Jokaiselta yritykseltä odotetaan entistä vastuullisempaa toimintaa. Pienetkin teot merkitsevät paljon, ja kumppanuuksilla voidaan saada ihmeitä aikaan. Oli oma panoksesi sitten pieni tai iso, paikallinen tai globaali - lähde mukaan rakentamaan kestävämpää tulevaisuutta.

Vastuulliset ratkaisut, yhteistyökumppanit
Liikenne

Pienennä nopeasti liikenteen hiilijalanjälkeä

Neste MY Uusiutuva Diesel™ auttaa jo satoja yrityksiä pienentämään omaa liikkumisen hiilijalanjälkeä. Verkosto laajenee myös jatkuvasti, nyt uusiutuvaa dieseliä on saatavilla jo 120 asemalta ympäri Suomen.
Raportointi

Haluatko mitata päästövähennyksiäsi?

Autamme yritystäsi seuraamaan polttoaineen kulutusta sekä kuinka paljon päästöjä on mahdollista vähentää käyttämällä uusiutuvaa polttoainetta. Todennettu ja visuaalisesti esitetty data rakentaa vahvan pohjan niin liiketoimintaan kuin markkinointiviestintään liittyviin päätöksiin.
Työkoneet

Pienennä nopeasti työkoneiden ja lämmityksen hiilijalanjälkeä

Suomi asettaa ensimmäistä kertaa päästövähennystavoitteet työkoneille: tavoitteena leikata jopa viidesosa kasvihuonekaasupäästöistä vuoteen 2030 mennessä. Auttaaksemme asiakkaitamme pienentämään työkoneiden ja lämmityksen hiilijalanjälkeä, lanseerasimme Neste MY Uusiutuvan Polttoöljyn.

Kohti kestävämpää ilmailua yhdessä

Neste MY Uusiutuva Lentopolttoaine™ vähentää jopa 80% kasvihuonekaasupäästöjä verratuna fossiiliseen lentopolttoaineeseen. Tuote tarjoaa välittömän ratkaisun lentämisen suorien kasvihuonekaasupäästöjen vähentämiseen.