Olet täällä

Neste-äppi

Mikä on Neste-äppi?

Mobiilitankkaus sujuu nyt entistä kätevämmin! Neste-äppi tekee autoilusta entistä miellyttävämpää ja sujuvampaa. Liikkuvan ja kiireisen autoilijan tarpeisiin kehitetty Neste-äppi on mobiilisovellus, jolla voit maksaa tankkaukset ja pesut, sekä hyödyntää asemien edut ja tarjoukset. Neste-äpistä löydät myös kuukausittain vaihtuvat tarjoukset sekä kilpailut!

Lataa omasi maksutta

 

Uutena Neste-äpin asiakkaana saat alennusta 2 senttiä/litra ensimmäisestä tankkauskerrasta! 

Voit hyödyntää alennuksen Neste- ja Neste K -asemilla Suomessa kahden viikon ajan rekisteröitymisestä. Alennus EI OLE voimassa Neste Express- ja Truck-asemilla. Tarjousta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai etuihin. Alennusta ei saa Nesteen Yritys- eikä Yksityiskortilla.

Alla olevalta videolta näet kuinka kätevästi Neste-äpin mobiilitankkaus toimii.

 

 

 

Maksa autopesu mobiilisovelluksella

Ylläpidä autosi kiiltoa ja puhtautta säännöllisten pesujen avulla. Mobiilipesu tekee autopesusta entistä vaivattomampaa, sillä voit tehdä sen Neste-äpillä ilman että sinun tarvitsee nousta autosta tai jonottaa. Aja siis suoraan pesujonoon ja maksa valitsemasi pesu suoraan äpillä.

  1. Aloita pesu
  2. Valitse äpistä pesuohjelma
  3. Vahvista maksu äppiin tallennetulla maksukortilta
  4. Aja sisään pesuun

Maksaminen sovelluksessa

Nesteen asemilla voit tankata ETA-maiden yleisimpien pankkien myöntämillä credit- ja debit -korteilla. Mobiilitankkaus otetaan käyttöön turvallisesti verkkopankkitunnuksilla. Voit myös aktivoida Apple Payn maksuvälineeksi Neste-äppiin, jolloin voit maksaa ostot ilman pankkien vaatimaa vahvaa tunnistautumista.

Voit lisätä myös oman Plussa-korttisi äppiin ja näin kerryttää Plussa-etuja mobiilitankkauksista. 

Kysymyksiä ja vastauksia Nesteen mobiilitankkauksesta

Polttoneste-etua ei saa Neste Express -automaattiasemilla tehdyistä tankkauksista. Kun maksat Neste Yksityiskortilla, muiden kanta-asiakaskorttien edut eivät ole käytössä (esim. K-Plussakortti). Polttonestealennus hyvitetään bensiini- ja dieselostoista laskutuksen yhteydessä.

Neste-äppi on ilmainen. Mobiilitankkaus toimii Suomessa ja Baltian maissa. Sovellus vaatii verkkoyhteyden ja toimii seuraavien puhelimien ja käyttöjärjestelmien kanssa:

iPhone: käyttöjärjestelmä iOS 13.0 tai uudempi

Android: käyttöjärjestelmä Android 6.0 tai uudempi

Varmistathan, että käytössäsi on päivitetty versio sovelluksesta.