Liikkuminen muuttuu

Ilmastonmuutoksen torjumiseksi liikkumisen tapoja on muutettava ja muutoksen vauhtia on nopeutettava. Tarvitsemme suunnanmuutoksen fossiilisista uusiutuviin. On aika ottaa vastuu muutoksesta.

Lue lisää

Kuinka voimme vähentää fossiilisia polttoaineita liikenteessä? | Neste

Kuinka voimme vähentää fossiilisia polttoaineita liikenteessä?

Vastaako siirtyminen sähköiseen liikkumiseen ilmastotavoitteita? Mikä rooli uusiutuvilla polttoaineilla voi olla? Mikä on liikkumisen voimanlähde vuonna 2040?
Liikenne on merkittävä päästöjen lähde. Uusiutuvilla polttoaineilla voi olla tärkeä rooli näiden päästöjen vähentämisessä. Heti | Neste

Miksi kuljetusala tarvitsee uusiutuvia polttoaineita?

Liikenne on merkittävä päästöjen lähde. Uusiutuvilla polttoaineilla voi olla tärkeä rooli näiden päästöjen vähentämisessä. Heti.
Liikenteen päästöjen vähentämiseksi tarvitaan kaikkia ratkaisuja | Neste

Liikenteen päästöjen vähentämiseksi tarvitaan kaikkia ratkaisuja

Uusiutuvat polttoaineet ovat osa suljettua kiertoa, joten niiden käyttö ei lisää kasvihuonekaasujen nettomäärää, lukuun ottamatta polttoaineen tuotannosta aiheutuvia päästöjä.
Miten edistämme vastuullista liikkumista? | Neste

Miten edistämme vastuullista liikkumista?

Miltä liikkuminen näyttää tulevaisuudessa? Miten voimme vastata liikkumisen kasvavaan kysyntään samalla, kun vähennämme päästöjä? Miten voimme yhdistää kaikki ratkaisut kunnianhimoisten tavoitteiden saavuttamiseksi?