Tuotteet moottoripyöräilyyn

Motoristin matkassa – Laadukkaimmat tuotteet moottoripyörille

Markkinoiden korkealaatuisin Neste Pro™ pienmoottoribensiini vähentää moottoripyörän huoltotarvetta

Monet motoristit joutuvat keväisin kamppailemaan pilaantuneen bensiinin kanssa. Talvisäilytyksen aikana tavanomainen bensiini ikääntyy ja alkaa muun muassa hartsiintua, jolloin moottoripyörän käynnistäminen on vaikeaa. Hartsiintunut bensiini voi myös tukkia kaasuttimen.

Neste Pro™ pienmoottoribensiini on korkealaatuisin markkinoilla oleva bensiini. Parafiinisen koostumuksen ansiosta se kestää säilytystä erittäin hyvin, joten moottori käynnistyy ongelmattomasti säilytyskaudenkin jälkeen. Talviteloille siirtyvään moottoripyörään kannattaa siis tankata pienmoottoribensiiniä.

Pienmoottoribensiinin käytöstä on hyötyä myös ajokauden aikana. Puhtaasti palava Neste Pro™ estää karstoittumista, pitää venttiilit puhtaampina ja moottorin käynnin tasaisena. Varsinkin vanhemmissa moottoripyörissä pienmoottoribensiini voi säästää monta remonttia.

Pienmoottoribensiini on myös puhtainta ja käytössä miellyttävintä bensaa. Se ei sisällä aromaatteja, olefiineja tai nafteeneja tai muita myrkyllisiksi luokiteltavia ainesosia, ja se on lähes hajutonta.

Neste Pro™ pienmoottoribensiinin edut käyttäjälle
Puhtaasti palava Neste Pro™ pienmoottoribensiini estää karstoittumista, pitää venttiilit puhtaampina ja moottorin käynnin tasaisena. Varsinkin vanhemmissa moottoripyörissä pienmoottoribensiini voi säästää monta remonttia.

Neste Pro™ pienmoottoribensiiniä on saatavana sekä neli- että kaksitahtisiin moottoreihin (4T ja 2T). Asemahaulla löydät myös Neste-asemat, jotka tarjoavat pienmoottoribensiiniä mittarimyynnissä. Lue myös muista Nesteen huippulaadukkaista polttoaineista.

Voiteluaineilla on väliä – Nesteeltä luotettavat ja korkealaatuiset voiteluaineet pyörääsi

 Laadukkaat voiteluöljyt ovat edullisimpia ja helpoimpia tapoja välttää moottoripyörän kulumista ja tarpeettomia remontteja. Moottoripyörien öljyille asetetaan usein myös teknisiä erikoisvaatimuksia, jotka on tärkeä huomioida.

Esimerkiksi nelitahtimoottoreissa vaihteisto, moottori ja kytkin käyttävät tyypillisesti samaa öljyä, jolloin sen täytyy sopia niille kaikille. Öljyssä voidaan myös tarvita kitkan lisääjää. Jos käytetään erillistä vaihteistoöljyä, vääränlainen öljy voi aiheuttaa muun muassa kumitiivisteiden kovettumista, kun taas oikein valittu voiteluöljy takaa vaihteiston jouhevan toiminnan. Voiteluöljyn laatu on ratkaisevan tärkeää myös moottoripyörän etujousituksessa.

Nesteen Voiteluöljysuositukset-palvelulla löydät parhaat voiteluaineet pyörääsi. Lue lisää: Moottoripyörän huolto – Huomioi nämä 10 asiaa ajokauden alussa.
 
Poiminnat moottoripyörän voiteluöljyksi:

  • Neste Pro Bike 10W-40: Nelitahtisiin moottoripyöriin kehitetty viimeisimpien vaatimusten mukainen täyssynteettinen moottoriöljy, joka varmistaa hyvän voitelun kovassakin käytössä.
  • Neste Super Racing 2T: Kaksitahtisiin moottoripyöriin kehitetty täyssynteettinen, vähemmän savuttava moottoriöljy vaativaan käyttöön. Soveltuu myös mopoihin, skoottereihin ja moottorikelkkoihin.

 

Suomen laajin huoltoasemaverkosto palvelee motoristia

Olipa kyseessä matka läpi Suomen tai lyhyt päiväretki, Nesteen asemat palvelevat motoristia kattavasti. Asemaverkosto muodostuu yli 800 liikenneasemasta ja automaattiasemasta ympäri maan. Neste-asemat tarjoavat motoristeille laajan valikoiman laadukkaita tuotteita ja palveluja.

Hyödynnä myös Nesteen TI-hallien verkkoa. Lue lisää: TI-hallit pieniin ja suuriin ajoneuvon huoltoihin ja 15 parasta taukopaikkaa – Vinkit ajomatkoille.