Jokaiselta yritykseltä odotetaan entistä vastuullisempaa toimintaa. Pienetkin teot merkitsevät paljon, ja kumppanuuksilla voidaan saada ihmeitä aikaan. Oli oma panoksesi sitten pieni tai iso, paikallinen tai globaali - lähde mukaan rakentamaan kestävämpää tulevaisuutta.

Vastuulliset ratkaisut, yhteistyökumppanit
Liikenne

Pienennä nopeasti liikenteen hiilijalanjälkeä

Neste MY Uusiutuva Diesel™ auttaa jo satoja yrityksiä pienentämään omaa liikkumisen hiilijalanjälkeä. Verkosto laajenee myös jatkuvasti, nyt uusiutuvaa dieseliä on saatavilla jo 120 asemalta ympäri Suomen.
Raportointi

Pienennä liikenteen hiilijalanjälkeä & seuraa ja raportoi vaikutuksia

Neste MY Uusiutuva Dieselin™ ja Neste MY Hiilijalanjälki -palvelun avulla voit pienentää yrityksesi liikkumisen hiilijalanjälkeä. Todennettu uusiutuvan käyttö ja visuaalinen raportointi rakentaa vahvan pohjan niin liiketoimintaan kuin markkinointiviestintään liittyviin päätöksiin.
Työkoneet

Pienennä nopeasti työkoneiden ja lämmityksen hiilijalanjälkeä

Suomi asettaa ensimmäistä kertaa päästövähennystavoitteet työkoneille: tavoitteena leikata jopa viidesosa kasvihuonekaasupäästöistä vuoteen 2030 mennessä. Auttaaksemme asiakkaitamme pienentämään työkoneiden ja lämmityksen hiilijalanjälkeä, lanseerasimme Neste MY Uusiutuvan Polttoöljyn.

Mitä vastuullisuuden edelläkävijöiltä odotetaan?

Nesteen vastuullisuusjohtaja Salla Ahonen vastaa