Olet täällä

Nesteen arvontojen säännöt

Täältä löydät Nesteen käynnissä olevien kilpailujen ja arvontojen säännöt.

Neste MY Week -kampanjaan osallistuneiden kesken arvotaan 100 euron polttoainelahjakortteja. Tankkaamalla Neste MY Uusiutuvaa Dieseliä kampanja-aikana osallistut 100 euron polttoainelahjakortin arvontaan.

 

Neste MY Week, 21.11.- 28.11.2022

Kun tankkaat Neste MY Uusiutuvaa Dieseliä 21.11. - 28.11.2022 välisenä aikana sekä olet vastaanottanut kampanjaviestin sähköpostitse, olet automaattisesti mukana 100 euron polttoainelahjakorttien arvonnassa. Kuluttaja-asiakkaat osallistuvat arvontaan tankkaamalla Neste MY Uusiutuvaa Dieseliä Neste-äpillä millä tahansa Neste-asemalla. Yritysasiakkaat osallistuvat arvontaan tankkaamalla Neste MY Uusiutuvaa Dieseliä yrityksen Neste-maksuvälineillä millä tahansa Neste-asemalla.

Kilpailun järjestäjä

Neste Markkinointi Oy, jäljempänä "Neste”.

Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan sekä kampanjaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Nesteen henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun kanssa. Arvontaan osallistumisen edellytyksenä on, että Neste on lähettänyt kampanjaviestin sähköpostitse ja osallistuja on tankannut Neste MY Uusiutuvaa Dieseliä kampanja-aikana. Osallistumisessa ei ole ikärajaa. Lahjakorttien arvonnassa ovat mukana kaikki henkilöt, jotka ovat osallistuneet kampanjaan 21.11. - 28.11.2022 välisenä aikana.

Osallistumisaika

Kampanja-aika on 21.11.2022 - 28.11.2022 klo 23.59 asti. Neste ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista. Arvonnat suoritetaan viimeistään 15.12.2022.

Palkinnot

Palkintona arvotaan 100 euron arvoisia Neste polttoainelahjakortteja. Neste lahjakortin avulla voit maksaa polttoaineostoksesi Suomen Neste-asemilla käyttäen allekirjoitusta tai tunnuslukua. Kortti ei kuitenkaan käy raskaan kaluston Neste Truck -verkostossa.

Kilpailuun osallistuminen

Arvontaan osallistutaan tankkaamalla Neste MY Uusiutuvaa Dieseliä 21.11.2022 - 28.11.2022 välisenä aikana. Osallistuakseen arvontaan on täytynyt vastaanottaa Nesteeltä kampanjaviesti sähköpostitse. Kuluttajien tulee tankata Neste-äpillä osallistuakseen arvontaa. Yritysasiakkaiden tulee tankata yrityksen Neste-maksuvälineillä osallistuakseen arvontaan.

Voittajan valinta ja palkintojen lunastus

Palkintojen voittajat arvotaan kampanjaan osallistuneiden kesken. Voitoista sekä niiden lunastamisesta ilmoitetaan voittajille henkilökohtaisesti. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden viikon kuluessa voitosta, on Nesteellä oikeus arpoa tilalle uusi voittaja.

Muut ehdot

Neste pidättää oikeuden muuttaa kilpailun sääntöjä tai palkintoa sekä peruuttaa tai keskeyttää kilpailu ilman erillistä tai aiempaa ilmoitusta. 

Verot

Neste sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. Palkintoa ei vaihdeta muuhun aineettomaan tai aineelliseen hyödykkeeseen. Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä. 

Neste Markkinointi Oy

Espoossa 17.11.2022