Olet täällä

Tuoteturvallisuus

Tuotteidemme turvallisuus on meille kunnia-asia. Haluamme varmistaa, että tuotteidemme käsittely on turvallista koko niiden elinkaaren ajan – tuotekehityksestä kierrätykseen asti. Luonnollisesti tuotteemme täyttävät myös kansallisen ja kansainvälisen lainsäädännön vaatimukset.

Tuoteturvallisuusasiat asiakkaiden tietoon

Suurin osa myymistämme tuotteista on luokiteltu vaarallisiksi aineiksi. Tuotteiden vaarallisuuden vuoksi aktiivinen asiakastiedottaminen sekä pakkausmerkinnät ovat erittäin tärkeitä.

Varmistamme aina, että asiakkaillamme on helposti saatavissa tuotteen turvalliseen käsittelyyn tarvittava tieto. Kerromme asiakkaille tuoteturvallisuusasioista muun muassa käyttöturvallisuustiedotteilla.

Turvallista kemiallisten aineiden käsittelyä

Euroopan unionin kemikaaliasetus (REACH) tähtää kemiallisten aineiden turvallisen käytön varmistamiseen EU:n alueella. Kaikki valmistamamme ja maahantuomamme kemialliset aineet on rekisteröity REACH-asetuksen mukaisesti. Noudatamme asetuksen vaatimuksia myös hankinta- ja myyntisopimuksissa, tuotekehityksessä sekä riskienhallintakäytännöissä jalostamoilla.

Yhteydenotto:

Olethan REACH-kysymyksissä ensisijaisesti yhteydessä omaan Nesteen yhteyshenkilöösi.

Nesteen yleinen sähköpostiosoite REACH-asioissa: reach(a)neste.com.

Lue lisää REACH-asetuksesta ja sen soveltamisesta:

www.echa.eu
www.reachneuvonta.fi
www.concawe.org
www.cefic.org

Lue lisää vastuullisuusraportistamme