Olet täällä

Nesteen arvontojen säännöt

Täältä löydät Nesteen käynnissä olevien kilpailujen ja arvontojen säännöt.

Oma Nesteen kautta voiteluaineita tilanneiden jälleenmyyjien kesken arvotaan 200€ Nesteen polttoainelahjakortti

 

Voiteluainekampanja, jälleenmyyjät 28.2.-8.4.2022 

Kun tilaat voiteluaineita 8.4.2022 mennessä, olet automaattisesti mukana 200 euron polttoainelahjakortin arvonnassa.

Kilpailun järjestäjä

Neste Markkinointi Oy, jäljempänä "Neste”.

Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Nesteen henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun kanssa. Osallistumisessa ei ole ikärajaa. Kampanjassa ovat mukana kaikki Oma Nesteen kautta voiteluaineita tilanneet jälleenmyyjät aikavälillä 28.2.2022-8.4.2022.

Osallistumisaika

Kampanja-aika on 28.2.2022-8.4.2022 klo 23.59 asti. Neste ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista. Arvonta suoritetaan viimeistään 30.4.2022.

Palkinnot

Palkintona arvotaan 200 euron arvoinen Neste polttoainelahjakortti. Neste lahjakortin avulla voit maksaa polttoaineostoksesi Suomen Neste-asemilla käyttäen allekirjoitusta tai tunnuslukua. Kortti ei kuitenkaan käy raskaan kaluston Neste Truck- tai D-asemaverkostossa.

Kilpailuun osallistuminen

Kilpailuun osallistutaan tilaamalla voiteluaineita Oma Nesteen kautta 28.2.2022-8.4.2022. välisenä aikana. 

Voittajan valinta ja palkintojen lunastus

Voittaja arvotaan voiteluaineita tilanneiden jälleenmyyjien kesken. Voitosta ja sen lunastamisesta ilmoitetaan voittajille henkilökohtaisesti. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden viikon kuluessa voitosta, on Nesteellä oikeus arpoa tilalle uusi voittaja.

Muut ehdot

Neste pidättää oikeuden muuttaa kilpailun sääntöjä tai palkintoa sekä peruuttaa tai keskeyttää kilpailu ilman erillistä tai aiempaa ilmoitusta. 

Verot

Neste sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. Palkintoa ei vaihdeta muuhun aineettomaan tai aineelliseen hyödykkeeseen. Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä. 

Neste Markkinointi Oy

Espoossa 24.2.2022

 

Tankki täyteen -peliä pelanneiden kesken arvotaan 500€ polttoainelahjakortti. Pelissä voittaessa palkintona on 50€ polttoainelahjakortti.

 

Tankki täyteen -peli, 23.5.-5.6.2022

Kun pelaat Tankki täyteen -peliä 23.5. - 5.6. välisenä aikana, olet automaattisesti mukana 500 euron polttoainelahjakortin arvonnassa. Arvomme pelissä myös 50€ arvoisia polttoainelahjakortteja.

Kilpailun järjestäjä

Neste Markkinointi Oy, jäljempänä "Neste”.

Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan sekä peliin voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Nesteen henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun kanssa. Osallistumisessa ei ole ikärajaa. Päävoiton arvonnassa ovat mukana kaikki henkilöt, jotka ovat pelanneet peliä 23.5. - 5.6. välisenä aikana.

Osallistumisaika

Kampanja-aika on 23.5.2022 - 5.6.2022 klo 23.59 asti. Neste ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista. Arvonta suoritetaan viimeistään 30.6.2022.

Palkinnot

Pääpalkintona arvotaan 500 euron arvoinen Neste polttoainelahjakortti. Pelissä voi myös voittaa 50€ polttoainelahjakortin. Neste lahjakortin avulla voit maksaa polttoaineostoksesi Suomen Neste-asemilla käyttäen allekirjoitusta tai tunnuslukua. Kortti ei kuitenkaan käy raskaan kaluston Neste Truck- tai D-asemaverkostossa. 

Kilpailuun osallistuminen

Kilpailuun osallistutaan pelaamalla Tankki täyteen -peliä 23.5.2022 - 5.6.2022. välisenä aikana. 

Voittajan valinta ja palkintojen lunastus

Pääpalkinnon voittaja arvotaan Tankki täyteen -peliä pelanneiden kesken. Päävoitosta ja sen lunastamisesta ilmoitetaan voittajille henkilökohtaisesti. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden viikon kuluessa voitosta, on Nesteellä oikeus arpoa tilalle uusi voittaja. Pelissä voittaessa ohjeet palkinnon lunastamisesta ilmestyy pelin voittonäkymään.

Muut ehdot

Neste pidättää oikeuden muuttaa kilpailun sääntöjä tai palkintoa sekä peruuttaa tai keskeyttää kilpailu ilman erillistä tai aiempaa ilmoitusta. 

Verot

Neste sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. Palkintoa ei vaihdeta muuhun aineettomaan tai aineelliseen hyödykkeeseen. Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä. 

Neste Markkinointi Oy

Espoossa 11.5.2022