Lämmitysöljyt

Öljylämmitys on tehokas ja vaivaton energiamuoto. Se on ympäristövaikutuksiltaan kilpailukykyinen vaihtoehto, sillä fossiilisilla energialähteillä tuotettuun lämmityssähköön verrattuna öljylämmityksen hiilidioksidipäästöt ovat noin puolet alhaisemmat. Kaukolämpö ja öljylämmitys ovat hiilidioksidipäästöiltään samantasoisia. 

Nesteen lämmitysöljyjä valmistetaan Porvoon jalostamolla, jonka haluamme olevan Euroopan vastuullisin jalostamo vuoteen 2030 mennessä.

Kattava ja luotettava toimitusverkostomme varmistaa, että Nesteen lämmitysöljy on asiakkaalle helppo valinta.Tilattu öljy toimitetaan kotiin muutaman arkipäivän kuluessa tilauksesta. Öljyn toimittaja tankkaa lämmitysöljyn suoraan öljysäiliöön, eikä toimenpide edellytä asiakkaan läsnäoloa.

Tilaa lämmitysöljyä

Lue lisää kuluttajan toimitus- ja myyntiehdoista, sekä polttonesteiden toimituslisistä

Tutustu lämmitysöljyihimme

Lämmitysöljyistä on valittavissa on Neste MY Uusiutuva Polttoöljy sekä Neste Tempera. Neste MY Uusiutuva Polttoöljy on 100% jätteistä ja tähteistä valmistettu polttoöljy. Neste Tempera on laadukas peruspolttoöljy, kun etsitään taloudellista polttoöljyä niin lämmitys-, energia- kuin moottorikäyttöön. Molemmat polttoöljyt sopivat erinomaisesti niin moottori- kuin lämmityskäyttöön ja ovat tilattavissa erikseen suoratoimituksena.

Neste Temperaa voit tilata suoraan tilausjärjestelmämme kautta. Mikäli haluat tilata Neste MY Uusiutuvaa Polttoöljyä niin otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.

 

Öljylämmitys - Parhaat vinkit

Öljylämmitteisessä talossa arki on vaivatonta. Öljylämmitys on myös ympäristövaikutuksiltaan kilpailukykyinen vaihtoehto. Lue vinkkejämme öljylämmitämiseen!

Lue vinkit