Lähestymistapamme: muovia ilman neitseellistä fossiilista öljyä

Nestettä ohjaa sen päämäärä luoda elinvoimaisempi planeetta tuleville sukupolville. Tämän tavoitteen tukemiseksi olemme kehittäneet kokonaisvaltaisen lähestymistavan muoviteollisuuden kiertotalousmuutoksen vauhdittamiseksi. 

Lähestymistapa perustuu Nesteen pyrkimykseen tehdä yhteistyötä muovialan edelläkävijöiden kanssa luodaksemme maailman, jossa muovit valmistetaan uusiutuvista ja kierrätetyistä raaka-aineista ilman neitseellistä fossiilista öljyä. Nesteen uusi tuote, Neste RE on yksi keskeisimmistä elementeistä tässä lähestymistavassa.

Neste auttaa muoviteollisuutta vauhdittamaan kiertotalousmuutosta. Olemme kehittäneet kokonaisvaltaisen lähestymistavan tuottaa uusia muoveja uusiutuvista ja kierrätetyistä raaka-aineista ilman neitseellistä fossiilista öljyä. 

Neste RE on uusi Nesteen valmistama tuote ilmastoystävällisempien polymeerien valmistukseen, joka sopii käytettäväksi myös herkissä käyttökohteissa. Neste RE koostuu uusiutuvista ja kierrätetyistä raaka-aineista, jotka auttavat korvaamaan neitseelliseen fossiiliseen öljyyn perustuvat raaka-aineet korkealaatuisten polymeerien ja kemikaalien valmistuksessa. Neste RE on täydellinen ratkaisu vastuullisuustietoisille tuotemerkeille, jotka etsivät tapoja tehdä tuotteistaan, valikoimistaan ja muovien käytöstä vastuullisempia. Se on drop-in -vaihtoehto nykyisin käytettäville fossiilisille muoviraaka-aineille ja sopii olemassa oleviin polymeerien tuotantoinfrastruktuureihin.