Osta Kevätmarkkinoilla tynnyri voiteluaineita tai jäähdytinnesteitä ja voita 100 euron polttoainelahjakortti

Kun ostat Kevätmarkkinat 2024 -tapahtumapäivän aikana vähintään 200 l joko Valtra-, Fendt- tai Neste -voiteluaineita tai -jäähdytinnesteitä, voit osallistua Nesteen 100 euron polttoainelahjakortin arvontaan. Arvontaan osallistutaan jättämällä kuittikopio tai tilausvahvistus päivän ostoksesta myymälässä löytyvään arvontalaatikkoon.

Kilpailun järjestäjä
Neste Markkinointi Oy, jäljempänä "Neste”.

Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Nesteen ja AGCO Suomen henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, AGCO Suomen / Valtran sopimushuoltajat sekä jälleenmyyjät, niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun kanssa. Kampanjaan voi osallistua AGCO Kevätmarkkinoiden 2024 tapahtumapisteissä. Osallistumisessa ei ole ikärajaa.

Osallistumisaika
Kevätmarkkinat ovat käynnissä 28.3.-13.4.2024. Arvonta suoritetaan kyseisessä Kevätmarkkina 2024-toimipisteessä aina tapahtumapäivän jälkeen.

Palkinnot
Jokaisella Kevätmarkkina 2024 tapahtumapaikkakunnalla arvomme yhden 100 euron Nesteen polttoainelahjakortin. Jokainen arvonta suoritetaan erikseen tapahtumapäivän jälkeen kyseisessä toimipisteessä.

Kilpailuun osallistuminen
Asiakas on mukana arvonnassa jättämällä kuittikopion tai tilausvahvistuksen päivän ostoksesta myymälästä löytyvään arvontalaatikkoon, kun on ostanut vähintään 200 litraa Valtra-, Fendt- tai Neste -voiteluainetta tai jäähdytinnestettä Kevätmarkkina 2024  tapahtumapäivän aikana kyseisessä myyntipisteessä.

Voittajan valinta ja palkintojen lunastus
Palkintojen voittajat arvotaan tapahtumapaikkakohtaisiin arvontoihin osallistuneiden kesken. Voitosta ilmoitetaan viimeistään viikon kuluessa voittajalle. Voitoista sekä niiden lunastamisesta ilmoitetaan voittajille henkilökohtaisesti. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden viikon kuluessa voitosta, on Nesteellä oikeus arpoa tilalle uusi voittaja.

Muut ehdot
Neste pidättää oikeuden muuttaa kilpailun sääntöjä tai palkintoa sekä peruuttaa tai keskeyttää kilpailu ilman erillistä tai aiempaa ilmoitusta.

Verot
Neste sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. Palkintoa ei vaihdeta muuhun aineettomaan tai aineelliseen hyödykkeeseen. Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä.

Neste Markkinointi Oy
Espoossa 20.2.2024