Olet täällä

Vastuullisuus Nesteellä

Neste on kehittynyt paikallisesta öljynjalostajasta yhdeksi maailman johtavista uusiutuvien ja kiertotalousratkaisujen tarjoajista. Pitkän aikavälin strategiamme vie meitä eteenpäin nopeammin ja rohkeammin, jotta voisimme saavuttaa vastuullisuustavoitteemme ja kasvaa samalla kannattavasti. Meitä ohjaa tavoitteemme luoda elinvoimaisempi maapallo lapsillemme ja olemme sitoutuneet torjumaan ilmastonmuutosta ja vauhidttamaan kiertotaloutta.

Maailman johtavana uusiutuvan lentopolttoaineen ja uusiutuvan dieselin tuottajana ja muovijätteen kemiallisen kierrätyksen kehittäjänä liiketoimintamme perustuu vastuullisuudelle. Jalostamme jätteitä, tähteitä ja innovatiivisia raaka-aineita uusiutuviksi polttoaineiksi sekä muovien ja muiden materiaalien vastuullisiksi raaka-aineiksi. Ilmastokriisin jatkuessa ihmishenkien ja toimeentulon pelastaminen vaatii kiireellisiä ponnisteluja. Uusiutuvat ja kiertotalousratkaisut ovat panoksemme yhteiskunnan vastuullisuuden ylläpitämiseen. Vastuullisuus on myös integroitu arvoihimme.

Me Nesteellä pyrimme ymmärtämään ilmastovaikutustamme – sekä ilmastonmuutoksen vaikutusta meihin. Ilmastositoumukset ovat osa Nesteen strategiaa. Meillä on kaksitahoinen lähestymistapa ilmastonmuutoksen torjuntaan: toisaalta mahdollistamme muutoksen, hiilikädenjäljen, vähäpäästöisillä tuotteillamme. Toisaalta me itse teemme muutoksen pienentämällä omaa hiilijalanjälkeämme.

Ilmastotavoitteet

Ilmastositoumuksemme: