Ajankohtaista
21.12.2022

Poikkeustilanteet asemilla

Täällä kerromme ajankohtaisita asioista ja mahdollisista poikkeustilanteista asemaverkostossa.

 

Turvallista matkaa!

 

Miten varaudut mahdollisiin alueellisiin sähkökatkoihin Nesteen asemilla?

Sähkönkulutuksen tilapäisen rajoittamistarpeen vuoksi alueellisesti ja ajallisesti saattaa esiintyä rajallisia sähkökatkoja. Suosittelemme seuraamaan oman alueesi sähköyhtiöiden viestintää, sillä sähkökatkoista tiedotetaan jakeluyhtiökohtaisesti. 

 

Erityisesti kylmimpään aikaan vuodesta auto kannattaa tankata riittävän ajoissa. Hyvä ohjesääntö on, että seuraavien päivien matkat on mahdollista ajaa tankissa olevalla polttoaineella. Dieselautoilijoiden on hyvä myös varmistaa, että auton AdBlue-säiliö on talven ajoihin tankattu.  

 

Huomioithan, että mahdollisessa alueellisessa ja ajallisesti rajallisessa sähkökatkossa auton tankkaus Neste-asemalla ei ole mahdollista, sillä polttoaineen myynti ja maksaminen asemalla keskeytyy katkon ajaksi. Mikäli autosi tankkaus olisi käynnissä sähkökatkon alkaessa, keskeytyy tankkaus turvallisesti. Sinun tulee vain palauttaa polttoainepistooli takaisin telineeseen. Sähkökatkon aikana kuitin tulostaminen ei ole mahdollista, mutta voit pyytää kuitin meiltä myös jälkikäteen lähettämällä sähköisen kuittipyyntölomakkeen osoitteessa neste.fi/kuittipyyntolomake. Sähkökatkon vuoksi keskeytyneen tankkauksen veloitus tehdään asiakkaan kortilta tankattujen litrojen mukaisesti sähköjen palauduttua asemalle.

Sähkökatkot vaikuttavat myös autopesupalveluumme ja Easy Wash -autopesu keskeytyy sähkökatkon ajaksi. Mikäli autosi kuitenkin olisi sähkökatkon sattuessa pesussa, on oma auto turvallisin paikka odottaa avun saapumista. Löydät kaikista Easy Wash -pesuhalleistamme puhelinnumeron johon soittamalla saat apua ja lisäohjeita. Sähkökatkon aikana pesuhallissa olevaa autoa ei saa turvallisuussyistä käynnistää ja autosta ei tule poistua ennen kuin pesuhallin ovet avataan.