Töitä nuorille osaajille

Joka vuosi tarjoamme sadoille nuorille osaajille kesäharjoittelupaikkoja. Oletko sinä seuraava muutoksen tekijämme?

Etsimme joukkoomme tekijöitä, jotka innokkaasti haluavat lähteä mukaan matkallemme kohti muutosta, kehittyä ja kasvaa kanssamme sekä aktiivisesti olla mukana ideoimassa uutta. 

Toivomme, että jaat arvomaailmamme ja tahdot olla mukana rakentamassa parempaa tulevaisuutta tuleville sukupolville. Yhdessä me onnistumme muutoksen luomisessa!

AVOIMET TYÖPAIKAT

 

Nesteellä saat kiinnostavan työn, pääset kiinnostaviin projekteihin ja voit soveltaa oppimaasi käytäntöön. Kesän aikana saamasi kokemus auttaa sinua eteenpäin sekä opinnoissasi että tulevalla urallasi. Pääset myös kokemaan globaalin pörssiyhtiön arkea, jossa kokemus ja korkeat tulevaisuuden tavoitteet kulkevat käsi kädessä.

Liittymällä porukkaamme pääset myös osaksi 400 nuoren osaajan yhteisöä. Kesän aikana globaali #SummerWithNeste-ohjelmamme tarjoaa erilaisia informatiivisia ja inspiroivia tapahtumia ja aktiviteetteja, joiden avulla voit:

  • Tutustua laajemmin Nesteeseen yrityksenä
  • Laajentaa osaamistasi
  • Verkostoitua harjoittelijakollegoiden ja muiden nesteläisten kanssa

Valtaosa kesätöistämme on Porvoossa jalostamolla ja teknologiakeskuksessa sekä Nesteen pääkonttorissa Espoossa. Yksittäisiä harjoittelupaikkoja on myös muualla Suomessa ja muissa Nesteen toimipisteissä maailmalla.

Kesätyöpaikkoja on kaikilla liiketoimintamme alueilla – Öljytuotteet, Uusiutuvat tuotteet, Marketing & Services ja Engineering Solutions – sekä esimerkiksi innovaatioiden, tutkimuksen ja kehityksen, talouden, strategian, vastuullisuuden, HR:n, lakiasioiden, ICT:n, markkinoinnin ja viestinnän parissa. Opintosi voivat olla esimerkiksi tieteen, teknologian, talouden tai hallinnon aloilta.

Nesteellä kaikki harjoittelijat ovat opiskelijoita hakiessaan kesätyötä. Osa valmistuu jo ennen harjoittelun alkua, osa jatkaa opintojaan kesän jälkeen. 

Olemme olleet jo useana vuonna mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa ja sitoudumme tarjoamaan hyviä kesätöitä nuorille kampanjan periaatteiden mukaisesti. Voit lukea aiempien kesäharjoittelijoiden kokemuksista näiltä sivuilta.

Lue lisää hakuprosessista ja usein kysytyistä kysymyksistä täältä.

Lue lisää

Katso mitä tapahtui, kun artisti SAARA vieraili Nesteellä harjoittelijana: