Neste RE

Neste RE on muovien raaka-aine, joka on valmistettu kokonaan uusiutuvista ja kierrätetyistä raaka-aineista. Se on “drop-in” ratkaisu, jota voidaan käyttää joko yksin tai muiden raaka-aineiden kanssa silloin, kun muovituotteiden laadun halutaan vastaavan perinteisistä fossiilisista raaka-aineista tuotettuja muoveja.

Lähestymistapamme

Nesteen tavoitteena on työskennellä yhdessä alan edelläkävijöiden kanssa ja luoda maailma, jossa muovit valmistetaan uusiutuvista ja kierrätetyistä raaka-aineista ilman neitseellistä raakaöljyä.

Uusiutuvaa ja kierrätettyä

Nesteen valmistama Neste RE on tuotettu ilman neitseellistä fossiilista öljyä. Neste RE pohjautuu 100 %:sesti uusiutuviin ja kierrätettyihin raaka-aineisiin, minkä johdosta se soveltuu ilmastoystävällisempien polymeerien ja kemikaalien valmistukseen sekä vähentämään riippuvuutta fossiiliseen öljyyn perustuvista materiaaleista.

Vauhditamme kiertotaloutta

On kiireellisesti kehitettävä ratkaisuja kasvavien ilmastopäästöjen hillitsemiseksi sekä puututtava maailmanlaajuiseen muovijätehaasteeseen. Neste uskoo, että muoviteollisuuden kiertotalousmuutoksen vauhdittaminen tarjoaa ratkaisuja molempiin.

Tee yhteistyötä kanssamme

Referenssi

Neste RE mahdollistaa tulevaisuuden, jossa kaikki muovituotteet voidaan valmistaa uusiutuvista, kierrätetyistä materiaaleista – ja tulevaisuus alkaa tänään

Neste lanseeraasi uuden Neste RE -tuotteen, joka on sataprosenttisesti uusiutuvista ja kierrätetyistä materiaaleista valmistettu raaka-aine muovien ja kemikaalien tuotantoon.
Referenssi

Nesteen ensimmäinen nesteytetyn muovijätteen teollisen mittakaavan koeajo Suomessa onnistuneesti päätökseen

Neste prosessoi tänä syksynä onnistuneesti 400 tonnia nesteytettyä jätemuovia jalostamossaan Suomessa.
Referenssi

Neste ja DSM julkistavat strategisen kumppanuuden korkean suorituskyvyn materiaalien valmistamiseksi vastuullisesti tuotetuista syöttöaineista

Neste ja Royal DSM käynnistivät strategisen kumppanuuden korkean suorituskyvyn polymeerien tuottamiseksi kierrätetystä jätemuovista valmistetuilla syöttöaineilla ja/tai 100-prosenttisesti biopohjaisilla hiilivedyillä.
Referenssi

Neste ja LG Chem rakentavat strategista kumppanuutta johtaakseen muovi- ja kemianteollisuuden muutosta kohti biopohjaista kiertotaloutta

este ja LG Chem ilmoittivat tavoitteestaan ​​rakentaa strateginen pitkäaikainen kumppanuus biopolymeerien ja -kemikaalien markkinoiden kehittämiseen ja kasvattamiseen maailmanlaajuisesti.
Referenssi

Neste ja Jokey kehittävät uusiutuvista ja kierrätysmateriaaleista valmistettujen kovamuovipakkausten markkinaa

Tavoitteena on kehittää markkinaa elintarvikekontaktiin ja muuhunkin käyttöön soveltuville kovamuovipakkauksille vastuullisesti tuotetuista materiaaleista.
Referenssi

Neste ja Covestro yhdistävät voimansa – uusiutuvia syöttöaineita muovien tuotantoon

Neste ja Covestro ovat käynnistäneet Euroopassa strategisen yhteistyön edistääkseen vastuullisesti tuotettujen syöttöaineiden käyttöä muovien, kuten polykarbonaattien valmistuksessa.
Referenssi

Borealis valmistaa sertifioitua uusiutuvaa polypropeenia Nesteen uusiutuvasta propaanista

Tämä on ensimmäinen kerta, kun Borealis on korvannut fossiilisia raaka-aineita uusiutuvilla raaka-aineilla laajamittaisessa kaupallisessa polypropeenin tuotannossa.
Referenssi

Neste ja Mirova tukevat Recycling Technologiesia vauhdittaakseen siirtymistä kiertotalouteen muoveissa

Neste ja Mirova julkistivat tänään yhteensä 10 miljoonan euron sijoituksen muovin kierrätysratkaisuihin erikoistuneeseen Recycling Technologies -yhtiöön.
Referenssi

Neste ja LyondellBasell tuottivat uusiutuvista raaka-aineista biopohjaisia muoveja kaupallisessa mittakaavassa

Yhteistyöhankkeessa käytettiin Nesteen uusiutuvia hiilivetyjä, jotka on jalostettu vastuullisesti tuotetuista biopohjaisista raaka-aineista, kuten jäte- ja tähdeperäisistä öljyistä.
Referenssi

Neste ja IKEA Sweden kumppaneiksi uusiutuvan biomuovin tuotannossa

Kumppanuus koskee muovien ja muiden polymeerimateriaalien valmistamista Nesteen uusiutuviin raaka-aineisiin perustuvien ratkaisujen avulla.
Referenssi

Neste allekirjoitti European Plastics Pact -muovisitoumuksen

Yhdessä useiden Euroopan unionin jäsenvaltioiden ja eurooppalaisen muoviteollisuuden eri osapuolia edustavien edelläkävijäyritysten kanssa Neste allekirjoitti European Plastics Pact -muovisitoumuksen Brysselissä.
Referenssi

Neste ja Ravago käynnistävät yhteistyön mahdollistaakseen kemiallisen kierrätyksen vuosittain yli 200 000 tonnille muovijätettä

Kemialliseen kierrätykseen keskittyvällä yhteistyöllä Neste ja Ravago haluavat nopeuttaa materiaalien kierrätystä sekä parantaa petrokemian teollisuuden resurssitehokkuutta.