Johtohenkilöiden ja heidän lähipiirinsä liiketoimien ilmoittaminen Neste Oyj:lle

Pyydämme Markkinoiden väärinkäyttöasetuksen ((EU) N:o 596/2014, ”MAR”) mukaisia Neste Oyj:n johtohenkilöitä ja heidän lähipiiriään noudattamaan alla olevia ohjeita Nesteen rahoitusvälineillä tehtyjen liiketoimien ilmoittamisessa. Lisätietoja aiheesta löytyy Nesteen Sisäpiirisäännöistä.

Koska yhtiön tulee julkistaa johtohenkilöiden ja heidän lähipiirinsä liiketoimet pörssitiedotteella samassa 3 työpäivän määräajassa, tulisi johtohenkilöiden ja lähipiirin ilmoittaa liiketoimet yhtiölle jo samana päivänä kun liiketoimi on tehty, ehdottomasti kuitenkin viimeistään 3 työpäivän määräajassa liiketoimen tekemisen jälkeen.

Ilmoitus tulee tehdä Neste Oyj:lle ja Finanssivalvonnalle välittömästi ja viimeistään kolmen (3) työpäivän kuluessa liiketoimen tekemisestä.

Ohjeet ilmoituksen tekemiseen

1. Täytä johdon liiketoimien ilmoituslomake Finanssivalvonnan sähköisessä asiointipalvelussa 
https://asiointi.finanssivalvonta.fi/fi/login

Sähköisen asiointipalvelun käyttö edellyttää käyttäjän vahvaa tunnistamista. Käyttäjän tulee tällöin varmentaa identiteettinsä käyttämällä tunnistautumisessa Suomi.fi-palvelua. Jos et voi käyttää Suomi.fi-tunnistusta, kirjaudu tai rekisteröidy sivulle.

Lomakkeen täyttöohjeet löydät täältä.

Lomakkeen täyttämisessä tarvittavat tiedot:

Neste Oyj:n LEI-tunnus 5493009GY1X8GQ66AM14
Neste Oyj:n osakkeiden ISIN-koodi FI0009013296

 

2. Lähetä täytetty lomake Neste Oyj:lle sähköisesti

  • Lomakkeen viimeisellä sivulla voit tallentaa tiedot pdf-muodossa. 

  • Lähetä lomake sähköpostiosoitteestasi Neste Oyj:lle osoitteeseen trading@neste.com 

  • Kirjoita otsikoksi "Liiketoimien ilmoittaminen" ja viestikenttään oma puhelinnumerosi, josta sinut tavoittaa, mikäli Nesteellä tulee ilmoitukseen liittyen kysyttävää.

 

3. Lähetä täytetty lomake Finanssivalvonnalle sähköisesti

  • Lomakkeen viimeisellä sivulla on lähetä-nappi. Kun olet ensin tallentanut lomakkeen pdf-muodossa, voit painaa lähetä-nappia, jolloin tiedot lähtevät automaattisesti Finanssivalvonnalle.

  • Ongelmatilanteissa ole yhteydessä osoitteeseen trading@neste.com

Pörssitiedote

Neste Oyj julkaisee saamansa ilmoituksen pörssitiedotteena viipymättä ilmoituksen saatuaan.

Julkistettuja johtohenkilöiden ja heidän lähipiirinsä liiketoimi-ilmoituksia voit tarkastella Johdon liiketoimet -sivulta.

Lisätietoja johtohenkilöiden ja heidän lähipiirinsä liiketoimi-ilmoituksiin liittyvästä sääntelystä saat muun muassa täältä

Johdon ja lähipiirin liiketoimia koskevan rekisteriselosteen löydät täältä.