Ajankohtaista
4.04.2022

Poikkeustilanteet asemilla

 

Näin Nesteen asemaverkosto palvelee asiakkaita poikkeusolosuhteissa

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme turvallisuus ja hyvinvointi on meille avainasemassa ja suhtaudumme erittäin vakavasti koronaviruksen (COVID-19) aiheuttamaan tilanteeseen. On tärkeää, että toimimme THL:n yleisen ohjeistuksen mukaisesti koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Teemme kaikkemme, jotta pystyt asioimaan liikenneasemillamme turvallisesti ympäri Suomen, poikkeuksellisesta tilanteesta huolimatta. Asemien aukioloajat voit tarkistaa täältä: https://neste.fi/asemat

 

Varotoimenpiteet liikenneasemilla:

-Olemme tehostaneet liikenneasemilla olevien myymälöidemme siivousta muun muassa kassa- ja asiakaspalvelualueella sekä henkilökunnan tiloissa. Puhdistamme myös mittarikentällä olevia maksuautomaatteja ja tankkauspistooleja aktiivisesti.

-Useimmilla asemillamme on mahdollista maksaa tankkaus ja autopesu turvallisesti Neste-äppi mobiilisovelluksen avulla auton sisältä käsin. 

-Henkilökuntamme pitää ohjeistetun kahden metrin turvaetäisyyden asiakkaisiin tartuntariskin minimoimiseksi. Toivomme myös asiakkaidemme huomioivan tämän omalta osaltaan.

-Käsienpesu ja desinfiointi ovat paras tapa ehkäistä taudin leviämistä. Tämän vuoksi käsidesiä on tarjolla liikenneasemillamme sekä asiakkaillemme että henkilökunnallemme.

-Suosittelemme myös asiakkaiden käyttävän kasvomaskia asioidessaan asemilla.
 
Polttoaineita ja muita tuotteita on saatavilla asemillamme normaalisti ympäri Suomen. 

Turvallista matkaa!