Ei siis enää tarvetta kaivaa esiin lompakkoa tankkauksen yhteydessä! Mobiilitankkaus on nykyaikainen, helppo ja turvallinen tapa tankata. Katso alta video, joka näyttää minuutissa kuinka kätevästi Neste-äppin mobiilitankkaus toimii.  Nyt uutena ominaisuutena voit aktivoida Apple Payn maksuvälineeksi Neste-äppiin.

Mobiilipesu

Autonpesu on entistä vaivattomampaa, sillä pesun voi maksaa Neste K-asemilla myös Neste-äpillä ilman autosta nousemista tai jonottamista! Lue lisää täältä: Mobiilipesu

Nyt voit maksaa Apple Paylla Neste-äpissä

Apple Paylla voit turvallisesti maksaa Neste-äpin kautta kaikilla credit-/debit -korteilla, jotka on lisätty käyttäjän omaan Apple Walletiin. Se on käytettävissä kaikille Suomessa ja Baltiassa Apple Payn iPhone-puhelimessaan aktivoineille Neste-äpin käyttäjille.

Apple Payn käyttö mahdollistaa entistä nopeamman maksamisen Neste-äpissä, sillä et joudu tunnistamaan ostotapahtumia vahvasti PSD2 direktiivin mukaisesti. Huomioi, että käyttöönotto vaatii Neste-äpin uusimman version päivittämisen. Apple Pay toimii uusimmilla laitteilla ja tiettyjen pankkien maksuvälineiden kanssa. Tarkista lisätiedot puhelimen valmistajalta.

Neste-äppi mahdollistaa tankkaukset kätevästi matkapuhelimella ilman korttia tai käteistä.

 

Nesteen asemilla voit tankata kaikkien pankkien credit- ja debit -korteilla. Mobiilitankkaus aktivoidaan turvallisesti verkkopankkitunnuksilla. Voit lisätä myös oman Plussa-korttisi äppiin ja näin kerryttää Plussaa mobiilitankkauksista. Kysymyksiä ja vastauksia Nesteen mobiilitankkauksesta

Neste Express -automaattiasemilla tehdyistä tankkauksista polttoneste-etua ei saa. Kun maksat Neste Yksityiskortilla, muiden kanta-asiakaskorttien edut eivät ole käytössä (esim. K-Plussakortti). Polttonestealennus hyvitetään bensiini- ja dieselostoista laskutuksen yhteydessä.

Neste-äppi on kuluttajille ilmainen. Mobiilitankkaus toimii Suomessa ja Baltian maissa. Sovellus vaatii verkkoyhteyden ja toimii seuraavien puhelimien ja käyttöjärjestelmien kanssa:
iPhone: käyttöjärjestelmä iOS 11.0 tai uudempi
Android: käyttöjärjestelmä Android 4.1 tai uudempi