Olet täällä

Nuoret osaajat

Tarjoamme vuosittain satoja kesätyömahdollisuuksia nuorille osaajille

Oletko oma-aloitteinen, motivoitunut, halukas kehittämään itseäsi ja myös kiinnostunut kestävästä kehityksestä sekä vastuullisesta liiketoiminnasta? Oletko aina halunnut vaikuttaa ilmastonmuutokseen omalla panoksellasi ja olla mukana rakentamassa parempaa tulevaisuutta? 

Mikäli tunnistit itsesi, olet oikeassa paikassa. Nesteellä työpanoksellasi on merkitystä ja arvostamme nuorten rohkeita, uusia ja raikkaita näkökulmia ja ideoita.

Haemme nuoria osaajia kesätöihin myös kesälle 2021! 

Hakuaika kesäharjoittelupaikkoihin on auki 13.1.-.7.2.2021. #SummerWithNeste

Avoimet työpaikat

 

 

Neste tarjoaa vuosittain sadoille eri alojen opiskelijoille kesätöitä sekä työharjoittelu- ja lopputyömahdollisuuksia. Suurin osa kesätöistä on tarjolla Suomessa Porvoon jalostamolla ja Teknologiakeskuksessa, Naantalissa sekä Nesteen pääkonttorilla Espoossa. Toisinaan harjoittelupaikkoja on avoinna myös Suomen ulkopuolella eri toimipaikoissamme. Kesätöitä on tarjolla kaikilla liiketoiminta-alueillamme tuotannossa, laboratoriossa ja toimistotehtävissä:

 ​​Öljytuotteet
Uusiutuvat tuotteet
 Marketing & Services
Neste Engineering Solutions

Näiden lisäksi kesätöitä on tarjolla tukitoiminnoissame sisältäen esimerkiksi yhteiskuntasuhteet, strategian, HR:n, lakiasiat, viestinnän ja brändimarkkinoinnin, teknologian sekä tutkimuksen. Opintosi voivat liittyä kemiaan tai muuhun luonnontieteeseen, tekniikkaan, talouteen tai esimerkiksi johtamiseen. Varsinaisen opiskelijoille suunnatun kesätyön lisäksi tarjoamme vuosittain koululaisille suunnattuja muutaman viikon pituisia työelämään tutustumisjaksoja.

Kesäharjoittelijoiden palkkaus perustuu työehtosopimukseen. Tarjoamme kesätyöntekijöille mielekkään työn lisäksi tasapuolisen palkkauksen, perehdytyksen ja ohjauksen työhön sekä oikeudenmukaisen ja tasapuolisen kohtelun. 

Olemme olleet jo useana vuonna mukana Vastuullinen kesäduuni –kampanjassa, ja olemme sitoutuneet noudattamaan hyvän kesätyön periaatteita. 

Haluamme, että kesätyöntekijämme saavat mahdollisimman paljon irti kesätöistä Nesteellä, joten tehtävät ovat merkityksellisiä ja kiinnostavia. Kesätyöntekijänä pääset myös hyödyntämään opinnoissasi oppimia asioita käytännön tehtävissä.

Panostamme perehdytykseen ja kesätyöt aloittaessasi saat kattavan perehdytyksen Nesteeseen yhtiönä, työtehtäviisi ja sen vaatimiin työkaluihin ja -välineisiin. Jokaiselle kesätyöntekijälle nimetään perehdyttäjä ja henkilökohtainen tuutori kesän ajaksi. Kesätyökokemus Nesteellä antaa eväitä myös opintojesi jatkoon ja tulevaisuuden työelämään.

Meille on tärkeää, että kesäharjoittelijat verkostoituvat keskenään ja saavat täten kokonaisvaltaisemman kuvan Nesteestä ja eri liiketoiminta-alueiden toiminnasta. Järjestämme kesän aikana kesäharjoittelijoille suunnattuja tapahtumia sekä kannustamme myös omaan aktiivisuuteen. Kesäharjoittelijat ovat vuosittain järjestäneet myös keskenään erilaista yhteistä tekemistä.

Katso mitä tapahtui, kun artisti SAARA vieraili Nesteellä harjoittelijana: