Töitä nuorille osaajille

Etsitkö kesätöitä? Tule Nesteelle rakentamaan parempaa tulevaisuutta ja kasvattamaan työkokemusta kansainvälisessä yhtiössä. 

Kesätyöhakumme on auki 9.1.-6.2. Me odotamme hakemustasi!

AVOIMET TYÖPAIKAT

 

Kutsumme sinut mukaan muutosmatkallemme. Kanssamme pääset varmasti näyttämään kykysi. Meillä Nesteellä kannustetaan kaikkia jakamaan ajatuksia ja ideoita. Työsi meillä on merkityksellistä, ja meille on tärkeää, että kesäharjoittelu tukee urakehitystäsi.

Joka vuosi tarjoamme lukuisia kesätyömahdollisuuksia nuorille osaajille. Töitä löytyy muun muassa jalostamolla ja terminaaleissa, tutkimuksessa ja kehityksessä sekä Espoon pääkonttorilla. Silloin tällöin avoinna on myös muita yksittäisiä harjoittelupaikkoja Nesteen eri toimipisteissä maailmalla.

Olemme olleet jo useana vuonna mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa ja sitoudumme tarjoamaan hyviä kesätöitä nuorille kampanjan periaatteiden mukaisesti.

Miksi meille? 

Luomme muutosta. Työskentelemme inspiroivassa ja kehittyvässä liiketoimintaympäristössä, jossa kaikella, mitä teemme, on yksi tarkoitus: luoda elinvoimaisempi maapallo tuleville sukupolville. Kasvamme uusiutuvissa ja kiertotalousratkaisuissa ja olemme vahvasti mukana vaikuttamassa tulevaisuuteen. Arvot näkyvät meillä arjessa joka päivä: me välitämme, me olemme rohkeita, me teemme yhteistyötä.

Välitämme toisistamme. Turvallisuus on kaiken tekemisemme ytimessä. Haluamme, että työmme tuntuu hyvältä ja tekee hyvää. Me Nesteellä edistämme kulttuuria, jossa jokainen on tervetullut ja tuntee olonsa turvalliseksi ja arvostetuksi omana itsenään.

Kasvamme yhdessä. Muutos tuo uusia mahdollisuuksia ja ruokkii rohkeutta ja uteliaisuutta. Globaalisti kasvavana yrityksenä tuemme jokaisen kehittymistä monipuolisilla oppimis- ja uramahdollisuuksilla. Teemme töitä yhdessä fiksusti ja joustavasti.

Tule mukaan tekemään muutosta!

Nesteellä kaikki harjoittelijat ovat opiskelijoita hakiessaan kesätyötä. Osa valmistuu jo ennen harjoittelun alkua, osa jatkaa opintojaan kesän jälkeen. 

Lue lisää hakuprosessista ja katso usein kysytyt kysymykset: 

Miten haen ja UKK

 

Joka kesä Nesteen toimipaikoissa kukoistaa erikoinen laji: kesäharjoittelija 🌍. Lähetimme joukon kameralla ja rajattomalla uteliaisuudella varustettuja kesän 2023 harjoittelijoita Nesteen pääkonttorille selvittämään tämän oudon lajin salaisuuksia 🎥✨. Pitkän tutkimusjakson päätyttyä olemme innoissamme, kun vihdoin pääsemme jakamaan kaiken lajista oppimamme. Paina play-nappia, niin saat lisätietoja! 👀

 

Tiedätkö, mitä operaattorien toimenkuvaan kuuluu? Tässä videossa uteliaat kesäharjoittelijamme vuodelta 2023 vierailevat Nesteen Porvoon jalostamolla selvittääkseen kysymykseen vastauksen. Tulevana kesänä Nesteellä on avoinna useita kesätyöpaikkoja operaattorin tehtäviin sekä muihin mielenkiintoisiin rooleihin.