Uusiutuvat jäte- ja tähderaaka-aineet

Neste MY Uusiutuva Lentopolttoaine™ on tällä hetkellä tuotettu 100% uusiutuvista ja vastuullisista jäte- ja tähderaaka-aineista. Tällä hetkellä emme käytä uuisutuvan lentopolttoaineen tuotannossa kasviöljyjä, kuten palmuöljyä.

Neste MY Uusiutuvan Lentopolttoaineen tuotannossa käytettävät raaka-aineet ovat jäte- ja tähderaaka-aineita, kuten käytettyä ruokaöljyä tai elintarviketeollisuuden eläinrasvajätettä ja kalanrasvajätettä. Hyväksymme vain kestävästi tuotetut raaka-aineet huolellisesti valituilta toimittajilta.

Nesteen kehittämän NEXBTL-teknologian avulla voimme valmistaa lähes mistä tahansa rasvajätteestä tai kasviöljyistä huippulaatuisia uusiutuvia polttoaineita. Tuottamamme uusiutuvat polttoaineet ovat tasa- ja korkealaatuista myös raaka-aineiden vaihdellessa. Kaikki käyttämämme uusiutuvat raaka-aineet vähentävät merkittävästi polttoaineen kasvihuonekaasupäästöjä.

Etsimme jatkuvasti uusia raaka-aineita korkealaatuisten uusiutuvien tuotteiden tuottamiseksi. Tutkimme esimerkiksi leväöljyn ja yhdyskuntajätteen käyttöä tulevaisuuden raaka-ainevaihtoehtoina.

Lue lisää uusiutuvista raaka-aineistamme täältä.