Jokaiselta yritykseltä odotetaan entistä vastuullisempaa toimintaa. Pienetkin teot merkitsevät paljon, ja kumppanuuksilla voidaan saada ihmeitä aikaan. Oli oma panoksesi sitten pieni tai iso, paikallinen tai globaali - lähde mukaan rakentamaan kestävämpää tulevaisuutta.

#journeytozero

Liikenne

Pienennä hiilijalanjälkeäsi Neste MY uusiutuvalla dieselillä

Neste MY auttaa jo satoja yrityksiä pienentämään omaa liikkumisen hiilijalanjälkeä. Verkosto laajenee myös jatkuvasti, nyt uusiutuvaa dieseliä on saatavilla jo 120 asemalta ympäri Suomen.
Raportointi

Haluatko mitata päästövähennyksiäsi?

Autamme yritystäsi seuraamaan polttoaineen kulutusta sekä kuinka paljon päästöjä on mahdollista vähentää käyttämällä uusiutuvaa polttoainetta. Todennettu ja visuaalisesti esitetty data rakentaa vahvan pohjan niin liiketoimintaan kuin markkinointiviestintään liittyviin päätöksiin.
JÄTTEET JA TÄHTEET

100 % jätteistä ja tähteistä 2025 mennessä

Tavoitteenamme on nostaa jäte- ja tähderaaka-aineiden osuus nykyisestä 80 prosentista 100 prosenttiin uusiutuvien raaka-aineiden kokonaiskäytöstämme globaalisti vuoteen 2025 mennessä. Suomessa Neste MY uusiutuva diesel on jo 100-prosenttisesti jäte- ja tähderaaka-aineista valmistettua.