Olet täällä

Töitä nuorille osaajille

Joka vuosi tarjoamme sadoille nuorille osaajille kesätyöpaikkoja. Jos haluat kehittää itseäsi, olet oma-aloitteinen ja haluat rakentaa parempaa tulevaisuutta, mahdollisuutesi on tässä. Arvostamme nuorten ideoita ja luovuutta.

AVOIMET TYÖPAIKAT

Nesteellä saat kiinnostavan työn, pääset kiinnostaviin projekteihin ja voit soveltaa oppimaasi käytäntöön. Kesän aikana kerryttämäsi kokemus auttaa sinua eteenpäin sekä opinnoissasi että tulevalla urallasi. Pääset myös kokemaan globaalin pörssiyhtiön arkea, jossa kokemus ja korkeat tulevaisuuden tavoitteet kulkevat käsi kädessä.

Valtaosa kesätöistämme on Porvoossa jalostamolla ja teknologiakeskuksessa sekä Nesteen pääkonttorissa Espoossa. Yksittäisiä harjoittelupaikkoja on myös muualla Suomessa ja muissa Nesteen toimipisteissä maailmalla.
Kesätyöpaikkoja on kaikilla liiketoimintamme alueilla – Öljytuotteet, Uusiutuvat tuotteet, Marketing & Services ja Neste Engineering Solutions – sekä tukitoiminnoissa, kuten taloudessa, strategiassa, HR:ssä, lakiasioissa, viestinnässä, teknologiassa ja tutkimuksessa. Opintosi voivat olla esimerkiksi tieteen, teknologian, talouden tai hallinnon aloilla.

Maksamme kesätyöntekijöillemme reilun palkan. Olemme sitoutuneet antamaan työhön hyvän perehdytyksen ja tarjoamaan mielekkäitä työtehtäviä.

Olemme olleet jo useana vuonna mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa ja sitoudumme tarjoamaan hyviä kesätöitä nuorille kampanjan periaatteiden mukaisesti. Voit lukea aiempien kesäharjoittelijoiden kokemuksista näiltä sivuilta.

Lue lisää hakuprosessista ja usein kysytyistä kysymyksistä täältä

Lue lisää

 

 

Katso mitä tapahtui, kun artisti SAARA vieraili Nesteellä harjoittelijana: