Ilmasto

Ilmastonmuutoksen vaikutukset näkyvät kaikkialla maailmassa, ja meidän kaikkien on toimittava niiden vähentämiseksi nopeasti. Visiomme on johtaa muutosta kohti hiilineutraalia arvoketjua.

Autamme asiakkaitamme vähentämään päästöjään tarjoamalla uusiutuvia ja kiertotalousratkaisuja vaihtoehdoksi fossiilisille tuotteille. Tavoitteenamme on auttaa asiakkaitamme vähentämään kasvihuonekaasupäästöjään vähintään 20 miljoonalla tonnilla vuosittain vuoteen 2030 mennessä. 

Samanaikaisesti pienennämme omaa hiilijalanjälkeämme. Olemme sitoutuneet vähentämään oman toimintamme päästöjä (scope 1 ja 2) sekä saavuttamaan hiilineutraalin tuotannon vuoteen 2035 mennessä. Olemme myös sitoutuneet vähentämään myymiemme tuotteiden käyttövaiheen päästöintensiteettiä sekä tekemään töitä toimittajiemme ja yhteistyökumppaniemme kanssa vähentääksemme epäsuoria päästöjä koko arvoketjussamme (scope 3).

Lisäksi tunnistamme, analysoimme ja mittaamme jatkuvasti ilmastonmuutoksen taloudellisia vaikutuksia liiketoimintaamme. Olemme sitoutuneet soveltamaan TCFD:n (Task force on Climate-Related Financial Disclosures) kansainvälistä raportointiviitekehystä, joka on keskittynyt ilmastonmuutoksen uhkiin ja mahdollisuuksiin.

Lue lisää hiilikädenjäljestämme.

Lue lisää hiilijalanjäljestämme.